071-91009294  | 09367562206 

اقامت کویت

اقامت کویت

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

شیوه‌های گوناگونی برای مهاجرت و آغاز یک زندگی جدید در شرایطی جدید وجود دارد و متقاضیان مهاجرت نیز همواره در پی یافتن بهترین گزینه‌های لازم برای جامه‌ی عمل پوشاندن به تصمیم خود هستند. در این مقاله کارشناسان موسسه‌ حقوقی میرداماد سعی دارند تا به طور کلی به روش های قانونی مهاجرت و اقامت کویت بپردازند. اطلاعات و راهنمایی‌های بیشتر در این مبحث را از مشاورین موسسه بخواهید.

مزایای زندگی و داشتن اقامت کویت

مهاجرت و نقل به مکان به هر کشوری دارای مزایا و معایب خاص خود است و مهاجرت به کشور کویت نیز این قاعده مستثنی نمی باشد؛ بنابراین هرچه فرد با آمادگی بیشتری مهاجرت کند، راحت ترمی تواند خود را با شرایط موجود وفق دهد. در این جا تعدادی از مزایای زندگی در کویت شرح داده می شود. گزینه های زیادی برای اقامت در کویت وجود دارند و در سال های اخیر خانه ها و آپارتمان های زیادی در این کشور برای مهاجران خارجی ساخته شده اند.

از دیگر مزایای زندگی در کویت، شیوه ی زندگی در این کشور است که بهترین ماه های سال برای گشتن در این کشور، ماه های آپریل و اکتبر( فصل زمستان) می باشند علاوه بر این تفریحتت زیادی برای انجام دادن در کویت وجود دارند مثل دیدار از موزه های مختلف آن، گردش آخر هفته در جزیره ی فالیکا و… هم چنین ساحل های کویت برای علاقه مندان و دوست داران تفریحات ساحلی و ماهی گیری سرگرمی بسیار خوبی می باشد.

امنیت کویت بسیار بالا بوده و نرخ جرم و جنایت در این کشور پایین می باشد؛ علاوه بر این قوانین این کشور براب تامین امنیت مهاجران بسیار سختگیرانه عمل می کنند. درآمد مشاغل در کویت بالا بوده و میزان درآمد در این کشور به اندازه ی کشور های غربی و در بعضی موارد حتی بهتر از آن می باشد؛ علاوه بر این واحد پول کویت جزء با ارزش ترین ارز ها در جهان می باشد و مالیات شخصی در این کشور وجود ندارد، به این معنی که درآمد افراد به طور خالص سهم خودشان است. مزایای دیگر:

  • سازمان های زیادی برای مهاجران در کویت وجود دارند مثل سازمان بانوان بریتانیا، اتحادیه ی زنان آمریکا
  • در کویت برای مهاجران خارجی نیز مالیات برای کار و زندگی در این کشور وجود ندارد.
  • بیمارستان های زیادی در کویت وجود دارند و اکثر مهاجران خارجی دارای بیمه ی درمانی بوده و در کویت بیمه ی درمانی برای تمام افراد در دسترس می باشد.
  • کویت از استاندارد تحصیلی بالایی برخوردار بوده و تحصیل اجباری در این کشور از سن 6 تا 14 سال می باشد، هم چنین مدارس بین المللی زیادی برای تحصیل در این کشور برای مهاجران وجود دارند.
  • مشاغل اداری زیادی برای مهاجران در این کشور وجود دارند مثل مدیریت، کتابداری و .. که علاوه بر درآمد بالا، باعث رشد و ترقی فرد نیز می شوند.
  • هزینه ی زندگی در کویت بسیار کمتر از کشور های غربی و اروپایی می باشد.

اقامت کویت از طریق تحصیل

افرادی که قصد تحصیل در کویت را دارند باید از پیش برای ویزا درخواست دهند. برای این کار به دعوت نامه ای از طرف یک اسپانسر در کویت نیاز دارند. ابتدا دانشجویان بین المللی باید نامه پذیرش از موسسه آموزش عالی در کویت را دریافت کرده باشند.

اقامت کویت از طریق تحصیل

پس از آن برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تحصیلی باید به سفارت و یا کنسولگری کویت در کشور خود مراجعه کنند و در آنجا برای ویزا درخواست دهند. دانشجویان بین المللی برای درخواست ویزای تحصیلی کویت به مدارک زیر نیاز دارند:

  • تکمیل فرم درخواست و فیش پرداخت هزینه آن
  • نامه پذیرش در موسسه آموزش عالی کویت
  • داشتن تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی
  • نامه ای از طرف اسپانسر که در آن شرح دروس و برنامه تحصیلی توضیح داده شده است.
  • پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • یک قطعه عکس در سایز عکس پاسپورت
  • گواهی سلامت پزشکی : که در آن مشخص شود از لحاظ جسمانی در سلامت هستید و هیچ نوع بیماری مسری ندارید.
  • گواهی عدم سو پیشینه

امکان کار در هنگام تحصیل برای دانشجویان بین المللی در کویت وجود ندارد. زبان رسمی کویت عربی است. تحصیل در این کشور فرصتی برای یادگیری این زبان فراهم می کند.

اقامت کاری کویت از طریق تخصص

رایج ترین ویزای کار کویت مجوز اقامت و کار(Iqama) است. پروسه و شرایط لازم برای دریافت ویزای کار کویت با توجه به ملیت، کشور، شرایط و موقعیت متقاضی و وابسته های او متفاوت است. در ابتدا باید یک قرارداد کاری عربی بین متقاضی و اسپانسر امضا شود. پس از آن ، شرکت کویتی باید درخواست (No Objection Certificate (N.O.C را به اداره کل تحقیقات جنایی در وزارت داخلی ارسال کند تا از عدم سو پیشینه متقاضی اطمینان حاصل کند و ثابت شود هیچ گونه اعتراض امنیتی به درخواست مجوز کار او وجود ندارد.

پس از دریافت (N.O.C) متقاضی باید درخواست مجوز کار را به نزدیک ترین سفارت و یا کنسولگری کویت ارسال کند. به محض تایید مجوز کار، متقاضی باید معاینات پزشکی را انجام و برای ویزای ورودی درخواست دهد. کارمند خارجی می تواند با ویزای ورودی کاری و انجام معاینات و آزمایشات مربوط به مهاجرت ، اثر انگشت و تاییدیه امنیتی وارد کشور کویت شود. اقدامات لازم برای درخواست مجوز اقامت و کار نهایی (Iqama) باید طی 30 روز پس از ورود به کشور و تا پیش از درخواست برای کارت شناسایی محلی انجام شود. متقاضیان باید مدارک مختلف شخصی و عمومی برای حمایت از درخواست مجوز کار ارسال کنند . این مدارک عبارتند از :

  • پاسپورت
  • رزومه
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی پزشکی
  • عدم سو پیشینه
  • گواهی وزارت بهداشت
  • گواهی وزارت داخلی
  • مدرک N.O.C
  • اجاره نامه برای اقامت در کشور میزبان
  • گواهی تاییدیه امنیتی ( اثر انگشت)
  • سند ازدواج
  • شناسنامه وابستگان
  • شرح شغل
  • قرارداد کاری محلی
  • مدارک PRO
  • مجوز شرکت تجاری

برخی از مدارک پیش از ارسال باید تایید، قانونی و ترجمه شوند. معمولا 2 _ 7 ماه طول می کشد تا به کشور کویت اعزام شوید و یک الی دو ماه بیشتر برای تکمیل کل پروسه، زمان لازم است. توجه داشته باشید که پروسه زمانی برای ویزای ورودی دو روز می باشد، در حالی که پروسه درخواست Iqama چندین هفته زمان می برد. تمام تشکیل پرونده ها باید طی 60 روز پس از ورود به کویت انجام شود، در غیر این صورت مشمول جریمه خواهید شد.

ویزای ورودی برای 30 الی 90 روز با توجه به ملیت شما صادر می شود و Iqama اولیه حداکثر برای مدت 5 سال اعتبار دارد. در شرایط خاص، کارمندان می توانند برای مجوز اقامت دائم درخواست دهند. این اتفاق بسیار نادر است و به معنای اخذ شهروندی نیست، بلکه تنها می توانند برای مدت زمان نامحدود در کویت اقامت داشته باشند. شهروندی این کشور به خارجیانی اعطا می شود که خدمات خاص و برجسته ای برای کشور انجام داده باشند.

اقامت کویت از طریق سرمایه گذاری

کشور کویت همواره از سرمایه گذاران خارجی حمایت کرده است. با کاهش منابع نفتی این کشور و احساس نیاز به تنوع بخشیدن به بخش اقتصادی این کشور ، کویت اقداماتی برای جذب سرمایه گذار خارجی در این کشور کرده است. قانون F.D.I یا سرمایه گذاری مستقیم افراد خارجی، از سال 2003 تا کنون در حال اجرا در این کشور است و مالکیت چند درصدی بعضی از بحش ها را به سرمایه گذاران میدهد. این قانون چندین منافع مختلف برای سرمایه گذاران در نظر می گیرد تا موجب جذب بیشتر سرمایه گذار در این کشور و پیشبرد زیرساخت های این کشور شود.

در حال حاضر F.D.I بر بخش های خاصی مثل سرمایه گذاری زیرساختی، مبارزه با هدررفت آب، اقتصاد و بانک داری، ارتباطات، فناوری اطلاعات، نرم افزار، بیمه، بیمارستان و دارو سازی، شهرسازی، گردشگری، باربری زمینی و دریایی تمرکز کرده است. وضعیت سرمایه گذاری مطلوب، استاندارد های بالای زندگی، منابع نفتی، هزینه های کم انرژی های مصرفی، مدیریت مالی خوب و سیستم بانکی یکپارچه باعث می شود که کویت مقصد خوبی برای سرمایه گذاری به حساب بیاید.

اقامت کویت از طریق سرمایه گذاری

پس از سرمایه گذاری در این کشور می توانید اقامت دائم و یا شهروندی ان را به دست آورید و بعد از آن افراد خانواده خود را نیز به کشور کویت بیاورید. مبلغ سرمایه گذاری میتواند متفاوت باشد و بستگی به خود شخص خواهد داشت. اتباع خارجی نمی توانند بیش از 49 درصد از سهم شرکت را تصاحب کنند. ثبت یک شرکت جدید، شعبه جدید نیازمند حضور یک فرد تبعه ی کویت است و تمامی مجوز ها باید به نام او انجام شود.

سرمایه گذاری در برخی از بخش ها مثل داروسازی، ارتباطات، تجهیزات پزشکی نیازمند اخذ مجوز از وزارت های ناظر بر این فعالیت ها می باشد. کشور کویت برای سهولت در سرمایه گذاری افراد خارجی، حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری را کاهش داده است. این مبلغ برای شرکت های خصوصی 10000 دینار و برای شرکت های عمومی 25000 و برای سایر شرکت ها 1000 دینار کویت می باشد. ( هر دینار کویت معادل 3.30 دلار آمریکا می باشد)

اقامت کویت از طریق ازدواج

برای زندگی کردن در کشور کویت، اتباع سایر کشور ها می بایست مجوز اقامت در خاک این کشور را داشته باشند. یکی از راه های دریافت مجوز اقامت کشور کویت از طریق همسر و ازدواج است. مردی که در کشور کویت مشغول به کار باشد و مجوز اقامت این کشور را داشته باشد و یا شهروند کشور کویت باشد، میتواند همسر و فرزندان خود را نیز برای زندگی به کویت بیاورد.

برای این کار لازم است که شخص متقاضی به صورت ماهیانه 450 تا 650 دینار کویت درامد داشته باشد (معادل 1483 تا 2142 دلار آمریکا) و تضمین بدهد که تا زمانی که همسر او به واسطه ی این شخص در کشور کویت زندگی می کند از لحاظ مالی او را حمایت کند و مسوولیت او را به عهده بگیرد. توجه داشته باشید که برای این کار تنها ، مردی که در کویت اقامت داشته باشد میتواند برای همسر خود اقامت بگیرد ولی زن نمیتواند اسپانسر همسر خود محسوب شود!

مدارک مورد نیاز : کپی کارت شناسایی ، کپی پاسپورت، گواهی تمکن مالی، سند ازدواج که مورد تایید سفارت کویت باشد. پس از ورود به کشور فرد متقاضی باید اثر انگشت خود را به ثبت برساند و چند آزمایش پزشکی بدهد. ازدواج افراد خارجی در کشور کویت از لحاظ قانونی منعی ندارد. اگر فرد خارجی ای بخواهد در کشور کویت ازدواج کند باید قبل از ثبت ازدواج مدارکی که نشانگر این مساله باشند، که شخص متقاضی قبلا ازدواج نکرده است و یا ازدواج قبلی او به طور کامل به پایان رسیده است را به مسوولین مربوط ارائه دهد و ثابت کند که منعی برای این ازدواج (طبق قوانین کشور محل زندگی خود فرد) وجود ندارد و سفارت بر این امر باید نظارت داشته باشد.

اگر قصد ازدواج در کشور کویت را داشته باشید باید از 21 روز قبل این مساله را به اطلاع سفارت برسانید. بعد از گذراندن مراحل اداری می توانید ازدواج خود را به ثبت برسانید. اطلاعات تکمیلی در خصوص موارد گفته شده را بهتر است که از مشاورین موسسه حقوقی میرداماد بخواهید، مشاورین ما اطلاعات به روزی را در اختیار شما قرار خواهند داد.

سوالات متداول در مورد اقامت کویت

1- آیا کویت برای مهاجرت و اقامت کشور خوبی است؟

از مزایای اقامت در کویت ، شیوه ی زندگی در این کشور است که بهترین ماه های سال برای گشتن در این کشور ، ماه های اپریل و اکتبر( فصل زمستان) میباشد .

2- آیا کویت برای زندگی کشور امنی است؟

امنیت کشور دوبی بسیار بالا بوده و نرخ جرم وجنایت در این کشور پایین می باشد .علاوه بر این این کشور برای تامین امنیت مهاجران بسیار سختگیرانه عمل میکند .

3- در آمد مشاغل در کشور کویت چه میزان است؟

در آمد مشاغل در کشور کویت بسیار بالا بوده و میزان در آمد در این کشور به اندازه ی کشورهای غربی و در بعضی موارد حتی بهتر از آن میباشد .

4- هزینه ی زندگی در کشور کویت چگونه است؟

هزینه ی زندگی در این کشور بسیار کمتر از کشورهای غربی و اروپایی می باشد .علاوه بر این واحد پول کشور کویت جزء با ارزشترین ارزها در جهان میباشد و مالیات شخصی در این کشور وجود ندارد .

5- سن تحصیل اجباری در کشور کویت چند سال است؟

کویت از استاندارد تحصیلی بالایی برخوردار است و تحصیل اجباری در این کشور از سن6 تا 14 سال میباشد . همچنین مدارس بین المللی زیادی برای تحصیل در این کشور برای مهاجران وجود دارند .

6- چگونه میتوانم از طریق تحصیل اقامت کویت را دریافت کنم؟

افرادی که قصد تحصیل در کویت را دارند باید از پیش درخواست دهند. برای اینکار به دعوتنامه ای از طرف یک اسپانسر در کویت نیاز دارند.

7- برای درخواست ویزای تحصیلی کویت به چه مدارکی نیاز دارم؟

  • پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • یک قطعه عکس در سایز عکس پاسپورت
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت پزشکی
  • داشتن تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی
  • نامه پذیرش در موسسه آموزش عالی کویت
  • تکمیل فرم درخواست و فیش پرداخت هزینه آن

8- مدارک اقامت کاری کویت از طریق تخصص کدامند؟

  • پاسپورت
  • رزومه
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی پزشکی
  • عدم سو پیشینه
  • گواهی وزارت بهداشت
  • شناسنامه وابستگان

9- چند ماه برای ورود به کشور کویت زمان میبرد ؟

معمولا 27 ماه طول میکشد تا به کشور کویت اعزام شوید و یک الی دو ماه بیشتر برای تکمیل کل پروسه ، زمان لازم است .

10- اقامت کویت از طریق ازدواج چگونه است؟

برای این کار لازم است شخص متقاضی به صورت ماهیانه 450 تا 650 دینار کویت در آمد داشته باشد ( معادل 14832142 دلار امریکا) و تضمین بدهد که تا زمانی که همسر او به واسطه ی این شخص در کویت زندگی میکند از لحاظ مالی او را حمایت کند و مسوولیت او را به عهده بگیرد .

11- مدارک مورد نیاز اقامت کویت از طریق ازدواج کدامند؟

کپی کارت شناسایی کپی پاسپورت گواهی تمکن مالی – سند ازدواج که مورد تایید سفارت کویت باشد .

اسکرول به بالا