071-91009294  | 021-88724227  |

ایجاد استارت آپ در آلمان

ایجاد استارتاپ در آلمان

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

 

شروع یک کسب و کار جدید در یک کشور جدید ممکن است با دشواری ها و سختی های زیادی همراه باشد. در واقع در روند راه اندازی استارت آپ و کسب و کار جدید شاید ساده ترین اقدامات به دشوارترین آنها تبدیل شود، اگر که از جزئیات کار اطلاع چندانی در دست نداشته باشید. این که چه کسب و کار و استارت آپی را راه اندازی کنید؟ مردم یک کشور جدید چه نوع محصول و خدمات و کالاهایی را می خواهند؟ چه مشتریانی را می توان هدف قرار داد؟ و وضعیت مشتریان بالقوه چگونه است؟ از پرسش هایی است که در ابتدای ایجاد استارت آپ در آلمان و یا هر کشور دیگری برای شما مطرح می شود.

کشور آلمان به عنوان یکی از درخشان ترین مقاصد ایجاد استارت آپ در جهان محسوب می شود و بسیاری از افراد مهاجرت به آلمان را برای ایجاد استارتاپ در اولویت قرار می دهند. دارا بودن قدرت اقتصادی، پایداری و کارآیی در صنعت و تکنولوژی موجب شده است تا این کشور در میان دیگر کشورهای اروپایی بدرخشد و دارای فرصت های فراوانی برای راه اندازی استارت آپ باشد.

این کشور با سرمایه گذاری 19.7 میلیارد یورویی بر استارت آپ ها در سال 2021 فرصت های شگفت انگیز فراوانی را برای متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ در آلمان و راه اندازی کسب و کارهای سودآور فراهم کرده است. در هر سال در حدود 2 میلیون کسب و کار جدید و استارت آپ در آلمان ثبت می شود.

بر این اساس در این مقاله قصد داریم تا در مورد چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان، نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ، چگونگی راه اندازی استارت آپ در آلمان و نحوه اخذ ویزای استارت آپ آلمان اطلاعات لازم را ارائه دهیم.

استارتاپ یکی از شاخه های مهاجرت کاری به آلمان به شمار می رود. اگر قصد راه اندازی استارت آپ در آلمان و یا اخذ ویزای استارت آپ آلمان را دارید و از شرایط و مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان اطلاع ندارید، مطالعه این مقاله کمک زیادی به شما می کند. با ما همراه باشید.

 

در این مطلب میخوانید

آلمان، بهترین کشور اروپایی برای ایجاد استارت آپ

کشور آلمان برای دومین سال متوالی عنوان بهترین کشور اروپایی برای ایجاد استارت آپ را کسب کرده است. موسسه تحقیقاتی و پژوهشی Nimble fins در تحقیقات سالانه خود به داده های منابع مختلف از جمله مجمع جهانی اقتصاد و یونسکو و بانک جهانی استناد می کند. این موسسه تحقیقاتی کشورهای اروپایی را بر اساس معیارهایی مانند تولید ناخالص ملی سرانه، نرخ رشد بیکاری، هزینه های ایجاد کسب و کار و موارد دیگر رتبه بندی می کند.

بر اساس تحقیقات این موسسه تحقیقاتی، کشور آلمان در هر 4 معیار سلامت اقتصادی، هزینه انجام استارت آپ، محیط کسب و کار و کیفیت نیروی کار امتیازهای بسیار بالایی کسب کرده است. در ادامه به بررسی این نتایج و این موضوع می پردازیم که چه چیزی کشور آلمان را به بهترین مکان برای ایجاد استارت آپ و راه اندازی کسب و کار تبدیل کرده است.

 

یک اقتصاد سالم و رو به رشد برای راه اندازی استارت آپ در آلمان

اقتصاد آلمان به عنوان زیربنای کسب و کارهای استارت آپی پررونق چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است. بر اساس معیارهای مورد نظر از نظر موسسه تحقیقاتی و پژوهشی Nimble fins کشور آلمان در تولید ناخالص ملی، نرخ رشد تولید ناخالص ملی و نرخ بیکاری امتیازهای فوق العاده ای را کسب کرده است. کشور آلمان از لحاظ دارا بودن اقتصاد سالم و رو به رشد در رتبه سوم قرار گرفت.

اقتصاد آلمان به عنوان یکی از پیشرفته ترین و مولدترین اقتصادهای اروپا در فهرست نوآوری جهانی 2019 در جایگاه دهمین کشور مبتکر جهان قرار گرفت. این کشور محل کار شرکت های مهم جهانی مانند فولکس واگن، دایملر و بی ام و است و نفوذ قابل توجهی بر دیگر کشورهای منطقه یورو دارد.

شهر برلین به عنوان پایتخت فناوری جهان مرکز فعال ایجاد استارت آپ در آلمان و راه اندازی کسب و کارهای جدید می باشد. تعهد کشور آلمان به The Agency for Breakthrough Innovations آژانس نوآوری های موفقیت آمیز و حمایت از پروژه های تحقیقاتی و شرکت های استارت آپ در آلمان زمینه ساز ایجاد استارت آپ های جدید و راه اندازی کسب و کارهای نوین شده است.

کمک های مالی نقدی، حمایت های مالی تحقیقاتی و برنامه های تشویقی استخدامی از جمله طرح های دولت آلمان برای راه اندازی استارت آپ در آلمان است.

 

اقتصاد آلمان به عنوان زیربنای کسب و کارهای استارت آپی پررونق  چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است

 

یک فضای تجاری مناسب برای راه اندازی استارت آپ در آلمان

موسسه تحقیقاتی و پژوهشی Nimble fins در گزارش خود رویکرد کامل و جامعی را به منظور ارزیابی فضای کسب و کار کشورهای اروپایی اتخاذ کرده است. در این گزارش معیارهای زیادی مانند در دسترس بودن سرمایه برای راه اندازی استارت آپ و اخذ ویزای استارت آپ آلمان و وجود فضای تجاری مناسب برای کسب و کار مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر کشورهای اروپایی با وجود بروکراسی های دست و پا گیر و غیر ضروری ایده های جدید برای راه اندازی کسب و کار را در همان مراحل اولیه سرکوب می کنند. اما کشور آلمان با دارا بودن سیاست های کمک کننده و نظارت های مناسب روند ایجاد استارت آپ در آلمان را تسهیل بخشیده است.

از لحاظ دارا بودن فضای تجاری مناسب برای استارت آپ در آلمان این کشور پس از سوئیس در رتبه دوم قرار دارد. چارچوب های قانونی طراحی شده به منظور حمایت از مشاغل به ویژه در رابطه با سرمایه گذاری و ایجاد استارت آپ در آلمان از قدرتمندترین چهارچوب ها در جهان است.

می توان گفت که کشور آلمان برای اخذ ویزای استارت آپ آلمان دارای زیر ساخت های قابل اعتماد، فرهنگ تجاری باز و پیشرفته، موانع کم برای ورود در بازارها و فضای حمایتی است.

 

نیاز به هزینه های پایین برای راه اندازی استارت آپ در آلمان

چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان و هر کشور برتر اروپایی با هزینه های ریز و درشت همراه است. پرداخت حقوق کارکنان، اجاره محل کار و دفتر و هزینه های راه اندازی کسب و کار موجب می شود که سرمایه بانکی شرکت های نوپا و استارت آپی به سرعت کاهش یابد.

اما کشور آلمان بر اساس گزارش های موسسه تحقیقاتی و پژوهشی Nimble fins در مقایسه با کشورهای اروپایی برتر برای ایجاد استارت آپ در آلمان با هزینه های کمتری مواجه است. این موسسه تحقیقاتی برای تعیین این معیار هزینه های کلی زندگی و میانگین حقوق در آلمان را مورد بررسی قرار داده است.

گرچه کشور آلمان قوانین و مقررات سختگیرانه ای برای دریافت مالیات دارد، اما نرخ مالیات پایه برای شرکت ها در حدود 15% است که با احتساب هزینه های اضافی تا حدود 30% می رسد.

کشور آلمان با حمایت از کسب و کارها و استارت آپ و تسهیل روند اخذ ویزای استارت آپ در آلمان از کسب و کارهای استارتاپ آلمان حمایت می کند.

ارائه منابع برای کارآفرینان، راهنمای انگلیسی آنلاین و دسترسی به اتاق بازرگانی و صنعت این کشور از جمله حمایت های این کشور برای راه اندازی استارت آپ در آلمان و اخذ ویزای استارتاپ آلمان است. با وجود مقررات سخت برای ایجاد استارت آپ در آلمان هزینه های راه اندازی در سطح پایین است.

 

وجود نیروی کار ماهر برای راه اندازی استارت آپ در آلمان

کشور آلمان به دلیل وجود نیروی کار حرفه ای و ماهر در میان دیگر کشورهای اروپایی شناخته شده است. نیروی کار آلمانی دقیق و وقت شناس است و به جزئیات توجه می کند و دارای تحصیلات دانشگاهی و آموزش حرفه ای است.

موسسه تحقیقاتی و پژوهشی Nimble fins به هنگام ارزیابی نیروی کار هر کشور بر اساس معیارهای خاص بررسی خود را انجام داد. به طور کلی کشور آلمان از لحاظ پیشرفت تحصیلی در رتبه 5 قرار دارد. در حدود 83% از آلمانی ها دارای تحصیلات دیپلم متوسطه و 26% دارای مدرک تحصیلات دانشگاهی هستند. از لحاظ کیفیت برنامه های آموزش حرفه ای این کشور در رتبه 6 قرار دارد.

بر اساس گزارش های این موسسه تحقیقاتی وجود کارکنان آموزش دیده برای راه اندازی استارت آپ در آلمان و اخذ ویزای استارت آپ آلمان بسیار مناسب است. کشور آلمان دارای سطح بالایی از عملکرد کارکنان برای ایجاد استارتاپ و کسب و کارهای جدید است و از این لحاظ در رتبه هفتم قرار دارد.

 

کشور آلمان دارای سطح بالایی از عملکرد کارکنان برای ایجاد استارتاپ و کسب و کارهای جدید است و در رتبه هفتم قرار دارد

 

شرایط لازم برای ایجاد استارت آپ در آلمان

متقاضیانی که از نحوه ایجاد استارت آپ در آلمان در زمره برنامه کارآفرینی آلمان اطلاع ندارند، باید بدانند که برای شروع این کسب و کار عالی در این کشور باید واجد شرایط باشند. کشور آلمان برای همه متقاضیان کارآفرینی یک مقصد عالی و بی نظیر است. شرکت های کوچک و متوسط یا در اصطلاح SMEs به عنوان ستون فقرات اقتصاد کشور آلمان مناسب بودن شرایط کشور آلمان برای راه اندازی کسب و کار جدید را تایید می کنند.

اما قبل از اینکه متقاضی شروع به کار برای برنامه کارآفرینی و راه اندازی استارت آپ در آلمان کند، ذکر چند نکته حائز اهمیت است.

اول اینکه متقاضی باید دارای نقطه تماس محلی یا Point of Single Contact (Einheitlicher A nsprechpartner – EA).  باشد. از سال 2009 هر ایالت فدرال دارای یک EA برای کمک به کارآفرین ها و استارت آپ ها و کسب و کارهای جدید است.

دوم اینکه کارکنان انگلیسی زبان EA علاوه بر ارائه مشاوره ها و راهنمایی های کلی می توانند در مورد راه اندازی کسب و کارها و استارت آپ ها، مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان، نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ و فرم ها و نحوه ارسال آن ها به متقاضیان کمک کنند.

مهم ترین نکته در رابطه با راه اندازی و ایجاد استارت آپ در آلمان و اخذ ویزای استارت آپ آلمان دارا بودن مجوز اقامت است که قبل از شروع هر اقدامی باید این مجوز را دریافت کرد. در ادامه به بررسی نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ و مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان می پردازیم.

 

درصد شکست و موفقیت استارت آپ در آلمان

برای راه اندازی و ایجاد استارت آپ در آلمان و یا هر کشور دیگری منابع فیزیکی و مالی و انرژی های فراوانی صرف می شود تا یک ایده تجاری و استارتاپی به مرحله اجرا و سوددهی برسد. فرمول موفقیت در سوددهی استارت آپ و کسب و کار جدید شامل عوامل فراوانی است که همه با هم یک پازل کامل را برای مکانیزم موفق یک استارت آپ تشکیل می دهند.

گرچه با توجه به اتخاذ بهترین تصمیم ها و صرف بهترین منابع و مدیریت عالی متقاضیان راه اندازی استارت آپ همیشه قادر به پیش بینی بازار نمی باشند و همه موارد را نمی توان در مسیر رشد یک کسب و کار پیش بینی کرد.

بر اساس آخرین تحقیقات در حدود 90% استارت آپ ها در طی روند راه اندازی و رشد خود با شکست مواجه می شوند:

21.5% از استارت آپ ها در سال اول شکست می خورند.

30% از استارت آپ ها در سال دوم شکست می خورند.

50% از استارت آپ ها در سال پنجم شکست می خورند.

70% از استارت آپ ها در سال دهم شکست می خورند.

اما با وجود همه این ها همه استارت آپ ها به کار خود ادامه می دهند و با همدیگر رقابت می کنند و برای رشد و توسعه همه جانبه تلاش می کنند.

 

عوامل موثر در ایجاد استارت آپ در آلمان

متقاضیان برای موفقیت در ایجاد استارت آپ در آلمان و اخذ ویزای استارت آپ آلمان و در نهایت اخذ اقامت از طریق استارت آپ باید دارای همه شرایط راه اندازی کسب و کار جدید در این کشور باشد. از جمله عوامل موثر در اخذ ویزای استارتاپ آلمان موارد زیر را می توان نام برد:

دارا بودن ایده و طرح تجاری خوب تا 50% می تواند احتمال موفقیت در راه اندازی استارت آپ در آلمان را تضمین کند. اجرای خوب طرح تجاری مناسب نیمی از موفقیت برای ایجاد استارت آپ در آلمان است.

در نظر گرفتن بازار هدف تا 25% می تواند احتمال رشد و موفقیت ایجاد استارت آپ در آلمان را پیش بینی کند. برآورد بیش از بازار هدف، درک نادرست از مکانیسم های ورود به بازار و عدم توجه به موانع در گسترش ایده و طرح تجاری می تواند تا حد زیادی اجرای ایده استارت آپ را به صفر برساند.

وجود چند مدیر و موسس برای مدیریت استارت آپ می تواند تا 12.5% بر موفقیت اجرای طرح و ایده تجاری تاثیر بگذارد. بر اساس آمارها در حدود 60% از استارت آپ های موفق حداقل دارای دو شریک کاری می باشند. مدیریت یک استارت آپ توسط یک مدیر احتمال شکست این پروژه را افزایش می دهد.

گروه کاری تا 6% می تواند احتمال موفقیت در راه اندازی کسب و کار و استارت آپ را در آلمان افزایش دهد. یک گروه کاری ضعیف و نامتعادل نه تنها موجب تضعیف فرآیندهای کاری و راه اندازی می شوند، بلکه مانع از تمرکز استارت آپ بر توسعه کسب و کار و دستیابی به هدف مورد نظر می شوند.

سرمایه گذاران تا حدود 3% بر تضمین موفقیت اجرای استارت آپ در آلمان موثرند. وجود سرمایه گذاران فعال یا منفعل می توانند تاثیر زیادی در رشد و توسعه یا شکست یک استارت آپ داشته باشند.

 

 

دارا بودن ایده و طرح تجاری خوب تا 50% می تواند احتمال موفقیت در راه اندازی استارت آپ در آلمان را تضمین کند

 

 

نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان

متقاضیان برای شروع کسب و کار و ایجاد استارت آپ در آلمان باید از دارا بودن مجوز اقامت آلمان اطمینان حاصل کنند. بر اساس قوانین اتحادیه اروپا، شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا و کشورهای عضو می توانند در کشور آلمان آزادانه کار و اقامت کنند. این شهروندان می توانند بدون هیچ محدودیتی در این کشور به راه اندازی استارت آپ و کارآفرینی بپردازند.

اما شهروندان کشورهای غیر-اتحادیه اروپا قبل از شروع کسب و کار و اطلاع از چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان باید مجوز اقامت را دریافت کنند.

نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان به این گونه است که متقاضی باید اثبات کند که کسب و کار جدید و ایده و طرح تجاری وی دارای منافع اقتصادی برای کشور آلمان است. در واقع این طرح تجاری با راه اندازی دارای سود دهی مناسب و گردش مالی خوب نه تنها برای متقاضی بلکه برای کشور آلمان باشد.

علاوه بر سودآور بودن طرح و ایده تجاری استارت آپ، متقاضی باید دارای سرمایه لازم برای راه اندازی این کسب و کار باشد.

 

تفاوت کارآفرین و تاجر در قوانین آلمان

قانون آلمان بین یک کارآفرین آزاد با یک تاجر تمایز قائل می شود. بر اساس این قوانین کارآفرین فردی است که با شرایط خاص اقدام به راه اندازی استارت آپ در آلمان می کند و کسب و کار جدیدی را ایجاد می کند. بر اساس این تعریف کارآفرینی و ایجاد استارت آپ به انواع خاصی از مشاغل محدود می شود. در صورتی که یک تاجر با تنوع و گستردگی مشاغل آزاد مواجه است.

علاوه بر این متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ آلمان و راه اندازی کسب و کار جدید باید دارای طرح و ایده تجاری سودآور باشند که موجب رونق اقتصاد آلمان شود. در حالی که نیاز به ثبت طرح و ایده تجاری خود در اداره تجارت یا پرداخت مالیات نمی باشند.

 

 

نحوه اخذ ویزای استارت آپ در آلمان

در کشور آلمان برای راه اندازی استارت آپ و کسب و کار تجاری متقاضی می تواند از طریق 2 روش اقدام کند. متقاضی می تواند از طریق سرمایه گذاری در طرح های تجاری ویزای استارت آپ آلمان را دریافت کند و یا از طریق برنامه کارآفرینی خوداشتغالی به ایجاد استارت آپ در آلمان بپردازد.

جهت اخذ ویزای استارت آپ آلمان از طریق خوداشتغالی متقاضی باید دارای شرایط و الزامات کلی باشد. از مهم ترین این شرایط می توان به دارا بودن طرح و ایده استارت آپی، دارا بودن سرمایه لازم برای راه اندازی طرح و ایده استارتاپ المان و وجود تقاضا برای محصولات یا خدمات ارائه شده بر اساس کسب و کار استارت آپ اشاره کرد.

اخذ ویزای استارت آپ در آلمان از طریق سرمایه گذاری در ثبت شرکت تجاری و با دارا بودن طرح و ایده تجاری مناسب امکان پذیر است. بر اساس بند 21 قانون مهاجرت و اقامت اتباع بیگانه در آلمان شهروندان کشورهای غیر-اتحادیه اروپا در صورتی که دارای ایده و طرح تجاری مناسب باشند و اجرای این طرح تجاری برای اقتصاد آلمان موثر باشد، می توانند ویزای استارتاپ المان را دریافت کنند.

 

شرایط اخذ ویزای استارت آپ آلمان

متقاضیان برای راه اندازی استارت آپ در آلمان و اخذ ویزای استارت آپ آلمان نیازمند دارا بودن مدرک تحصیلی مرتبط با فعالیت های تجاری و استارت آپی می باشند. علاوه بر این دارا بودن مجوز اقامت قانونی در آلمان نیز الزامی است. اگر متقاضیان دارای سن بالاتر از 45 سال باشند، اثبات دارا بودن شرایط بازنشستگی و تمکن مالی کافی برای دوران بازنشستگی نیز ضروری است.

اگر متقاضی دارای شرایط و نحوه چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان باشد و بتواند هزینه های زندگی خود و خانواده خود را تامین کند، می تواند مجوز اقامت خود را نیز تمدید کند که در ابتدا برای 3 سال می باشد. پس از تمام شدن مدت اعتبار مجوز 3 ساله متقاضی می تواند برای اخذ اقامت دائم و نامحدود آلمان اقدام کند.

حداکثر اعتبار ویزای استارت آپ آلمان تا 3 سال است که در صورت موفقیت در سوددهی طرح تجاری قابل تمدید می باشد. در ادامه با نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان و مزایای اخذ اقامت از این روش و همچنین مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان آشنا می شوید.

 

هزینه لازم اخذ ویزای استارت آپ آلمان

اخذ ویزای استارتاپ المان و مجوز اقامت و سکونت این کشور با پرداخت هزینه هایی همراه است. میزان این هزینه ها به محل اقامت و مدت زمان و هدف متقاضی از اخذ ویزا بستگی دارد. میزان هزینه لازم برای اخذ مجوز اقامت آلمان در حدود 100 یورو و برای مجوز سکونت در حدود 147 یورو می باشد. هزینه لازم برای اخذ ویزای استارت آپ آلمان 8000 یورو می باشد.

 

سرمایه لازم اخذ ویزای استارت آپ آلمان

متقاضیان برای راه اندازی استارت آپ در آلمان علاوه بر دارا بودن تمکن مالی کافی باید دارای سرمایه لازم نیز باشند. برای راه اندازی استارت آپ در آلمان متقاضی نیاز به سرمایه کافی دارد که به همراه بیزینس پلن یا طرح تجاری قوی از مهم ترین شرایط برای ایجاد کسب و کسب و کار و استارت آپ در آلمان می باشد. بر اساس قوانین آلمان میزان سرمایه و تمکن مالی متقاضی و دیگر شرایط لازم برای اخذ ویزای استارت آپ در آلمان و نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ عبارت است از:

دارا بودن سرمایه لازم در حدود 25.000 یورو

دارا بودن تمکن مالی 700 یورو برای هر نفر در هر ماه

اشتغال برای حداقل 5 شهروند آلمانی

پایین تر نبودن میانگین درآمد سالانه از حداقل سرمایه برای تاسیس استارت آپ

 

دارا بودن سرمایه لازم در حدود 25.000 یورو و دارا بودن تمکن مالی 700 یورو برای هر نفر در هر ماه از موارد مهم برای راه اندازی استارت آپ در آلمان است

 

 

مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان

مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان بر اساس شرایط متقاضی متفاوت است. برای اطلاع کامل از این مدارک متقاضی باید به سایت اداره مهاجرت آلمان مراجعه کند. اما در این بخش به طور کلی به مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان و اخذ ویزای استارت آپ آلمان می پردازیم:

فرم درخواست اخذ ویزای استارت آپ آلمان

سوابق و مدارک کاری حرفه ای

طرح و ایده تجاری سودآور

پاسپورت با اعتبار کافی

گواهی بیمه سلامت

قرارداد کاری معتبر

مدارک و سوابق تحصیلی

گواهی اثبات تمکن مالی کافی برای دوران بازنشستگی برای متقاضیان بالاتر از 45 سال

 

نحوه اخذ ویزای استارت آپ آلمان

روند اخذ ویزای استارتاپ المان بر اساس پیچیدگی های این برنامه و بررسی طرح و ایده تجاری متقاضی کمی طولانی و از چندین ماه تا یک سال طول می کشد. متقاضی برای اخذ ویزای استارت آپ در آلمان و نحوه اخذ اقامت از طریق اخذ ویزای استارت آپ آلمان باید مراحل زیر را طی کند:

فرم درخواست آنلاین را تکمیل و ارسال کند. فرم درخواست برای هر متقاضی به طور جداگانه می باشد و برای کودکان نیز باید فرم های جداگانه تکمیل و ارسال شود.

پاسپورت متقاضی باید دارای اعتبار حداقل 3 ماه پس از اعتبار ویزای استارتاپ المان باشد و در 10 سال گذشته صادر شده باشد.

کپی از صفحه های گذرنامه

2 قطعه عکس پاسپورتی حداکثر 3 ماه قبل گرفته شده مطابق با مقررات بیومتریک آلمانی

اطلاعات کامل در مورد طرح و ایده تجاری (برنامه های مالی، پیش بینی درآمد و سودآوری طرح تجاری)

اسناد مالی و گواهی های تمکن مالی کافی برای اثبات تامین هزینه های زندگی در مدت اقامت در آلمان

تاییدیه پوشش بیمه درمانی متناسب با بیمه سلامت عمومی آلمان

رزومه تحصیلی و کاری

پاکت بازپرداخت ویژه پست برای بازگرداندن پاسپورت متقاضی پس از بررسی

پرداخت هزینه های اخذ ویزای استارتاپ المان

اثبات دارا بودن سرمایه لازم برای راه اندازی استارت آپ در آلمان

دارا بودن مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان

 

نحوه به رسمیت شناختن مدارک برای ایجاد استارت آپ در آلمان

برخی از مشاغل در آلمان تحت نظارت دولت این کشور می باشند، بدین معنا که غیر آلمانی ها با شرایط محدود مجاز به انجام این کارها می باشند. در واقع غیر آلمانی هایی که دارای مدارک مشابه با آلمانی ها باشند، می توانند اقدام به راه اندازی این کسب و کارها در آلمان کنند.

بدین منظور اگر متقاضی قصد راه اندازی این نوع کارها را در آلمان دارد، باید به مقام مسئول درخواست دهد تا مدرک او را به رسمیت بشناسد.

 

انتخاب فرم حقوقی برای ایجاد استارت آپ در آلمان

متقاضی پس از طی کردن مراحل اولیه اخذ ویزای استارت آپ در آلمان و ارائه طرح و ایده تجاری جدید خود باید برای کسب و کار خود فرم قانونی و حقوقی انتخاب کند. انتخاب ساختار مناسب فرم حقوقی از لحاظ پرداخت مالیات و چگونگی وضعیت مالی کسب و کار اهمیت زیادی دارد. انتخاب ساختار مناسب فرم حقوقی بر اساس عوامل زیر می باشد:

برای راه اندازی استارت آپ و کسب و کار جدید در آلمان چند نفر لازم است؟

شرایط و چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان چیست؟

رهبری و مدیریت استارت آپ به عهده چه کسی است؟

میزان سهام هر یک از کارکنان استارت آپ چقدر است؟

آیا مسئولیت مدیر استارت آپ محدود است؟

 

ثبت تجاری استارت آپ در آلمان

متقاضی پس از انتخاب ساختار حقوقی و قانونی مناسب برای راه اندازی استارت آپ در آلمان باید کسب و کار خود را در ثبت تجاری آلمان ثبت کند. می توان گفت که همه مشاغل در آلمان برای اخذ مجوز کسب و کار باید دارای یک شماره ثبت تجاری یا Handelsregister باشند. برای ثبت تجاری کسب و کار استارتاپ المان متقاضی باید به اداره تجارت محلی مراجعه کند و گواهی نامه ثبت تجاری Gewerbeschein را دریافت کند.

 

ثبت تجاری استارت آپ در آلمان برای مشاغل کوچک

کسب و کارهای کوچک در آلمان ملزم به ثبت تجاری نمی باشند. در واقع کسب و کارهای کوچک و استارت آپ های با درآمد کم استثناء می باشند و نیاز به ثبت تجاری ندارند.

کسب و کارها و استارت آپ های کوچک در آلمان به مشاغلی گفته می شود که در سال اول فعالیت خود سالانه کمتر از 22.000 یورو و در سال های بعد کمتر از 50.000 یورو درآمد داشته باشند. متقاضیان دارای کسب و کارها و مشاغل کوچک در آلمان می توانند داوطلبانه کسب و کار خود را ثبت کنند که البته با پرداخت هزینه هایی نیز همراه است.

 

استارت آپ های کوچک در آلمان شامل مشاغلی است که در سال اول فعالیت خود سالانه کمتر از 22.000 یورو و در سال های بعد کمتر از 50.000 یورو درآمد داشته باشند

 

مدارک لازم برای ثبت استارت آپ در دفاتر بازرگانی آلمان

متقاضی پس از دریافت شماره ثبت و مجوزهای لازم برای ثبت کسب و کار خود باید به اداره تجارت محلی Gewerbeschein کند. اداره تجارت محلی در همان منطقه ای از آلمان واقع شده است که متقاضی قصد راه اندازی استارت آپ خود را دارد. وقتی متقاضی کسب و کار و استارت آپ خود را ثبت کرد، اطلاعات مربوط به طور خودکار به اداره مالیات آلمان و اتحادیه محلی بیمه مسئولیت کارفرمایان و بر اساس نوع استارت آپ به دادگاه منطقه ارسال می شود.

متقاضیان برای ثبت استارت آپ در دفاتر بازرگانی آلمان نیازمند مدارک زیر می باشند:

اوراق هویتی معتبر (شناسنامه، پاسپورت و کارت شناسایی)

ویزای استارت آپ در آلمان یا مجوز اقامت در آلمان

مدارک صلاحیت متقاضی برای ایجاد استارت آپ در آلمان

رسید پرداخت هزینه ثبت نام (کمتر از 70 یورو)

 

10 نکته برای ایجاد استارت آپ در آلمان

به منظور کمک به چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان در این بخش به ارائه 10 نکته جالب و کاربردی برای ایجاد کسب و کارهای کوچک و استارت آپی در این کشور می پردازیم. نکات زیر می تواند به متقاضیان در راه اندازی کسب و کار استارتاپ المان کمک کند:

از دیگران در بازار کسب و کار بیاموزید: بازار کسب و کارهای جدید و استارت آپ در آلمان از افراد تازه کار استقبال می کنند. شنیدن تجربه های دیگران در کسب و کارهای خود و راه های خلاقانه برای کسب سود بیشتر کمک می کند تا راه اندازی استارت آپ و سوددهی از آن در مسیر درست هدایت شود.

درخواست کمک کنید: وقتی اقدام به راه اندازی استارت آپ در آلمان و ایجاد کسب و کار جدیدی در یک کشور جدید می کنید، از درخواست کمک نترسید. هیچ کس نباید خودش سعی کند تا دوباره چرخ را اختراع کند. به هنگام وجود مشکل از افراد ذی صلاح در آن کسب و کار مشورت بگیرید.

اطراف خود را با افراد متخصص پر کنید: برای ایجاد استارت آپ در آلمان و یا هر کشور دیگری جنبه های کوچکی دخیل هستند که کمتر به آن توجه می شود. وجود افراد حرفه ای و ماهر و با تخصص شغلی در اطراف شما موجب می شود ایده استارت آپ را به روش درست راه اندازی و عملی کنید.

نحوه عملکرد تامین منابع مالی را مشخص کنید: منابع تامین مالی برای راه اندازی استارت آپ در آلمان شامل دارا بودن سرمایه لازم و اخذ وام از بانک های محلی و وام های تجاری بدون ضامن می باشد. انتخاب طرح تامین مالی مناسب می تواند استراتژی مطابق با نیازهای کسب و کار را اجرا کند.

از سئو و ترافیک کاری مناسب برای بازاریابی استارت آپ استفاده کنید: برای راه اندازی کسب و کارهای استارت آپ در آلمان و حمایت از توسعه آن به بازاریابی نیاز دارید. بهینه سازی سایت ها و سئو و ترافیک مناسب از راه های بازاریابی موثر برای توسعه اهداف کاری در جهت رشد یک استارت آپ است.

گروه مناسب را برای حمایت از استارت آپ انتخاب کنید: انتخاب گروه پشتیبانی مناسب برای جبران نقاط ضعف برای چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان اهمیت زیادی دارد. اگر در مورد حسابداری اطلاعاتی ندارید، یک حسابدار خبره استخدام کنید. برای حل هر یک از مشکلات کسب و کار خود به سراغ افرادی ماهر و متخصص بروید.

راه مطمئن را برای کاهش عدم اطمینان انتخاب کنید: راه اندازی استارت آپ در آلمان برای کاهش عدم اطمینان از انجام آن است. در واقع پرسش هایی مانند آیا این ایده تجاری عملی است؟ آیا بازار کار مناسب دارد؟ و آیا روش ایجاد استارت آپ در آلمان درست است؟ به منظور کاهش عدم اطمینان از کسب و کار مطرح می شود. به منظور افزایش قطعیت و اطمینان بخشی با مشتریان بالقوه گفتگو کنید.

از استخدام افراد حرفه ای نترسید: صاحبان مشاغل دارای تجربه های گرانقدری برای چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان می باشند. اما استخدام افراد حرفه ای دارای مهارت تجاری موجب صرفه جویی در وقت و انجام درست کارها می شود. نا آشنا بودن با قوانین ایالتی و محلی و عدم اطلاع از بهترین شیوه های انجام کار با کمترین هزینه در طولانی مدت موجب رونق کسب و کار می شود.

مخاطب و بازار هدف خود را بشناسید: از مهم ترین دلایل شکست در ایجاد استارت آپ در آلمان یا هر جای دیگر با وجود تلاش های بسیار عدم شناخت بازار هدف و مخاطبان احتمالی است. در نظر گرفتن نیازهای خاص محصولات و خدمات ارائه شده توسط استارت آپ و شناخت مخاطب و بازار هدف موجب تبلیغات موثر و جذب مخاطب خاص می شود.

از مزیت نسبی خود استفاده کنید: برای راه اندازی استارت آپ در المان و شروع کسب و کار مزیت های نسبی خدمات و کالاهای خود را در مقایسه با دیگر رقبا مطرح کنید. دانش تخصصی، شبکه گسترده مخاطبین و کالاهای خاص یا خدمات ویژه برای افراد از جمله مزایای نسبی محسوب می شوند که می توانید از آن ها برای بازاریابی موفق استفاده کنید.

 

از مهم ترین دلایل شکست در ایجاد استارت آپ در آلمان یا هر جای دیگر با وجود تلاش های بسیار عدم شناخت بازار هدف و مخاطبان احتمالی است.

 

نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان

متقاضیان با دارا بودن طرح و ایده تجاری مناسب، دارا بودن سرمایه لازم برای راه اندازی استارت آپ در آلمان و دیگر شرایط لازم می توانند ویزای استارت آپ آلمان را دریافت کنند و نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ را متوجه شوند. در واقع متقاضیان دارای شرایط لازم برای ایجاد استارت آپ در آلمان می توانند برای خود و خانواده خود اقامت آلمان را دریافت کنند. نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ به دارا بودن شرایط لازم و کافی برای اجرای کسب و کار استارتاپ در المان بستگی دارد.

از مهم ترین شرایط برای اخذ اقامت از طریق استارت آپ در المان دارا بودن طرح توجیهی کسب و کار و بیزینس پلن عالی می باشد. به گونه ای که افسر مهاجرت را قانع کند که این طرح تجاری می تواند موجب سودآوری برای بخش اقتصاد و صنعت آلمان شود و به عنوان نتیجه نهایی منجر به اخذ اقامت آلمان شود.

 

مزایای اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان

متقاضی با ارائه طرح توجیهی و ایده تجاری و تایید سودآوری این طرح برای اقتصاد آلمان می تواند ویزای استارت آپ آلمان و مجوز اقامت یک ساله آلمان را دریافت کند. اگر متقاضی در طی روند اجرای طرح تجاری و ایجاد استارت آپ همه مالیات های خود را به طور منظم و دقیق پرداخت کند و هیچ مانع قانونی در روند کسب و کار نباشد، می تواند مجوز اقامت یک ساله را تمدید کند.

پس از گذشت 3 سال متقاضی می تواند مجوز اقامت دائم آلمان را دریافت کند و پس از 8 سال برای اخذ پاسپورت یا تابعیت و شهروندی آلمان اقدام کند. برای اخذ شهروندی آلمان متقاضی باید دارای شرایطی مانند عدم سابقه کیفری، تسلط کامل به زبان آلمانی، پرداخت منظم و مرتب مالیات و دارا بودن بیمه و درآمد کافی باشد.

از مزایای دیگر در نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان می توان به اخذ ویزای همراه برای همراهی همسر و فرزندان متقاضی در آلمان و تحصیل رایگان فرزندان در مدارس دولتی این کشور و همچنین مجوز کار برای همسر متقاضی اشاره کرد.

امکان کسب و کار در کشور آلمان با وجود قوانین شفاف و عدم وجود بروکراسی اداری پیچیده، معافیت از مالیات های شرکت های استارت آپ در آلمان از مزایای دیگر اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان و اخذ ویزای استارت آپ آلمان است. علاوه بر این دریافت وام با بهره های پایین، امکان تجارت در بازارهای مشترک اتحادیه اروپا و امکان تبادلات بانکی بدون موانع و محدودیت را نیز می توان از دیگر مزیت های اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان ذکر کرد.

 

 

 

سخن پایانی

در این مقاله ایجاد استارت آپ در آلمان، چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان و راه اندازی استارت آپ در آلمان به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت.

علاوه بر این اطلاعات لازم در مورد مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان و چگونگی اخذ ویزای استارت آپ آلمان نیز ارائه شد.

نکات مهم این مقاله در مورد چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان و اخذ ویزای استارت آپ آلمان است که مشاوران موسسه مهاجرتی میرداماد با آگاهی کامل از این شرایط و برخورداری از دانش روز بهترین راهنمایی ها را ارائه داده اند.

حتی اگر دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی و یا سوابق کاری درخشان و یا حتی سرمایه گزاف نیستید، نگران نباشید! کارشناسان مهاجرتی موسسه ما بهترین روش برای ایجاد استارت آپ در آلمان را به شما ارائه می دهند.

گرچه مطالب این مقاله بر اساس آخرین قوانین مهاجرتی نوشته شده است اما با گذشت زمان و تغییر قوانین ممکن است تغییر کند.

بدون شک بسیاری از متقاضیان بدون مشاوره های مهاجرتی و بدون کمک از کارشناسان موسسه های مهاجرتی قادر به ارائه درخواست و ارسال مدارک لازم برای اخذ ویزای استارت آپ در آلمان می باشند، اما کمک از مشاوران و کارشناسان ماهر موجب تسریع در روند اخذ ویزای کار آلمان و اخذ دعوت نامه کاری آلمان و تضمین انجام کارهای مهاجرت شغلی برای متقاضیان واجد شرایط می باشد.

اگر از نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان و اخذ ویزای استارت آپ آلمان آگاه نیستید، می توانید سوال های خود را در بخش دیدگاه این مقاله مطرح کنید تا کارشناسان و مشاوران مهاجرتی مطلع و باتجربه و آگاه از آخرین قوانین مهاجرتی به آن ها پاسخ دهند.

مشاوران و کارشناسان ارشد موسسه مهاجرتی میرداماد دارای تخصص کاری و آگاه از آخرین قوانین مهاجرتی هستند. این مشاوران همه تلاش خود را به کار می بندند تا شرایط لازم برای اخذ ویزای استارت آپ در آلمان را برای متقاضیان فراهم کنند.

 

سوالات متداول در مورد چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان

سرمایه لازم برای اخذ ویزای استارت آپ در آلمان چقدر است؟

متقاضیان برای راه اندازی استارت آپ در آلمان علاوه بر دارا بودن تمکن مالی کافی باید دارای سرمایه لازم نیز باشند. برای راه اندازی استارت آپ در آلمان متقاضی نیاز به سرمایه لازم در حدود 25.000 یورو و دارا بودن تمکن مالی 700 یورو برای هر نفر در هر ماه می باشد.

 

مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان کدامند؟

مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان بر اساس شرایط متقاضی متفاوت است و شامل موارد زیر است:

فرم درخواست اخذ ویزای استارت آپ آلمان

سوابق و مدارک کاری حرفه ای

طرح و ایده تجاری سودآور

پاسپورت با اعتبار کافی

گواهی بیمه سلامت

قرارداد کاری معتبر

مدارک و سوابق تحصیلی

گواهی اثبات تمکن مالی کافی برای دوران بازنشستگی برای متقاضیان بالاتر از 45 سال

 

مهم ترین عامل در شکست یا موفقیت راه اندازی استارت آپ در آلمان چیست؟

دارا بودن ایده و طرح تجاری خوب تا 50% می تواند احتمال موفقیت در راه اندازی استارت آپ در آلمان را تضمین کند. اجرای خوب طرح تجاری مناسب نیمی از موفقیت برای ایجاد استارت آپ در آلمان است.

 

 

نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان کدامند؟

متقاضی با ارائه طرح توجیهی و ایده تجاری و تایید سودآوری این طرح برای اقتصاد آلمان می تواند مجوز اقامت یک ساله آلمان را دریافت کند. اگر متقاضی در طی روند اجرای طرح تجاری و ایجاد استارت آپ همه مالیات های خود را به طور منظم و دقیق پرداخت کند و هیچ مانع قانونی در روند کسب و کار نباشد، می تواند مجوز اقامت یک ساله را تمدید کند. پس از گذشت 3 سال متقاضی می تواند مجوز اقامت دائم آلمان را دریافت کند و پس از 8 سال برای اخذ پاسپورت یا تابعیت و شهروندی آلمان اقدام کند.

 

مزایای اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان کدامند؟

اخذ ویزای همراه برای همراهی همسر و فرزندان متقاضی در آلمان و تحصیل رایگان فرزندان در مدارس دولتی این کشور و همچنین مجوز کار برای همسر متقاضی، امکان کسب و کار در کشور آلمان با وجود قوانین شفاف و عدم وجود بروکراسی اداری پیچیده، معافیت از مالیات های شرکت های استارت آپ در آلمان، دریافت وام با بهره های پایین، امکان تجارت در بازارهای مشترک اتحادیه اروپا و امکان تبادلات بانکی بدون موانع و محدودیت از مزیت های اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان است.

 

 

اسکرول به بالا