071-91009294  | 021-88724227  |

راه های مختلف مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور – رفتن از ایران

روش های مهاجرت

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

در سال های اخیر ایرانی های فراوانی از روش های مختلف به کشورهای جهان مهاجرت می کنند. بر این اساس در این مقاله به بررسی روش های مهاجرت ایرانی ها به خارج می پردازیم. در این مقاله می خوانید:

  • دلایل مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور
  • ایرانی ها بیشتر به چه کشورهایی مهاجرت می کنند؟
  • مهاجرت ایرانی های نخبه به خارج
  • آسان ترین کشور برای مهاجرت ایرانی ها
  • بهترین کشور برای مهاجرت ایرانی ها
  • بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی ایرانی ها
  • بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانی ها
  • بهترین کشور برای مهاجرت سرمایه گذاری ایرانی ها
  • ارزان ترین کشور برای مهاجرت ایرانی ها
  • بهترین کشور برای خرید خانه برای مهاجرت ایرانی ها
  • راه های مهاجرت ایرانی ها به خارج (راه های رفتن به خارج از کشور)
  • مهاجرت تحصیلی ایرانی ها به خارج
  • مهاجرت شغلی ایرانی ها به خارج
  • مهاجرت سرمایه گذاری ایرانی ها به خارج
  • مهاجرت خانوادگی ایرانی ها به خارج
  • مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق خودحمایتی
  • مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق ازدواج
  • مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق تولد
  • مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق پناهندگی
  • بهترین راه مهاجرت ایرانی ها به خارج
  • مراحل مهاجرت ایرانی ها به خارج
  • اهمیت مدرک زبان برای مهاجرت ایرانی ها به خارج
  • هزینه های زندگی برای مهاجرت ایرانی ها به خارج
  • سخن آخر
  • سوال های متداول در مورد روش های مهاجرت ایرانی ها به خارج

دلایل مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور

ایرانی ها از جمله افرادی هستند که در طول سال به دلایل مختلف به کشورهای دیگر سفر می کنند و برخی اقات این سفرها نه فقط بنا به دلایل توریستی و گردشگری بلکه برای فراهم کردن زمینه مهاجرت صورت می گیرد. اگر بخواهیم به طور دقیق ذکر کنیم در حدود ۲۰ درصد مردم ایران در حال فراهم کردن زمینه های لازم برای اخذ اقامت و مهاجرت به کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا و مهاجرت به ترکیه می باشند. میانگین سنی افرادی که علاقمند به امر مهاجرت به خارج از کشور می باشند در حدود ۲۵ تا ۴۰ ساله می باشد.برای دلایل مهاجرت ایرانی ها موارد متعددی را می توان ذکر کرد. مهم ترین این دلایل نامساعد بودن اوضاع و شرایط جامعه، برخورداری از امکانات بهتر زندگی، کسب درآمد بالاتر و تحصیل و فرصت های شغلی بهتر می باشد. بالا بودن سطح کیفیت آموزشی دانشگاه های کشورهای اروپایی و اعتبار مدارک تحصیلی دانشگاهی از جمله دلایل مهاجرت تحصیلی ایرانی می باشد. ثبات و امنیت اقتصادی و سیاسی و سوددهی بالا نیز به عنوان عوامل مهاجرت شغلی و سرمایه گذاری ایرانی محسوب می شود. عدم ثبات اقتصادی، نوسانات قیمت و بازار و تورم و بیکاری را می توان مهم ترین علل مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور برای یافتن شغل با حقوق مکفی و زندگی در آرامش و امنیت دانست.علاوه بر این موارد تجربه زندگی ایرانی های مهاجر در کشورهای پیشرفته که به افتخارهایی نائل شده اند و در پست های مهم دولتی کشورهای اروپایی و آمریکایی اشتغال دارند، مزید بر اقدام برای مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور شده است. راه های مهاجرت از ایران بسته به شرایط هر فردی متفاوت است که باید بررسی شوند و یهترین آن ها انتخاب شود.

در این راستا مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد( توسعه گران عدالت و مهر) به تهیه این مقاله پرداختند تا ابهامات موجود را برطرف کنند و به سوال های گوناگون متقاضیان پاسخ دهند. اگر قصد بررسی راههای مهاجرت از ایران به خارج از کشور را دارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

ایرانی ها بیشتر به چه کشورهایی مهاجرت می کنند؟

ایرانی ها برای مهاجرت معیارهای مختلفی همچون سطح درآمد و حقوق، آرامش و امنیت اجتماعی و سیاسی، ثبات اقتصادی، کیفیت و استانداردهای زندگی و آینده مطمئن را در نظر می گیرند. و بر این اساس کشورهای مختلفی را بر اساس سن، شرایط زندگی، شرایط تحصیلی، تمکن مالی و مدرک تحصیلی انتخاب می کنند. بیشترین تعداد ایرانی های مهاجر در کشورهای کانادا و آمریکا می باشند که در حال حاضر شرایط برای مهاجرت به این کشورها سخت تر از قبل شده است. در ادامه به بررسی کشورهایی می پردازیم که ایرانی ها بیشتر به آن ها مهاجرت کرده اند:

کشور آمریکا

اولین کشور مورد علاقه ایرانی ها برای مهاجرت کشور آمریکا می باشد که در حال حاضر در حدود ۱.۰۰۰.۰۰۰ ایرانی در این کشور اقامت دارند. دلیل انتخاب این کشور از لحاظ ایرانی ها شرایط مناسب زندگی و بالا بودن سطح امکانات زندگی و بالا بودن کیفیت و استانداردهای زندگی می باشد. ایرانی های مهاجر بیشتر در شهرهای لس آنجلس، نیویورک، تگزاس، کالیفرنیا و ویرجینیا اقامت دارند.

کشور ترکیه

از آن جا که شرایط اخذ ویزای مستقیم آمریکا و کانادا برای بسیاری از ایرانی ها وجود ندارد، مهاجرت به ترکیه و اقامت ترکیه و کار در این کشور می تواند زمینه لازم در جهت اخذ اقامت و مهاجرت به کشورهای آمریکا و کانادا را برای آن ها فراهم کند. علاوه بر این شباهت های فرهنگی و آداب و رسوم و قرابت جغرافیایی این کشور با ایران موجب شده است تا ایرانی های مهاجر کشور ترکیه را برای اقامت و زندگی انتخاب کنند. ایرانی های مهاجر می توانند پس از ۳ تا ۸ سال کار و اقامت در ترکیه به کشورهای مورد علاقه خود مهاجرت کنند. در حال حاضر در حدود ۵۰۰.۰۰۰ ایرانی در کشور ترکیه زندگی و کار می کنند.

کشور امارات متحده عربی

ثبات اقتصادی و رونق کسب و کار و بازار تجارت کشور امارات متحده عربی موجب شده است تا بسیاری از سرمایه گذاران ایرانی بنا به سوددهی بالای سرمایه گذاری در این کشور راهی امارات شوند. نزدیکی جغرافیایی و شرایط زندگی مطلوب و ثبات سیاسی و اقتصادی و امنیت اجتماعی از مهم ترین دلایل انتخاب این کشور برای مهاجرت ایرانی ها محسوب می شود. در حال حاضر کمتر از ۵۰۰.۰۰۰ ایرانی در کشور امارات متحده عربی مشغول کار و زندگی می باشند.

کشور کانادا

کشور کانادا به عنوان چهارمین مقصد مهاجران ایرانی است که در سال های اخیر به مدینه فاضله مهاجران ایرانی تبدیل شده است. رعایت حقوق شهروندی و آزادی های مدنی، بالا بودن کیفیت زندگی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، امنیت اجتماعی و بالا بودن استانداردهای زندگی در این کشور را می توان از مهم ترین دلایل مهاجرت به کانادا برای ایرانی ها دانست. در حال حاضر بیشتر از ۱۵۰.۰۰۰ ایرانی مهاجر در کانادا زندگی و کار می کنند.

کشور آلمان

کشور پیشرفته و صنعتی آلمان در رتبه پنجم کشورهای مورد علاقه ایرانی ها برای مهاجرت قرار دارد. مناسب بودن شرایط زندگی، بالا بودن کیفیت زندگی، تحصیل رایگان، وجود فرصت های شغلی فراوان و ثبات و امنیت اقتصادی و اجتماعی را می توان به عنوان مهم ترین دلایل مهاجرت ایرانی ها به کشور آلمان ذکر کرد. نکته جالب مهاجرت به کشور آلمان این است که همه ایرانی های مهاجر در این کشور مشغول کار و فعالیت می باشند. در حال حاضر در حدود ۱۲۰.۰۰۰ ایرانی مهاجر در کشور آلمان اقامت دارند.

رفتن از ایران در قشر نخبگان

در سال های اخیر پدیده جدیدی به نام فرار مغزها موجب شده است تا بسیاری از جوانان نخبه و سرآمد ایرانی برای یافتن شغل و زندگی بهتر راهی کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا شوند. مهاجرت به فرانسه نیز یکی از گزیته های افراد برای تحصیل و زندگی می باشد. متاسفانه با خروج هر جوان نابغه و با استعداد فرصت پیشرفت و رشد کشور ایران قدمی به عقب می رود. اما موانع و مشکلات موجود در کشور برای قشر جوان و نخبه منجر به فرار آن ها از کشور می شود. کشورهای صنعتی و پیشرفته جهان با ارائه بورسیه های تحصیلی و مزایای شگفت به بهترین وجه ممکن از توان و نیرو و انرژی و علم و دانش این افراد در جهت پیشرفت و توسعه کشور خود استفاده می کنند. دانشگاه های برتر جهان همواره در پی یافتن استعدادهای برتر و نخبگان ایرانی می باشند تا با بهره مندی از علم و دانش این افراد توسعه کشور خود را گسترده تر کنند. بسیاری از برترین نخبه های ایرانی در شرکت های بین المللی و در پست های مدیریتی جهانی مشغول کار و اشتغال می باشند. اما این که چگونه از ایران مهاجرت کنیم نیز خود سوالی است که باید به آن پاسخ داد.

آسان ترین کشور برای مهاجرت ایرانی ها

از میان همه کشورهای اروپایی و آمریکایی کشور ترکیه راحت ترین و ساده ترین شرایط را برای مهاجرت ایرانی ها دارد. نزدیکی جغرافیایی و آداب و رسوم و فرهنگ و تا حدودی زبان مشترک با ایرانی ها را می توان از مهم ترین دلایل انتخاب کشور ترکیه از طرف ایرانی های مهاجر دانست. علاوه بر این موارد عدم نیاز به اخذ ویزا برای سفر به ترکیه و پایین بودن هزینه های زندگی و تحصیل را نیز می توان به عنوان عوامل موثر برای مهاجرت ایرانی ها به ترکیه به شمار آورد.

بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی ایرانی ها

برای مهاجرت تحصیلی ایرانی ها کشورهای اروپایی و آمریکایی دارای شرایط بسیار سخت و دشواری می باشند و ایرانی ها باید دارای شرایط خاص تحصیلی باشند تا بتوانند به راحتی ویزای تحصیلی این کشورها را دریافت کنند. از جمله موانع دست و پا گیر در جهت اخذ ویزای تحصیلی کشورهای اروپایی می توان دارا بودن مدرک مهارت زبان آیلتس و یا زبان رسمی کشور اروپایی، دارا بودن تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های گزاف زندگی و تحصیل در این کشورها و دارا بودن شرایط تحصیلی و نمره های بسیار عالی می باشد.در این میان کشور ترکیه با این که یک کشور آسیایی اروپایی می باشد اما بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی ایرانی ها محسوب می شود. اعتبار علمی دانشگاه های ترکیه، مورد تائید بودن مدرک دانشگاهی این کشور در کشورهای اروپایی و ایران و پایین بودن هزینه های تحصیل از مهم ترین دلایل انتخاب این کشور برای مهاجرت تحصیلی می باشد. متقاضی ایرانی می تواند با اخذ بورسیه های تحصیلی ترکیه شرایط تحصیل رایگان را برای خود فراهم کند.

بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی ایرانی ها
بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی ایرانی ها

بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانی ها

یکی از مهم ترین دلایل ایرانی ها برای مهاجرت به کشورهای دیگر یافتن شغل و حقوق مکفی برای گذران زندگی می باشد. نامساعد بودن شرایط کاری و تورم و بیکاری در ایران موجب شده است تا بسیاری از افراد دارای تحصیلات عالی و تخصص کاری و حرفه ای نتوانند به آن چه شایسته آن ها است دست پیدا کنند و ناچار راهی کشورهای دیگر شوند. اولین اقدام در جهت یافتن کار در کشورهای اروپایی برای متقاضیان ایرانی یافتن کارفرمای آن کشور و دعوتنامه کاری می باشد. بر اساس قوانین کار کشورهای اروپایی کارفرماهای این کشورها در ابتدا به دنبال یافتن نیروی کار در کشور خود و سپس کشورهای اتحادیه اروپا می باشند و در صورت یافت نشدن هیچ نیروی کاری در این کشورها اقدام به استخدام متقاضیان ایرانی می کنند.در واقع می توان گفت استخدام و به کارگیری متقاضیان ایرانی از این روش تقریبا ناممکن خواهد بود و متقاضیان ایرانی باید از روش های دیگر برای مهاجرت شغلی به کشورهای اروپایی استفاده کنند. البته ذکر این نکته ضروری است که دارا بودن تخصص کاری خاص و مهارت حرفه ای و همچنین دارا بودن مهارت زبانی آن کشور برای کارفرمایان اروپایی به عنوان یک امتیاز مثبت در جهت استخدام متقاضیان ایرانی محسوب می شود.به دلیل وجود این مشکلات و موانع می توان گفت که کشورهای آسیایی مانند امارات متحده عربی و ترکیه و حتی عراق برای مهاجرت شغلی ایرانی ها راحت تر و بهتر می باشد چرا که این کشورها به نیروی جوان متخصص و بامهارت نیازمند می باشند. البته ایرانی های فراوانی برای کار و اشتغال به کشورهای آلمان و نروژ مهاجرت کرده اند که در حال حاضر شرایط اخذ ویزای کاری این کشورها سخت و پیچیده شده است.

بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانی ها
بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانی ها

بهترین کشور برای مهاجرت سرمایه گذاری ایرانی ها

ایرانی های بسیاری بنا به دارا بودن تمکن مالی قصد سرمایه گذاری در کشورهای دیگر را دارند تا با این روش نه تنها اقامت آن کشور را اخذ کنند، بلکه به سودهی مطلوبی نیز برسند. به منظور سرمایه گذاری در کشورهای مختلف جهان سرمایه گذاران باید شاخص ها و معیارهای خاصی را در نظر بگیرند. از جمله معیارهای مهم در انتخاب کشور مناسب برای سرمایه گذاری می توان میزان تورم، نرخ بیکاری، مصادره اموال و امنیت اقتصادی آن کشور را نام برد. ثبات اقتصادی و اجتماعی و امنیت اقتصادی و حمایت کشور مقصد از سرمایه گذاران از مهم ترین مواردی است که سرمایه گذاران باید به هنگام انتخاب کشور مناسب مد نظر قرار دهند. بالطبع سرمایه گذار با سرمایه گذاری در کشورهای پیشرفته و صنعتی با دارا بودن اقتصاد رو به رشد و پایدار و وجود فضای کسب و کار مطلوب و دارای رونق اقتصادی می تواند از سرمایه گذاری خود در جهت سوددهی اطمینان حاصل کند کشورهای آمریکایی و کانادا از لحاظ دارا بودن قوانین حمایتی از سرمایه گذار و بالا بودن درصد رشد و پیشرفت اقتصادی برای سرمایه گذاری ایرانی ها مناسب می باشد. اخذ اقامت کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری نیازمند سرمایه هنگفتی می باشد. پس از آمریکا کشور آلمان دارای معیارهای مورد نظر برای سرمایه گذاران ایرانی می باشد و البته نیازمند مبلغ سرمایه گذاری کمتری نیز می باشد. ایرانی های سرمایه گذار می توانند در کشورهای اروپایی اسلواکی، ایتالیا، سوئیس و دانمارک سرمایه گذاری مطلوبی داشته باشند، زیرا این کشورها دارای اقتصاد در حال پیشرفت و رشد می باشند.

ارزان ترین کشورها برای مهاجرت ایرانی ها

متقاضیان ایرانی که دارای تمکن مالی ناکافی می باشند و به دنبال کم هزینه ترین روش برای مهاجرت به خارج می باشند، می توانند با مهاجرت به برخی کشورهای اروپایی و اخذ اقامت این کشورها زمینه لازم در جهت مهاجرت به کشورهای برتر جهان را فراهم کنند. متقاضیان ایرانی می توانند از طریق مهاجرت شغلی، سرمایه گذاری و تحصیلی به کشورهای کم هزینه اروپا مانند لهستان، بلغارستان و اسلواکی مهاجرت کنند و با ثبت شرکت، سرمایه گذاری، خود اشتغالی و کارآفرینی و یا ادامه تحصیل اقامت این کشورهای اروپایی را اخذ کنند و پس از چند سال کار و اشتغال برای کار و زندگی به کشورهای دیگر اروپا مهاجرت کنند. در واقع این کشورها می توانند مانند پلی در جهت مهاجرت به کشورهای برتر جهان باشند.

بهترین کشورها برای خرید خانه برای مهاجرت ایرانی ها

ایرانی های مهاجر از روش های گوناگون می توانند اقامت کشورها را دریافت کنند. یکی از بهترین روش های اخذ اقامت کشورها با تمکن مالی کافی خرید خانه و ملک می باشد. البته در برخی از کشورهای اروپایی خرید خانه موجب اعطای مجوز اقامت آن کشور نمی شود و فقط به عنوان یک سرمایه گذاری برای متقاضی محسوب می شود. کشورهای اروپایی قبرس، یونان، ترکیه، اسپانیا و پرتغال از جمله کشورهایی است که خرید ملک در آن ها منجر به اخذ اقامت می شود. بهترین کشور برای خرید خانه و ملک برای ایرانی های مهاجر کشور ترکیه می باشد که متقاضی ایرانی می تواند اقامت این کشور را نیز اخذ کند. مناسب بودن هزینه خرید خانه و امکان اخذ اقامت کشور ترکیه موجب شده است تا بسیاری از ایرانی ها اقدام به خرید خانه و ملک در این کشور کنند و از مزایای اخذ اقامت این کشور برخوردار شوند.

بهترین کشورها برای خرید خانه مهاجرت ایرانی ها
بهترین کشورها برای خرید خانه مهاجرت ایرانی ها

راه های مهاجرت از ایران به خارج – روش‌های رفتن از ایران

متقاضیان ایرانی بر اساس شرایط زندگی، تحصیلات و مدرک دانشگاهی، سن و تمکن مالی و همچنین قصد و هدف سفر و مهاجرت از طریق روش های گوناگون راهی کشورهای اروپایی و آمریکایی و آسیایی می شوند. بر اساس هدف سفر ومهاجرت، ایرانی ها می توانند کشورهای مختلفی را در فهرست مقاصد مهاجرتی خود جای دهند. بر این اساس ایرانی ها می توانند از روش های تحصیلی، شغلی، سرمایه گذاری، ازدواج و پناهندگی اقدام به مهاجرت به خارج از کشور کنند. در ادامه به بررسی هر یک از این روش ها می پردازیم:

مهاجرت تحصیلی ایرانی ها به خارج

ایرانی ها همواره افراد مشتاق به تحصیل و علم آموزی بوده اند اما در سال های اخیر مهاجرت تحصیلی صرفا به جهت تحصیل و علم آموزی در کشورهای اروپایی و آمریکایی انجام نمی شود. در واقع تحصیل یکی از روش های اخذ اقامت و مهاجرت به کشور مورد نظر می باشد. هر چند مهاجرت تحصیلی را باید بهترین نوع مهاجرت و اخذ اقامت آن کشور دانست چرا که متقاضی باادامه تحصیل در یک دانشگاه معتبر و مورد تائید نه تنها زمینه لازم در جهت اشتغال و کار در آن کشور را فراهم می کند، بلکه با اخذ مدرک معتبر می تواند نه تنها در آن کشور به موقعیت شغلی مطلوبی نائل شود بلکه می تواند برای کار و ادامه تحصیل به دیگر کشورهای برتر جهان مهاجرت کند.متقاضیان ایرانی بیشتر برای اخذ پذیرش در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترای کشورهای برتر جهان درخواست می دهند و تا کنون بسیاری از این دانش آموختگان در کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا به افتخارهای جهانی نائل شده اند. در واقع با تحصیل در این کشورها و یافتن کار پس از فارغ تحصیلی و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری متقاضیان ایرانی می توانند پس از چند سال کار و اشتغال اقامت آن کشور را اخذ کنند.

مهاجرت شغلی ایرانی ها به خارج

متقاضی ایرانی اخذ اقامت و مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق اخذ مجوز کار و از طریق پیشنهاد کاری Job Offer می تواند با کارفرمای کشور مقصد قرارداد امضا کند. بدین منظور کارفرمای کشور مقصد باید آگهی درخواست کار را به مدت ۳ ماه درکشور مقصد و سپس ۳ ماه دیگر در کشورهای حوزه شینگن و اتحادیه اروپا منتشر کند، اگر در طی این ۶ ماه نیروی کار مناسب برای پر کردن این فرصت شغلی در کشور مقصد و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شینگن پیدا نشد، آن وقت کارفرمای کشور مقصد می تواند با متقاضی ایرانی قرارداد امضا کند.در روش دیگر متقاضی ایرانی می تواند با مهلت جست و جوی کار Job Seeker و با اخذ ویزای جست و جوی کار در مدت مشخص به یافتن کار در کشور مقصد بپردازد و در صورت یافتن شغل با اخذ ویزای کار مقدمات اخذ اقامت این کشور را فراهم کند. مهلت ویزای جست و جوی کار در برخی کشورها ۶ ماه و در برخی تا ۲ سال نیز می باشد.

مهاجرت شغلی ایرانی ها به خارج
مهاجرت شغلی ایرانی ها به خارج

مهاجرت سرمایه گذاری ایرانی ها به خارج

سرمایه گذاران ایرانی که دارای تمکن مالی کافی برای سرمایه گذاری در کشورهای دیگر می باشند، می توانند از طریق سرمایه گذاری اقامت آن کشور را دریافت کنند. ایرانی ها می توانند از روش های ثبت شرکت، خرید خانه و ملک، خرید اوراق قراضه دولتی و حساب سپرده با تمکن مالی کافی در کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا اقدام به سرمایه گذاری کنند و اقامت آن کشور را اخذ کنند. در برخی از کشورها به محض سرمایه گذاری متقاضی می تواند برای اعضای خانواده خود نیز مجوز اقامت آن کشور را دریافت کند. به طور کلی روش سرمایه گذاری برای ایرانی هایی که دارای تمکن مالی عالی می باشند از بهترین و سریع ترین روش های مهاجرت به آن کشور محسوب می شود. میزان سرمایه گذاری بر اساس کشور و نوع سرمایه گذاری متفاوت می باشد.متقاضی ایرانی با اخذ ویزای سرمایه گذاری کشور مقصد می تواند مجوز اقامت این کشور را برای یک سال دریافت کند. اگر در طی این یک سال طرح تجاری متقاضی به سوددهی قابل قبولی رسیده باشد و از گردش مالی مطلوبی برخوردار باشد و متقاضی همه مالیات های خود را پرداخت کرده باشد، می تواند برای اخذ اقامت دائم اقدام کند.

مهاجرت سرمایه گذاری ایرانی ها به خارج
مهاجرت سرمایه گذاری ایرانی ها به خارج

مهاجرت خانوادگی ایرانی ها به خارج

مهاجرت از طریق یکی از اعضا درجه یک خانواده در کشور مقصد یکی از روش های مهاجرت ایرانی ها به خارج محسوب می شود. در صورتی که متقاضی ایرانی دارای دعوتنامه از عضو درجه یک خانواده خود در کشورهای اروپایی و کانادا و آمریکا باشد، می تواند برای اخذ اقامت آن کشور اقدام کند.در واقع دعوتنامه فرد مقیم کشور مقصد نشان دهنده ساپورت مالی و حمایت از متقاضی می باشد. بدین منظور فرد مقیم کشور مقصد باید دارای تمکن مالی کافی به منظور تامین هزینه های زندگی متقاضی در آن کشور باشد و همچنین دارای مجوز اقامت قانونی در کشور مقصد باشد تا بتواند برای متقاضی ایرانی دعوتنامه خانوادگی ارسال کند. این روش از راحت ترین و ساده ترین روش های مهاجرت ایرانی ها به خارج محسوب می شود.

مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق خودحمایتی

متقاضیان ایرانی که دارای تمکن مالی کافی می باشند، می توانند از طریق خودحمایتی به کشور مورد نظر مهاجرت کنند. در این روش متقاضی نیازمند پرداخت پول به کشور مقصد نمی باشد و فقط با اثبات تمکن مالی کافی و وجود پول کافی در حساب شخصی می تواند در کشور مقصد زندگی و اقامت کند. متقاضی ایرانی می تواند با این روش در آن کشور کار کند اما فرزندان زیر ۱۸ سال و همسر وی مجوز کار در آن کشور را ندارند. متقاضی ایرانی می تواند با این روش برای فرزندان و همسر خود مجوز اقامت و تحصیل رایگان را اخذ کند. از جمله کشورهایی که با این روش به ایرانی های مهاجر مجوز اقامت اعطا می کنند، می توان کشور اتریش، اسپانیا، فرانسه، سوئیس و یونان را نام برد.

مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق ازدواج

یکی از روش های اخذ اقامت و مهاجرت به خارج برای ایرانی ها ازدواج با شهروند آن کشور خاص می باشد. ایرانی های بسیاری به منظور مهاجرت به کشورهای دیگر با تبعه و شهروند آن کشور ازدواج می کنند. یکی از مهم ترین موارد در ازدواج متقاضی ایرانی با شهروند هر کشور این است که طرف دوم ازدواج دارای تابعیت و شهروندی آن کشور باشد. البته به محض ازدواج متقاضی ایرانی نمی تواند مجوز اقامت آن کشور را دریافت کند. یکی از مهم ترین موارد در اعطای مجوز اقامت از طریق ازدواج اثبات ازدواج واقعی و زندگی مشترک می باشد.در واقع پس از این که برای مقامات مهاجرت ثابت شد که این ازدواج یک ازدواج واقعی و بر اساس علاقه و تعهد متقابل می باشد و صرفا برای دریافت اقامت آن کشور انجام نشده است و همچنین پس از گذشت چند سال از ازدواج که در برخی کشورها ۳ سال و در برخی تا ۵ سال می رسد، متقاضی ایرانی در صورت واجدشرایط بودن می تواند برای اخذ مجوز اقامت دائم آن کشور اقدام کند. جدا شدن زوجین، تفاوت دین و اختلاف سنی زیاد بین دو طرف ازدواج از مهم ترین مواردی است که در اعطای اقامت و مهاجرت به کشور مقصد مورد توجه مقامات مهاجرت کشور مقصد قرار می گیرد.

مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق ازدواج
مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق ازدواج

مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق تولد

به طور کلی به طور کلی کشورهای جهان به منظور اعطای تابعیت بر اساس دو قانون خون و خاک عمل می کنند. بر اساس قانون خون اگر کودکی در یک کشور مشخص از پدر و مادری متولد شود که دارای تابعیت آن کشور باشند، آن کودک نیز تابعیت آن کشور را اخذ می کند. بر اساس قانون خاک اگر کودکی در خاک یک کشور مشخص متولد شود، صرف نظر از تابعیت پدر و مادر، این کودک تابعیت آن کشور را بر اساس تولد در خاک آن کشور اخذ می کند.بر این اساس ایرانی های فراوانی با مدیریت زمان تولد کودک خود در کشورهای مقصد و تولد کودک در کشورهایی که تابعیت را از طریق قانون خاک اعطا می کنند، تابعیت این کشورها را برای کودکان خود اخذ می کنند. متولد شدن کودک در برخی از کشورهای اروپایی نه تنها موجب اعطای تابعیت و شهروندی به کودک می شود بلکه پدر و مادر این کودک می توانند از مزایای تابعیت کودک خود برخوردار شوند. در برخی از کشورهای اروپایی پدر و مادر پس از بازنشسته شدن می توانند اقامت کشوری را اخذ کنند که کودک آن ها در آن متولد شده است.

مهاجرت ایرانی ها به خارج از طریق پناهندگی

متقاضیان ایرانی از طریق پناهندگی می تواند اقامت کشور مقصد را اخذ کند. البته موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد( توسعه گران عدالت و مهر) به هیچ عنوان گزینه پناهندگی را به متقاضیان مهاجرت به کشورهای جهان پیشنهاد نمی دهند و ذکر این مطلب در این مقاله صرفا در جهت آگاهی و اطلاع متقاضیان از روش های مهاجرت ایرانی ها به خارج می باشد و هدف دیگری ندارد.بر اساس کنوانسیون ژنو پناهندی فردی است که بنا به داشتن عقاید مذهبی، اجتماعی، سیاسی و قومی متفاوت در کشور خود امنیت جانی ندارد و در صورت برگشت به کشور خود مورد آسیب و تهدید و حتی مرگ قرار می گیرد. اگر برای کشور مقصد ثابت شود که متقاضی نمی تواند بنا به دلایل ذکر شده در کشور خود بماند، با درخواست پناهندگی متقاضی موافقت می کند. در صورت موافقت باید روال اداری آن طی شود، اما اگر این درخواست پذیرفته نشود متقاضی باید به کشور خود بازگردد.به همه متقاضیان مهاجرت به کشورهای جهان توصیه می شود که روش های قانونی دیگر را امتحان کنند. روش پناهندگی به منظور اخذ اقامت و مهاجرت به کشورهای اروپایی از سخت ترین و دشوارترین روش های مهاجرت می باشد چرا که متقاضی پناهندگی باید تا اعلام نتیجه درخواست پناهندگی و بررسی پرونده در کمپ پناهندگان اسکان یابد که شرایط ناایمن و غیربهداشتی و وضعیت دشواری برای اقامت هرچند موقت می باشد و در صورت موافقت دولت آن کشور با پناهندگی متقاضی ایرانی، آن فرد از وجهه خوبی در اجتماع برخوردار نمی باشد و مشکلات فراوانی به همراه دارد.

بهترین راه مهاجرت ایرانی ها به خارج

بهترین راه مهاجرت به خارج برای متقاضیان ایرانی روش ازدواج می باشد. در روش ازدواج متقاضی ایرانی می تواند با هر مدرک تحصیلی و شغلی و بدون نیاز به تمکن مالی با تبعه و شهروند کشور مقصد ازدواج کند و پس از گذشت چند سال اقامت دائم این کشور را اخذ کند. البته ذکر این نکته ضروری است که اگر این ازدواج فقط به دلیل اخذ اقامت آن کشور انجام شود و در واقع ازدواج واقعی نباشد و یک ازدواج سوری و بر اساس دلایل مهاجرت باشد، می تواند مشکلات و موانعی را در مسیر اخذ اقامت آن کشور برای متقاضی ایرانی به وجود آورد. بر این اساس قوانین ازدواج شهروندان کشورهای جهان با متقاضیان خارجی به گونه ای است که متقاضی باید واجد شرایط باشد تا بتواند پس از چند سال اقامت آن کشور را دریافت کند. یکی از این شرایط تداوم ازدواج و زندگی مشترک متقاضی ایرانی و شهروند آن کشور خاص می باشد. دارا بودن تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی مشترک در مدت اقامت و زندگی در کشور مقصد، ثبت رسمی و قانونی ازدواج در کشور مقصد و تداوم ازدواج و زندگی مشترک از جمله شرایط لازم به منظور اخذ اقامت دائم کشور مقصد از طریق ازدواج می باشد.

بهترین روش مهاجرت ایرانی ها به خارج
بهترین روش مهاجرت ایرانی ها به خارج

مراحل مهاجرت ایرانی ها به خارج – گام های رفتن به خارج

متقاضیان ایرانی به منظور مهاجرت به کشورهای مختلف جهان در ابتدا باید هدف خود از مهاجرت را مشخص کنند و بر اساس شرایط زندگی کشور مورد نظر را انتخاب کنند. از مهم ترین مراحل مهاجرت ایرانی ها مراحل زیر را می توان ذکر کرد:

  • تعیین بهترین راه مهاجرت بر اساس شرایط زندگی، مدرک تحصیلی و سن و تمکن مالی
  • انتخاب کشور مقصد بر اساس روش انتخابی مهاجرت
  • انتخاب نوع اقامت در کشور مقصد
  • فراگیری زبان رسمی کشور مقصد
  • آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم کشور مقصد
  • ارائه درخواست ویزای شغلی یا تحصیلی به سفارت کشور مقصد در ایران
  • ارائه مدارک لازم برای اخذ ویزای کشور مقصد

اهمیت مدرک مهارت زبان برای مهاجرت ایرانی ها به خارج

یکی از مهم ترین موارد مربوط به مهاجرت دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی و یا زبان رسمی کشور مقصد می باشد. بسیاری از کشورهای اروپایی برتر مانند فرانسه و آلمان دارا بودن مدرک مهارت زبان فرانسوی و آلمانی را جز شرایط اخذ ویزای این کشورها می دانند و برخی دیگر دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی را کافی می دانند.گرچه دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی برای اخذ ویزای هر کشور و کار و تحصیل در آن کشور یک امتیاز مثبت در نظر گرفته می شود اما نیاید این موضوع را کم اهمیت پنداشت که مهارت و تسلط به زبان رسمی کشور مقصد نقش بسیار مهمی در ارتباط و تعامل با جامعه و مردمی دارد که متقاضی به ناچار در آن زندگی و اقامت و کار می کند. حتی اگر زبان تحصیل در کشوری انگلیسی باشد و زبان رسمی مردم اجتماع یک زبان دیگر باز متقاضی ناچار به فراگیری زبان رسمی آن کشور برای زندگی و کار در آن کشور می باشد.برخی از کشورهای انگلیسی زبان مدرک مهارت زبان آیلتس ۶ را برای اخذ ویزا لازم می دانند. متقاضیان برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع دکترا در برخی کشورها نیازمند دارا بودن مدرک مهارت زبان آیلتس ۷ و یا ۸ می باشند. بنابراین متقاضیان ایرانی بر اساس نوع ویزا و دانشگاه و مقطع تحصیلی باید مدرک زبان را ارائه دهند.

هزینه های زندگی برای مهاجرت ایرانی ها به خارج

از مهم ترین موارد دخیل در امر مهاجرت هزینه های زندگی در کشورهای دیگر جهان می باشد. قاعدتا کشورهای اروپایی دارای بالاترین هزینه های زندگی برای متقاضیان ایرانی می باشد. البته در این میان هزینه زندگی در برخی از کشورهای اروپایی بسیار مناسب می باشد. متقاضیان ایرانی که دارای تمکن مالی ناکافی برای تامین هزینه های زندگی خود می باشند، می توانند برای مهاجرت کشورهای آسیایی را انتخاب کنند. کشورهای همسایه ایران مانند کشور ترکیه از بهترین کشورها برای مهاجرت ایرانی ها از لحاظ هزینه های زندگی می باشد، چرا که هزینه های خورد و خوراک و هزینه اجاره خانه و کرایه حمل و نقل عمومی در این کشور بسیار مناسب می باشد. یکی از ارزان ترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت ایرانی ها کشور اسلواکی می باشد. متقاضیان ایرانی می توانند با کم ترین هزینه زندگی در این کشور زندگی کنند و اقامت آن را اخذ کنند.

سخن آخر

در این مقاله روش های مهاجرت ایرانی ها به خارج مورد بررسی مستند و علمی قرار گرفت. از مجموع موارد شرح داده شده می توان نتیجه گیری کرد که متقاضیان ایرانی می توانند با تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج و اخذ ویزای کاری و همچنین از طریق تمکن مالی به کشورهای برتر جهان مهاجرت کنند.

اگر هنوز با مطالعه این مقاله نیازمند اطلاعات بیشتر در این مورد می باشید، می توانید از خدمات مشاوره مهاجرتی موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد( توسعه گران عدالت و مهر) بهره مند شوید. مشاوران برجسته و مجرب موسسه ما در شعبه های تهران و شیراز با سابقه صدها پرونده مهاجرت تحصیلی و شغلی بهترین گزینه مهاجرتی را بر اساس شرایط زندگی، سن، تحصیلات و بودجه به متقاضیان ارائه می دهند.

این مقاله به بررسی روش های مهاجرت ایرانی ها به خارج و این که چگونه از ایران مهاجرت کنیم پرداخت. اگر می خواهید به ارزان ترین کشور جهان مهاجرت کنید، اگر می خواهید در بهترین کشور جهان از لحاظ مهاجران ایرانی اقامت کنید، اگر قصد مهاجرت شغلی و یا تحصیلی و یا سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی را دارید، اگر می خواهید با روش های گوناگون مهاجرت ایرانی ها به کشورهای جهان آشنا شوید و اگر می خواهید بدانید با خرید خانه در کدام کشور می توانید اقامت آن کشور را اخذ کنید، مطالعه این مقاله دقیق و کامل را از دست ندهید. اگر می خواهید با چگونگی مهاجرت به کشورهای اروپایی و آسیایی و آمریکا و کانادا آشنا شوید، مقاله های موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد( توسعه گران عدالت و مهر) را دنبال کنید تا بدون پرداخت هزینه از خدمات مشاوره ای این موسسه برتر در سطح کشور برخوردار شوید.

سوالات متداول در مورد روش های مهاجرت ایرانی ها به خارج

1- ایرانی ها بیشتر به چه کشورهایی مهاجرت می کنند؟

آمریکا ترکیه کانادا امارات متحده عربی آلمان

2- آسان ترین کشور برای مهاجرت ایرانی ها کدام کشور است؟

ترکیه

3- بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانی ها کدام کشور است؟

امارات متحده عربی ترکیه –عراق آلمان نروژ

4- بهترین کشور برای مهاجرت سرمایه گذاری ایرانی ها کدامند؟

کشورهای آمریکایی و کانادا وکشورهای اروپایی اسلواکی، ایتالیا، سوئیس و دانمارک زیرا این کشورها دارای اقتصاد در حال پیشرفت و رشد می باشند.

5- ارزان ترین کشورها برای مهاجرت ایرانی ها کدام کشورهاست؟

متقاضیان ایرانی می توانند از طریق مهاجرت شغلی، سرمایه گذاری و تحصیلی به کشورهای کم هزینه اروپا مانند لهستان، بلغارستان و اسلواکی مهاجرت کنند.

6- خرید خانه در کدام کشورها منجر به اخذ اقامت می شود؟

کشورهای اروپایی قبرس، یونان، ترکیه، اسپانیا و پرتغال از جمله کشورهایی است که خرید ملک در آن ها منجر به اخذ اقامت می شود.

7- راه های خروج از ایران برای افراد کدامند؟

روش های تحصیلی، شغلی، سرمایه گذاری، ازدواج و پناهندگی

8- کدام کشورها با خودحمایتی می توان اقامت آن کشور را اخذ کرد؟

اتریش، اسپانیا، فرانسه، سوئیس و یونان

9- بهترین روش مهاجرت ایرانی ها به خارج چیست؟

بهترین روش در میان روش های مهاجرت به خارج برای متقاضیان ایرانی روش ازدواج می باشد.

10- شرط مهم مهاجرت خانوادگی ایرانی ها به خارج چیست؟

اگر متقاضی ایرانی دارای دعوتنامه از عضو درجه یک خانواده خود در کشورهای اروپایی و کانادا و آمریکا باشد، می تواند برای اخذ اقامت آن کشور اقدام کند.

اسکرول به بالا