دانشگاه پرینستون
دانشگاه پرینستون دانشگاهی تحقیقاتی و خصوصی در پرینستون نیوجرسی می باشد. دانشگاه پرینستون که در سال 1746 در تحت عنوان دانشکده نیوجرسی تاسیس شد، چهارمین موسسه آموزش عالی در ایالات متحده و یکی از 9 کالج استعماری است که قبل از انقلاب آمریکا شکل گرفته است. این موسسه در سال 1747 به نیوآرک، سپس نه سال بعد به سایت فعلی منتقل شد و در سال 1896 به پرینستون تغییر نام یافت.در این مقاله که به کوشش تیم مجرب موسسه مهاجرتی میرداماد گردآوری شده است شما را با جزئیات دانشگاه پرینستون بیشتر آشنا خواهیم کرد .آنچه در این مقاله می خوانید:
دانشگاه پرینستون دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های علوم انسانی، علوم اجتماعی، علوم طبیعی و مهندسی ارائه می دهد و از طریق دانشکده روابط عمومی و بین المللی وودرو ویلسون، دانشکده مهندسی و علوم کاربردی، دانشکده معماری و مرکز مالی بنت هایم مدارک حرفه ای صادر می کند. دانشگاه پرینستون بیشترین موقوفه را به ازای هر دانشجوی در ایالات متحده دارد.شهریه و پذیرش در دانشگاه پرینستون برای شهروندان آمریکایی و شهروندان غیر آمریکایی یکسان می باشد و از معدود مدارس کشور است که کمک های مالی را برای دانشجویان بین المللی محدود نمی کند و در روند کمک های مالی با دانشجویان بین المللی و آمریکایی یکسان رفتار می نماید.
بخش پذیرش مقطع کارشناسی، درخواست تمام متقاضیان را بدون توجه به تابعیت یا کشور محل سکونت آن ها، بررسی می کند.
تمام نیازهای دانشجویان بین المللی پذیرفته شده مشابه با دانشجویان آمریکا در نظر گرفته می شود. برنامه کمک های مالی این دانشگاه کاملاً مبتنی بر نیاز است. دانشگاه پرینستون بورسیه تحصیلی و شایستگی دانشگاهی یا ورزشی ارائه نمی دهد.
متقاضیانی که انگلیسی زبان مادری یا تحصیل دوران تحصیلشان نبوده است باید در آزمون های تافل، آیلتس آکادمیک یا PTE آکادمیک همچنین SAT یا ACT شرکت کنند.
دانشجویان از سراسر جهان جهت ارائه درخواست پذیرش به دانشگاه پرینستون، دعوت می شوند. بیش از 40 درصد از دانشجویان کارشناسی ارشد این دانشگاه، شهروندان سایر کشورهای هستند. روند درخواست پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری این دانشگاه برای شهروندان ایالات متحده، دارندگان اقامت دائم یا متقاضیان بین المللی، یکسان است.
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد باید سطح دانش شفاهی خود را در زبان انگلیسی نشان دهند و مهارت زبانی کافی برای شرکت در کلیه فعالیت هایی دوره کارشناسی ارشد از جمله کار کلاسی، تحقیق، ارائه، کار تیمی پروژه و تدریس به دانشجویان دوره کارشناسی، داشته باشند.دو آزمون بین المللی سنجش سطح مهارت زبان انگلیسی در پرینستون تافل و آیلتس می باشد. تمامی متقاضیان کارشناسی ارشد دانشگاه پرینستون که نمره آن ها در بخش اسپیکینگ TOEFL iBT کمتر از 27 و در بخش اسپیکینگ IELTS کمتر از 8.0 شده است، باید مهارت انگلیسی شفاهی آن ها توسط ELP ارزیابی شود. درشروع ترم پاییز از این دانشجویان آزمون تعیین سطح گرفته می شود تا مهارت انگلیسی شفاهی آن ها توسط ELP ارزیابی شود.
پرینستون به دانشجویان دکترا خود در تمام سال های متداول دکترا در صورت داشتن عملکرد تحصیلی رضایت بخش، کمک هزینه مالی ارائه می دهد. بودجه کاندیداهای کارشناسی ارشد براساس بخش تحصیلی، متفاوت است. به طور کلی،دانشکده تحصیلات تکمیلی بودجه ثابتی برای داوطلبان کارشناسی ارشد تعیین نکرده است. با این حال دانشجویان کارشناسی ارشد واجد شرایط دریافت کمک هزینه های تحقیقاتی و آموزشی هستند.
تصمیمات مربوط به پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در پرینستون توسط دانشکده مربوط به رشته تحصیلی مورد نظرتان، گرفته می شود. دانشکده کارشناسی ارشد روند پذیرش را هماهنگ می کند و حداقل شرایط لازم برای پذیرش را تعیین می نماید.
متقاضیان برای شرکت در ترم پاییز باید از سپتامبر تا دسامبر سال قبل اقدام به ارائه درخواست کنند. توجه داشته باشید درخواست های خارج از این زمان پذیرفته نمی شود. پذیرش ترم بهار در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا وجود ندارد و تحصیل در این مقاطع در پرینستون بصورت تمام وقت ارائه می شود. لازم به ذکر است که هزینه درخواست پذیرش غیر قابل برگشت است.
پرینستون شهریه کامل و هزینه ها ی دانشجویان دکترای خود را مشروط بر داشتن عملکرد تحصیلی رضایت بخش پرداخت می کند و مزایایی نیز برایشان درنظر می گیرد. متقاضیان کارشناسی ارشد به عنوان بخشی از درخواست پذیرش خود موظفند هر سال صورت حساب مالی خود را ارائه دهند و برای هرگونه کمک هزینه مالی موجود در نظر گرفته می شوند.
رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه پرینستون به شرح زیر است:
هزینه تقریبی شرکت در دانشگاه پرینستون در سال های 2020 تا 2021، 75210 دلار است و شامل موارد زیر می شود:
هزینه اتاق و وعده های غذایی در خوابگاه های دانشگاه و برنامه های غذایی، استاندارد است. هزینه های متفرقه تخمین زده شده شامل فعالیت ها و کلاس ها است. این موارد در مجموع 250 دلار از 3500 دلار را در بر می گیرد. كمك مالي براي كساني كه واجد شرايط هستند از صورتحساب 71.960 دلاری دانشگاه کسر مي شود و مابقي به صورت ترمی يا ماهیانه دریافت می گردد.هزینه رفت و آمد های دانشجو ممکن است بین 300 تا 5000 دلار باشد. دانشجویانی که تحت پوشش بیمه سلامت خانواده نیستند، باید تحت پوشش برنامه بهداشت دانشجویان قرار بگیرند که حدود 1900 دلار هزینه آن خواهد بود.
پس از ورود به کمپوس دانشگاه پرینستون می توانید در انواع برنامه های اجتماعی، فرهنگی و تطبیق دهنده که بر افزایش رفاه دانشجویان، دانشمندان و خانواده های بین المللی تمرکز دارد شرکت کنید. مرکز بین المللی دیویس و مرکز آموزش و یادگیری مک گرا کلاس های آموزش زبان انگلیسی ارائه می دهند.
مرکز بین المللی دیویس پشتیبانی ویژه ای را برای دانشجویان و دانشمندان بین المللی ارائه می دهد تا به شما در تشکیل زندگی خود در پرینستون کمک کند. مشاوران اختصاص داده شده به اینکار می توانند سوالات مربوط به وضعیت مهاجرت و تطبیق عملی خود با ایالات متحده را پاسخ دهند. شما فرصتی خواهید داشت تا پیوندهای اجتماعی را توسعه داده و اطلاعاتی را جمع آوری کنید که به محض ورود به فرهنگ ایالات متحده به شما کمک می کند.
مرکز بین المللی دیویس برای تحصیل در پرینستون به دانشجویان بین المللی در تمام زمینه های ویزا کمک می کند.در مجموع می توان گفت که دانشگاه پرینستون یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین دانشگاه های جهان برای ادامه تحصیل می باشد که به دانشجویان امکان تحصیل در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را می دهد. برخلاف سایر دانشگاه ها که قوانین متفاوتی برای دانشجویان بین المللی تعیین می کنند، در دانشگاه پرینستون شرایط پذیرش یکسانی برای دانشجویان برای متقاضیان آمریکایی و بین المللی مشخص کرده است و این شرایط یکسان حتی در دریافت کمک هزینه های مالی نیز اعمال می شود و دانشجویان بین المللی می توانند در صورت داشتن عملکرد تحصیلی مناسب برای دریافت کمک هزینه تحصیلی درخواست دهند. مجموع هزینه های دانشجویان در این دانشگاه از جمله شهریه، هزینه اسکان و خورد و خوراک، 75000 دلار در ماه می باشد.چنانچه به اطلاعات بیشتری در رابطه با دانشگاه پرینستون ، ویزای آمریکا و موارد دیگری را نیز دارید می توانید با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی میرداماد تماس حاصل فرمایید.
خیر به طور کلی موفق ترین کاندیداها کسانی هستند که بهترین معدل و بالاترین امتیاز را در آزمون های استاندارد کسب کرده اند با این وجود همه جنبه های آمادگی آکادمیک دانشجویان ارزیابی می شود.
دانشگاه پرینستون هر یک از درخواست ها را جداگانه مرور می کند تا از ترکیب ویژه نقاط قوت هر یک مطلع شود همچنین یکپارچگی، علاقه عمیق به یادگیری و فداکاری در کارهای علمی و غیر علمی برای این دانشگاه بسیار اهمیت دارد.
1 نوامبر مهلت ارسال اولیه درخواست پذیرش می باشد. 1 ژانویه مهلت ارسال تصمیم گیری نهایی است.
برا دریافت پذیرش از دانشگاه پرینستون به نمرات رسمی آزمون SAT Reasoning یا ACT احتیاج می باشد.
توصیه می شود که متقاضیان در ماه اکتبر پیش از ارائه درخواست اولیه در آزمون های استاندارد لازم شرکت کنند و برای ارائه تصمیم گیری نهایی در آزمون استاندارد ماه دسامبر شرکت نمایند.
شما باید تا اول فوریه هر سالی که می خواهید وارد کالج شوید اقدام به درخواست کمک مالی دهید.
خیر. هیچ مشکلی در روند پذیرش متقاضیان کمک های مالی به وجود نخواهد آمد.
اگر انگلیسی زبان اصلی شما نیست و شما در مدرسه ای تحصیل کرده اید که انگلیسی زبان آموزش آن نبوده است، باید نمرات آزمون آیلتس یا تافل خود را ارائه دهید غیر از این مورد هیچ گونه شرایط پذیرش اضافی برای دانشجویان بین المللی وجود ندارد.
بله.همه دانشجویان در بخش مربوط به خود تحقیق مستقل انجام می دهند.
خیر، امکان ورود به کلاس ها بدون دریافت پذیرش وجود ندارد.
خیر، از دانشجویان جدید یک بار در هر سال و با شروع پاییز پذیرش می شود.
خیر تحصیل در دانشگاه پرینستون به صورت تمام وقت می باشد.
پرینستون بر اساس سیستم واحدی عمل نمی کند. بنابراین برای انتقال واحد های گذرانده شده در موسسات دیگر هیچگونه شرطی وجود ندارد.
طول برنامه دکتری تعریف شده در پرینستون عموماً پنج سال است، به استثنای تعداد کمی از برنامه های دکترا که چهار ساله می باشند.
پرتغال به عنوان چهارمین کشور مسالمت آمیز جهان در سال های اخیر از مقاصد مهاجرت…
بررسی های موسسه حقوقی میرداماد در مورد مهاجرت کاری به خارج از کشور نشان می…
کشور هندوستان واقع در جنوب آسیا و دومین کشور پرجمعیت جهان می باشد هندوستان از…
بر اساس تحقیقات کارشناس موسسه حقوقی میرداماد؛ دانش آموزان خارجی می توانند، برای مدت زمانی…
تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در نیوزلند ؛ نیوزلند یا زلاند نو واقع در جنوب غربی…
تحصیل در کشور های پیشرفته برای اخذ مدرک بین المللی معتبر، بایستی پیش نیاز هایی…