کانادا یکی از کشور های پیشرفته و توسعه یافته در جهان می باشد که دارای اقتصادی پویا و همواره رو به رشد است. رفاه بالای زندگی در این کشور و مساعد بودن شرایط اقتصادی، کانادا را به گزینه ای مناسب برای سرمایه گذاری تبدیل کرده است. سرمایه گذاری در کانادا به روش های مختلفی از جمله ثبت شرکت و کارآفرینی انجام می شود که در این دو روش می توان نسبت به دریافت اقامت این کشور اقدام نمود. در این مقاله قصد داریم به شرایط کارآفرینی در کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی بپردازیم. اگر شما هم قصد مهاجرت به کانادا از این روش را دارید، تا آخر مقاله با ما همراه باشید تا برای سوالاتی که ذهن خود دارید پاسخی بیابید.
مهاجرت به کشور کانادا از طریق کارآفرینی
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی یکی از روش های محبوب بین افراد می باشد، که متقاضیان از آن برای اخذ اقامت این کشور استفاده می کنند. در واقع این روش زیرمجموعه ویزای کار کانادا می باشد. شرایط ویزای کارآفرینی کانادا در هر یک از ایالت های 11 گانه این کشور در یک سری جزئیات با هم تفاوت دارد، اما در نهایت همگی تحت نظر قانون فدرال اداره می شوند. افراد بسته به ایالتی که قرار است در آن کارآفرینی کنند، باید یک طرح تجاری (بیزنس پلن) قوی ارائه دهند تا نشان دهند، طرح آن ها سودآوری مناسب را برای دولت کانادا دارد.
تامین سرمایه مورد نیاز دومین شرط لازم برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا می باشد. تمامی افراد با داشتن حداقل تحصیلات دیپلم می توانند با داشتن تمکن مالی در این کشور اقدام به راه اندازی کسب و کار نمایند. افراد برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا و راه اندازی تجارت در این کشور نیاز به سابقه ای دو الی سه ساله در زمینه مربوطه دارند. در صورت تائید بیزینس پلن و تامین سرمایه مورد نیاز، افراد می توانند از طریق کارآفرینی به کانادا مهاجرت کرده و کسب و کار خود را راه اندازی نمایند. این ویزا ابتدا ویزای کاری خواهد بود که پس از چند سال می توان آن را به اقامت دائم کانادا تبدیل کرد. حداقل سرمایه لازم برای برای ویزای کانادایی در کانادا 100 هزار دلار کانادا خواهد بود.
اخذ ویزای کارآفرینی کانادا
افرادی که قصد مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی را دارند، باید شرایط ویزای کارآفرینی کانادا را داشته باشند. در ادامه این شرایط را بررسی می کنیم.
شرایط ویزای کارآفرینی کانادا
برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا، افراد باید الزاماتی نظیر تسلط به زبان انگلیسی و یا فرانسوی، حداقل سرمایه مورد نیاز برای کار و آگاهی لازم در این زمینه را داشته باشند. شرایط ویزای کارآفرینی کانادا عبارتند از:
- داشتن حداقل سه سال سابقه در مدیریت یک کسب وکار در پنج سال اخیر
- استخدام حداقل یک کارمند شهروند کانادایی
- ارائه یک بیزنیس پلن قوی که از نظر ایالت مورد نظر و کشور کانادا مورد تائید باشد.
- داشتن سرمایه اولیه لازم برای سرمایه گذاری در استان مورد نظر در کانادا
- داشتن تسلط بر زبان انگلیسی و یا فرانسوی بسته به ایالتی که قصد راه اندازی کسب و کار در آن را دارند.
- فرد متقاضی توانایی مدیریت طرح ارائه شده خود را داشته باشد و بتواند در کانادا شغل ایجاد کند.
- متقاضی باید از یک سازمان معتبر مورد تائید کانادا یک نامه پشتیبانی دریافت کند.
نحوه کارآفرینی در کشور کانادا
فرایند اخذ ویزای کارآفرینی کانادا از امتیاز بندی مخصوص به خود برخوردار است و افراد باید مراحل مشخصی را طی کنند. برای این کار متقاضیان باید ابتدا درخواست کارآفرینی خود را برای دولت فدرال کانادا ارسال کنند. سپس متقاضیان طبق شرایطی که دارند، امتیازبندی خواهند شد و وارد استخر امتیازبندی می شوند. حداکثر امتیازی که افراد می توانند در این روش دریافت کنند، 200 امتیاز می باشد که در آن به مواردی همچون مدرک تحصیلی، سن، میزان سابقه مدیریتی، مدرک زبان، و انطباق پذیری نمره داده می شود. به طور کلی از زمان ورود به استخر امتیازبندی کارآفرینی کانادا، تا انجام مراحل به صورت کامل 6 ماه زمان نیاز است. در ادامه شرایط افراد متقاضی و نحوه امتیازدهی بر اساس هر معیار جهت ویزای کارآفرینی کانادا آورده شده است:
مورد | حداکثر امتیاز |
انطباق پذیری | 18 امتیاز |
داشتن سرمایه اولیه | 30 امتیاز |
هدف کسب و کار | 80 امتیاز |
شغل متقاضی | 36 امتیاز |
داشتن سابقه مدیریتی | 24 امتیاز |
داشتن دارایی خالص | 12 امتیاز |
مراحل اخذ ویزای کارآفرینی کانادا به استانی که افراد قصد راه اندازی کسب و کار در آن را دارند، بستگی دارد. در ادامه شرایط و مراحل کارآفرینی در کانادا را به تفکیک استان ها بررسی خواهیم نمود.
کارآفرینی در ایالت بریتیش کلمبیا و صنایع موجود
استان بریتیش کلمبیا جمعیتی بالغ بر 4.4 میلیون نفر دارد مرکز آن ویکتوریا می باشد. بزرگ ترین شهر این استان ونکوور است.
- حدود 98 درصد از کسب و کار هایی که در این استان مشغول به فعالیت هستند، بیزینس ها نوپا و کوچک می باشند. اکثر کارمندان این ایالت در بخش های خصوصی مشغول به کارند.
- در برنامه جدید کارآفرینی بریتیش کلمبیا، صنعت گردشگری نسبت به سال های قبل به صورت قابل توجهی رشد کرده است، به طوری که از هر 15 کارمند این استان یک نفر در صنعت گردشگری مشغول به فعالیت هستند.
- از دیگر صنایع موجود در استان بریتیش کلمبیا ماهیگیری، جنگلداری، و همچنین استخراج طلا، نقره و مواد معدنی دیگر می باشد.
افرادی که قصد راه اندازی بیزنیس های استارتاپی را دارند، استان بریتیش کلمبیا برای آن ها بهترین گزینه است، چرا که این استان پرچم دار مشاغل کارآفرینی و استارتاپی در کانادا به شمار می رود. از این رو متقاضیانی که قصد کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار جدید و به دنبال آن دریافت اقامت دائم کانادا را دارند، شانس بیشتری برای دریافت ویزای کاری در این ایالت خواهند داشت.
شرایط کارآفرینی در ایالت بریتیش کلمبیا
متقاضیان برای کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا، با توجه به میزان سرمایه ای که دارند می توانند به دو صورت در این استان سرمایه گذاری کنند. یکی از این روش های سرمایه گذاری و کارآفرینی در خود بریتیش کلمبیا و دیگری کارآفرینی در شهر های کوچک این استان خواهد بود، که هر کدام از این دو روش شرایط خود را دارند. در ادامه به شرایط کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا اشاره خواهیم کرد:
- تجربه مدیریتی به مدت 3 سال در 5 سال گذشته
- داشتن تمکن مالی حدود 600 هزار دلار برای مناطق پر جمعیت و 100 هزار دلار برای سایر مناطق
- سرمایه گذاری به مبلغ 200 هزار دلار در مناطق پر جمعیت و 100 هزار دلار برای سایر مناطق
- مدرک تحصیلی حداقل دیپلم
- ارائه مدرک زبان در سطح CLB 4 و یا حداقل نمره 4 آیلتس
- داشتن سن زیر 64 سال
- شخص باید حداقل یک بار به کانادا سفر کرده باشد.
در رابطه با آخرین آیتم شرایط کارآفرینی در بریتیش کلمبیا لازم به ذکر است که یکی از شرایط کارآفرینی در ایالت بریتیش کلمبیا، انجام یک سفر 7 روزه برای بازدید از فرصت های تجاری موجود برای راه اندازی کسب و کار در این استان می باشد.
کارآفرینی در ایالت مانیتوبا و صنایع موجود
استان مانیتوبا حدود 1.2 میلیون نفر جمعیت دارد و مرکز این استان و همچنین بزرگ ترین شهر آن وینیپگ می باشد.
- استان مانیتوبا در زمینه تولیدات کشاورزی و دامداری مهم ترین قطب کشور کانادا می باشد و فرصت های تجاری زیادی در این زمینه در این استان وجود دارد.
- کاشت گندم از مهم ترین محصولات کشاورزی در استان مانیتوبا می باشد و حدود 40 درصد از این محصولات را شامل می شود.
- بیشتر تولیدات مانیتوبا در زمینه تولید مواد غذایی، تجهیزات حمل و نقل، پوشاک و ماشین آلات انجام می شود.
- از دیگر صنایع استان مانیتوبا نیز می توان به صنعت معدن اشاره کرد که نقش مهمی در اشتغال زایی در این منطقه داشته است.
- برای کارآفرینی در مانیتوبا می توان در دو مسیر کارآفرین مانیتوبا و یا سرمایه گذاران مزرعه در این استان اقدام نمود.
شرایط کارآفرینی در ایالت مانیتوبا
شرایطی که برای کارآفرینی در استان مانیتوبا لازم است به شرح زیر می باشد:
- داشتن حداقل مدرک دیپلم
- داشتن حداقل مدرک زبان در سطح CLB 5
- داشتن حداقل تمکن مالی در شهر های بزرگ و کوچک مانیتوبا حدود 500 هزار دلار
- داشتن حداقل سرمایه گذاری در شهر های بزرگ مانیتوبا 250 هزار دلار و در شهر های کوچک 150 هزار دلار
- داشتن محدوده سنی بین 25 تا 49 سال
- داشتن حداقل 3 سال سابقه مدیریتی یا مالکیت بیزینس در 5 سال گذشته
- انجام یک سفر حداقل 7 روزه برای بررسی موقعیت های تجاری در مانیتوبا
کارآفرینی در ایالت پرنس ادوارد و صنایع موجود
این استان جمعیتی بالغ بر 141 هزار نفر دارد و مرکز آن شهر کارلتون می باشد که بزرگ ترین شهر این استان نیز محسوب می شود. پرنس ادوارد کوچک ترین استان کانادا از نظر جمعیت و وسعت می باشد و به سیب زمینی های خوشمزه اش معروف است. کارآفرینی در این استان از ارزان ترین سرمایه گذاری ها در کانادا می باشد. دولت کانادا به کارآفرینی در صنایع ماهیگیری، کشاورزی و یا هر تجارت دیگری که به صادرات خوبی منجر شود، توصیه نموده است. با سرمایه گذاری در تجارت هایی که نتیجه خوبی داشته باشد، شانس پذیرش افراد بیشتر خواهد شد.
- از صنایع پرنس ادوارد می توان به کشاورزی اشاره کرد که کاشت سیب زمینی رایج ترین آن است، به طوری که بخش عمده ای از محصولات کشاورزی این استان را تشکیل می دهد.
- از دیگر صنایع این استان به جز کشاورزی، می توان به گردشگری، ماهیگیری و همچنین کسب و کار های کوچک اشاره کرد.
شرایط کارآفرینی در ایالت پرنس ادوارد
از شرایط لازم برای کارآفرینی در استان پرنس ادوارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- داشتن حداقل 3 سال سابقه مدیریتی در 5 سال گذشته
- داشتن حداقل تمکن مالی 600 هزار دلار و حداقل سرمایه گذاری 150 هزار دلار
- داشتن محدوده سنی بین 21 تا 59 سال
- مدرک زبان حداقل سطح CLB 5 یا آیلتس 4 تا 4.5
- حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
کارآفرینی در ایالت نووا اسکوشیا و صنایع موجود
استان نوا اسکوشیا در کانادا حدود 921 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز آن شهر هالیفکس می باشد که بزرگ ترین شهر این استان نیز محسوب می شود.
- از آن جایی که نوا اسکوشیا در ساحل اقیانوس اطلس واقع شده است، صنعت عمده آن ماهیگیری می باشد.
- هالیفکس یکی از بنادر مهم استان نوا اسکوشیا می باشد، از این رو این استان در صنعت حمل و نقل نیز فعالیت های گسترده ای دارد.
- از دیگر صنایع رایج بین مردم نوا اسکوشیا صنعت حفاری و معدن می باشد.
شرایط کارآفرینی در ایالت نوا اسکوشیا
ویزای کارآفرینی کانادا در استان نو اسکوشیا دارای شرایطی می باشد که در ادامه آورده شده است:
- داشتن حداقل 3 سال سابقه مدیریتی در 5 سال گذشته
- داشتن حداقل تمکن مالی 600 هزار دلار و حداقل سرمایه گذاری در نوا اسکوشیا به مبلغ 150 هزار دلار
- داشتن محدوده سنی بین 21 تا 55 سال
- داشتن مدرک زبان در سطح حداقل CLB 5
- داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
- داشتن تجارت در خارج از هالیفکس امتیاز خواهد داشت.
- استخدام نیروی کانادایی الزامی نمی باشد.
- الزامی به انجام سفر برای بررسی موقعیت های تجاری نوا اسکوشیا وجود ندارد.
کارآفرینی در ایالت انتاریو و صنایع موجود
استان انتاریو در کانادا دارای حدودا 13 میلیون نفر جمعیت است و مرکز این استان تورنتو می باشد. همچنین بزرگ ترین شهر استان انتاریو هم تورنتو است.
- حدود 14 کارخانه وسایل نقلیه در استان انتاریو واقع شده است که جزو هفت تولید کننده بزرگ جهان در زمینه وسایل نقلیه محسوب می شوند. این موضوع نشان دهنده رونق تولید در این استان می باشد.
- صنعت خودروسازی و ساخت وسایل نقلیه در انتاریو بسیار پر رونق است که از مهم ترین این صنایع می توان به فورد و جنرال موتورز اشاره کرد.
- یکی دیگر از صنایع مهم استان انتاریو، اطلاعات و فناوری می باشد که جزو اصلی ترین ستون های این استان به شمار می رود. سه شهر اتاوا، تورنتو و واترلو در فناوری به قدری پیشرفته هستند که به “مثلث فناوری” معروف اند. به همین خاطر این ایالت همواره به دنبال جذب نیرو های خلاق و نخبه از سراسر جهان بوده است.
- از سایر صنایع استان انتاریو نیز می توان به هنر، فرهنگ و روزنامه نگاری مخصوصا در شهر های بزرگ این استان اشاره نمود.
- همچنین از صنایع دیگر این استان که در شمال انتاریو فعال است می توان جنگلداری را نام برد.
شرایط کارآفرینی در ایالت انتاریو
برای دریافت ویزای کانادا در استان انتاریو شرایط لازم به صورت زیر خواهد بود:
- داشتن حداقل 2 سال سابقه مدیریتی در 5 سال گذشته
- داشتن حداقل تمکن مالی در تورنتو 800 هزار دلار و حداقل سرمایه گذاری در تورنتو 600 هزار دلار
- داشتن حداقل تمکن مالی در استان انتاریو (به جز تورنتو) 400 هزار دلار و حداقل سرمایه گذاری 200 هزار دلار
- داشتن حداقل مدرک زبان CLB 4
- محدودیت سنی ندارد.
- استخدام حداقل یک نفر نیروی کانادایی
- انجام سفر برای بررسی موقعیت های تجاری به مدت یک سال قبل از ارائه درخواست
برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک و صنایع موجود
استان نیوبرانزویک کانادا جمعیتی بالغ بر حدود 752 هزار نفر دارد و مرکز این استان و بزرگ ترین شهر آن فردیکتون می باشد. نیوبرانزویک تنها استان دو زبانه کشور کانادا می باشد.
- صنعت تولید و گردشگری از مهم ترین صنایع این استان به شمار می روند.
- از دیگر صنایع این استان می توان به جنگلداری، ماهیگیری، تولید انرژی و معدن اشاره کرد.
شرایط کارآفرینی در ایالت نیوبرانزویک
برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک شرایطی دارد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- داشتن حداقل 3 سال سابقه مدیریتی در 5 سال گذشته
- داشتن حداقل مدرک زبان در سطح CLB 5
- داشتن سن زیر 59 سال
- داشتن حداقل تمکن مالی 500 هزار دلار و حداقل سرمایه گذاری 150 هزار دلار در نیوبرانزویک
- سفر به کشور کانادا حداقل برای یک بار
- استخدام نیروی کانادایی اجباری نیست.
- داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم
کارآفرینی در ایالت کبک و صنایع موجود
استان کبک در کانادا حدود 8 میلیون نفر جمعیت دارد و مرکز این استان شهر کبک می باشد. بزرگ ترین شهر استان کبک، مونترال است. افرادی که علاقه دارند به استان کبک مهاجرت کنند، باید در نظر داشته باشند که برنامه های مهاجرتی این استان مجزا از سایر استان های این کشور می باشد و قوانین جداگانه ای بر آن حاکم است که با برنامه های دولت فدرال جهت مهاجرت متفاوت است.
- در شهر مونترال صنایعی از جمله توسعه نرم افزار و تجارت، گردشگری و طراحی، از صنایع معروف به شمار می روند.
- در کبک صنعت معدن و جنگلداری نیز از صنایع اصلی این استان می باشند که از طریق صادرات به صورت بین المللی میلیارد ها دلار درآمد زایی می کند.
- در کبک یک کمپانی به نام بمباردیه (Bombardier) یکی از سازمان های بین المللی در زمینه هوافضا و ساخت تجهیزات دفاعی و وسایل حمل و نقل ریلی کمک زیادی به صنعت این ایالت می نماید.
- در استان کبک هایدرو- کبک (Hydro-Québec) به تولید، توزیع و انتقال برق در ایالت کبک پرداخته است و با ایجاد هزاران موقعیت شغلی در کانادا، به یکی از پیشتازان جهان در عرصه “هیدروالکتریک” تبدیل شده است.
شرایط کارآفرینی در ایالت کبک
برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا جهت کار در کبک به شرایطی که در ادامه آورده شده است نیاز داریم:
- سابقه مدیریتی امتیاز محسوب می شود.
- داشتن حداقل تمکن مالی در کبک 2 میلیون دلار و حداقل سرمایه 200 هزار دلار
- تحصیلات دانشگاهی امتیاز محسوب می شود.
- مدرک زبان امتیاز محسوب می شود.
کارآفرینی در ایالت نیوفاندلند و لابرادور و صنایع موجود
استان نیوفاندلند و لابرادور دارای جمعیتی حدود 515 هزار نفر می باشد و مرکز آن سنت جونز است که بزرگ ترین شهر این استان نیز به شمار می رود.
- بیش از نیمی از سنگ آهن کشور کانادا در ایالت نیوفاندلند و لابرادور تولید می شود.
- صنایعی از جمله تولید انرژی، جنگلداری، معدن و شیلات از جمله صنایع موجود در این استان می باشند که همگی بر پایه منابع طبیعی استوار اند.
- استان نیوفاندلند و لابرادور در سال های گذشته در زمینه بهداشت، گردشگری و خدمات مالی رشد قابل توجهی داشته است.
شرایط کارآفرینی در ایالت نیوفاندلند و لابرادور
برای کارآفرینی در ایالت نیوفاندلند و لابرادور در کانادا داشتن شرایط زیر الزامی است:
- داشتن حداقل 5 سال سابقه مدیریتی در 10 سال گذشته
- داشتن سن زیر 60 سال
- داشتن حداقل مدرک زبان CLB 5
- داشتن حداقل تمکن مالی 500 هزار دلار و حداقل سرمایه گذاری 200 هزار دلار
- داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
کارآفرینی در ایالت یوکان و صنایع موجود
ایالت یوکان جمعیتی بالغ بر 34 هزار نفر دارد که مرکز آن و همچنین بزرگ ترین شهر این استان وایت هورس می باشد.
- از صنایع عمده و مهم در ایالت یوکان صنعت معدن می باشد که حدود 30 درصد از اقتصاد این ایالت را به خود اختصاص می دهد.
- ایالت یوکان یکی از مراکز فیلم برداری در کانادا می باشد، چرا که از مناظر زیبابی برخوردار است.
- از دیگر صنایع این استان، شکار و ماهیگیری می باشد.
کارآفرینی در قلمروهای شمال غرب کانادا و صنایع موجود
قلمرو های شمال غرب کانادادر حدود 42 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز آن شهر یلونایف می باشد که بزرگ ترین شهر آن نیز به شمار می رود. کارآفرینانی که در بخش تجارت و توسعه اقتصادی این استان فعالیت می کنند، از طرف این سرزمین بودجه ای دریافت می کنند.
- صنایع مهمی که در سرزمین های شمال غربی کانادا وجود دارد عبارتند از: تولید انرژی، استخراج مواد معدنی، نفت، گاز و الماس.
کارآفرینی در ایالت نوناووت و صنایع موجود
ایالت نوناووت در کانادا دارای حدود 32 هزار نفر جمعیت است و مرکز آن شهر ایکالویت می باشد که بزرگ ترین شهر این استان نیز محسوب می شود. نوناووت به دلیل آب و هوا و سبک خاص زندگی در این ایالت، از تمامی استان های کانادا کم جمعیت تر است و نزدیک 80 درصد از ساکنان آن را اسکیمو ها تشکیل می دهند.
- از صنایع مهم این ایالت، استخراج معادن و توسعه منابع می باشد.
مزایای کارآفرینی در کشور کانادا
کانادا کشوری است پیشرفته و با برنامه های مهاجرتی متعدد که با ارائه امکانات مناسب برای حمایت از سرمایه گذاران خارجی، افراد را از سراسر دنیا تشویق به مهاجرت می کند. متقاضیان کارآفرینی، می توانند فرصت های زیادی در کانادا برای سرمایه گذاری و اشتغال زایی داشته باشند. از طرفی دریافت ویزای کارآفرینی کانادا، منجر به اخذ اقامت این کشور می شود که دلیل جذابی برای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی خواهد بود. در ادامه به مزایای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا اشاره خواهیم کرد:
- کشور کانادا پنجمین تولید کننده بزرگ نفت و گاز در کل جهان می باشد.
- افرادی که در کانادا برای کارآفرینی اقدام می کنند، مالیات کم تری نسبت به سایرین پرداخت خواهند کرد.
- کانادا از سیستم بانکی بسیار خوبی برخوردار می باشد.
- کانادا به کشور آمریکا نزدیک است که یکی از نقاط مثبت کارآفرینی کانادا خواهد بود.
- نرخ بیکاری در کانادا پایین است که از سال 1976 تا کنون پایین نرخ بیکاری را داشته است. همچنین در سال های اخیر به دلیل فعالیت کارآفرینان خارجی در آن، نرخ بیکاری به کم ترین مقدار خود رسیده است.
- هزینه های تجاری و مالیات بر درآمد در کانادا، نسبت به سایر کشور ها از مقدار مطلوبی برخوردار است.
- کانادا به دلیل مهاجر پذیر بودن از تنوع فرهنگی بالایی برخوردار است و تعصبات قومی و نژادی در این کشور جایی ندارند. همچنین به دلیل وجود طیف گسترده ای از فرهنگ ها و تمدن های مختلف، مهاجران در این کشور احساس دلتنگی نخواهند کرد.
- برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا، داشتن مدرک تحصیلی اهمیت چندانی ندارد و افراد با داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم می توانند در این کشور به راه اندازی کسب و کار بپردازند. درواقع برای کارآفرینی در کشور کانادا، داشتن سوابق کاری و مدیریتی اهمیت بیشتری نسبت به مدرک تحصیلی دارد.
- کانادا از نظام اقتصادی بسیار قوی برخوردار است و همچنین امکانات مناسبی برای تحقیق و پژوهش در اختیار افراد قرار می دهد.
- متقاضیان دریافت ویزای کارآفرینی در کانادا، می توانند با راه اندازی تجارت و کسب و کار در کانادا، علاوه بر بهره برداری و سود دهی، از امکان اقامت در این کشور نیز برخوردار شوند.
- در کارآفرینی در کشور کانادا افراد می توانند خانواده خود (همسر و فرزندان زیر 22 سال) را نیز در این کشور همراه خود داشته باشند. خانواده فرد کارآفرین در کانادا از مزایایی همچون بیمه سلامت، تحصیل ارزان و یا رایگان و … بهره مند خواهند شد.
- کانادا از امکانات رفاهی، تفریحی و شغلی مناسبی برخوردار است و افراد می توانند علاوه بر سرمایه گذاری و کارآفرینی در این کشور، در کنار خانواده خود از امکانات تفریحی بهره مند شده و کیفیت زندگی خود را افزایش دهند.
حداقل سرمایه لازم برای کارآفرینی کانادا
یکی از اصلی ترین موارد و دغدغه هایی که متقاضیان ویزای کارآفرینی کانادا با آن روبرو هستند، مسئله مالی و سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی می باشد. به طور کلی نمی توان رقم دقیقی برای سرمایه گذاری در کانادا مشخص کرد و مقدار سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا، بسته به موارد مختلفی متفاوت خواهد بود. همچنین این مقدار به استانی که فرد قصد کارآفرینی در آن را دارد نیز بستگی دارد و در برخی استان ها این سرمایه کم و در برخی دیگر بیشتر است. اما با یک حساب سر انگشتی و آمار به دست آمده می توان گفت که حداقل سرمایه لازم برای ویزای کارآفرینی کانادا، 100 هزار دلار خواهد بود. به طور کلی سرمایه لازم برای کارآفرینی در کشور کانادا به موارد زیر بستگی دارد:
میزان بودجه
حداقل سرمایه گذاری برای یک کسب و کار در درجه اول به بودجه و دارایی افراد بستگی دارد. افراد با در نظر گرفتن بودجه ای که دارند می توانند تصمیم خود را برای خرید یک بیزینس نهایی کنند.
نوع کسب و کار
معمولا کسب و کار های فعال گران تر هستند و کار های استارتاپی در ابتدا هزینه های پایین تری دارند، اما به مرور این هزینه ها بیشتر خواهد شد.
منطقه کسب و کار
یکی از اصلی ترین عوامل برای رشد و گسترش یک بیزینس موقعیت جغرافیایی آن است. در صورتی که کسب و کار شما در محل های شلوغ و پرجمعیت باشد هزینه های بیشتری هم خواهد داشت.
مقدار سهام خریداری شده
خرید کل سهام یک بیزینس امری غیر ممکن است، چرا که هزینه زیادی خواهد داشت و افراد به دلیل کمبود بودجه قادر به خریدن کل سهام نخواهند بود. افراد معمولا بخشی از سهام یک کسب و کار را خریداری می کنند که برای خرید قسمتی از این سهام، سرمایه کم تری نیاز خواهد داشت.
مراحل کارآفرینی در کشور کانادا
برای راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا نیاز به اقداماتی می باشد که در این قسمت به آن ها اشاره خواهیم کرد.
- برنامه ریزی برای کسب و کار
- انتخاب اسم برای کسب و کار
- ثبت رسمی کسب و کار
- اخذ مجوز کاری
- تامین بودجه و امور مالی
در ادامه به توضیح هر یک از این مراحل می پردازیم:
برنامه ریزی برای کسب و کار
برای راه اندای یک بیزینس باید قبل از هر کاری برای آن برنامه ریزی نمود که اصلا قرار است افراد چه کسب و کاری راه اندازی کنند. سپس برای آن بیزینس پلن تنظیم کنند، نوع بیزینس را انتخاب کرده و محل آن را مشخص نمایند. تمام این کار ها باید در برنامه ریزی کسب و کار مشخص شوند که در این قسمت به توضیح آن ها خواهیم پرداخت.
ارائه ایده های کاربردی
برای ایجاد یک کسب و کار جذاب و پر رونق، افراد باید ایده های جذابی ارائه کنند تا بتوانند یک بیزنیس موفق داشته باشند. از آن جایی که انجام تجارت و بیزینس فضایی رقابتی به خود گرفته است، داشتن ایده های خلاق و نوآورانه تاثیر زیادی در دنیای تجارت خواهد داشت.
خرید یا راه اندازی بیزینس
از اصلی ترین چالش هایی که در ابتدای کار با آن مواجه خواهید شد، خرید و یا راه اندازی بیزنیس می باشد. خرید بیزنیس فعال و راه اندازی بیزنیس دو معقوله جدا از هم هستند که باید به بررسی آن ها بپردازیم و مزایا و معایب این دو را بررسی نماییم تا بتوانیم یک تصمیم نهایی در مورد خرید و یا راه اندازی آن اتخاذ کنیم.
مزایا و معایب راه اندازی بیزینس
ابتدا به مزایای راه اندازی بیزینس می پردازیم که شامل موارد زیر خواهد بود:
- در راه اندازی بیزینس افراد می توانند از همان ابتدای کار همه چیز را بر حسب سلیقه و مدیریت خود پیش برده و صفر تا صد کار ها را به عهده بگیرند.
- در راه اندازی بیزینس افراد دارای یک برند شخصی خواهند بود که مختارند هر آن چه که می خواهند در تجارت خود پیاده کنند.
- در راه اندازی کسب و کار از صفر، نیازی به صرف هزینه های اضافی برای خرید امکانات موجود نمی باشد و افراد این امکان را دارند که در گذر زمان و رفته رفته به صورت بهینه برای کسب و کار خود هزینه کنند.
- برای راه اندازی یک بیزینس یا استارتاپ می توان با حداقل سرمایه شروع کرد و نیازی به ارائه سرمایه سنگین در ابتدای کسب و کار نمی باشد.
در کنار مزایایی که برای راه اندازی استارتاپی بیزنیس گفته شد، معایبی نیز وجود دارد که به آن ها اشاره می کنیم:
- افراد در راه اندازی کسب و کار نوپا در سال های اولیه، درآمد زیادی نخواهند داشت. به طوری که ممکن است حتی دخل و خرج کسب و کار نیز با هم هماهنگی نداشته باشد و میزان هزینه های انجام شده بیشتر از درآمد کسب شده باشد.
- راه اندازی بیزینس جدید نیاز به فراهم کردن امکاناتی می باشد که هزینه بر است.
- راه اندازی کسب و کار جدید مسئولیت های سنگینی بر دوش کارآفرینان خواهد گذاشت. این مسئولیت ها می توانند شامل مسائل قانونی و آموزش به افراد زیر مجموعه باشد و در صورتی که افراد آگاهی زیادی نسبت به قوانین و مدیریت نداشته باشند، مشکلاتی برای آن ها به وجود خواهد آمد.
- رسیدن به نتیجه در کسب و کار های جدید ممکن است زمان بر باشد و به کندی صورت گیرد که معمولا سبب نا امیدی و بی انگیزگی افراد خواهد شد.
- در راه اندازی یک کسب و کار نوپا به دلیل عدم اعتماد ممکن است تامین بودجه برای افراد کمی سخت باشد، چرا که افراد در ابتدای کار اعتماد کم تری به کسب و کار دارند و خطر ورشکستگی آن ها را تهدید می کند.
مزایا و معایب خرید بیزینس
خرید بیزینس مزایای زیادی نسبت به راه اندازی آن دارد که به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
- یکی از اصلی ترین مزایای خرید بیزنیس در مقابل راه اندازی آن، حذف چالش ها و ریسک های موجود می باشد. یک بیزینس فعال حاصل سال ها کار و زحمت است که به این نقطه رسیده و سعی و خطا های لازم انجام شده است. از این رو بار مسئولیت از روی دوش افراد برداشته خواهد شد.
- در بیزینس های فعال افراد از روز اول کاری دارای درآمد هستند، چرا که چرخه کسب و کار فعال بوده و مثل راه اندازی بیزنیس در روز های اول بدون درآمد نخواهید بود.
- اگر چه ممکن است برای خرید بیزینس فعال، هزینه هایی را بپردازید که شاید مقرون به صرفه نباشد، اما در مدت کوتاهی خواهید توانست به سرمایه ای گسترده دست یابید و هزینه های خود را جبران کنید.
- در صورت خریداری بیزینس فعال افراد نیازی به وقت گذاشتن برای جلو بردن کسب و کار و راه انداختن آن نخواهند داشت. بنابراین فرصت بیشتری دارند تا بر روی نقاط ضعف تجارت خود تمرکز کرده و به سمت موفقیت پیش بروند و در نتیجه سریع تر رشد کنند.
- با خریداری بیزنیس به جای راه اندازی آن، افراد از کارگران و کارکنانی با تجربه برخوردار خواهند بود که کار خود را بلدند و نیازی به آموزش نخواهند داشت. از این رو می توان با یک نظارت حتی به صورت غیر مستقیم، کسب و کار را به جلو پیش برد.
در قسمت بالا به مزایای خرید بیزینس فعال در کانادا اشاره شد. حال می خواهیم معایب این روش از کارآفرینی را نیز بدانیم که در ادامه به آن اشاره می شود:
- خرید بیزینس فعال به دلیل کامل بودن و پی ریزی تمام پایه ها، امکان تغییر را نخواهد داشت و یا خیلی دشوار خواهد بود. در واقع افراد در این کسب و کار ها نمی توانند خیلی علایق شخصی خود را در کار دخیل نمایند.
- افراد برای خرید بیزنیس های فعال باید مبلغ زیادی را به عنوان هزینه در نظر بگیرند که این هزینه در واقع همان بهای سال ها زحمت، ریسک و چالش بوده است. افراد باید در نظر داشته باشند که مقداری از سرمایه خود را برای هزینه های ثانویه کسب و کار حفظ کنند.
همان طور که در قسمت های قبلی ملاحظه نمودید، هر یک از روش های کسب و کار با توجه به شرایطی که دارند، از مزایا و معایب مختلفی برخوردار می باشند. هر کدام از کارآفرینان نظر متفاوتی در مورد راه اندازی کسب و کار از طریق این دو روش دارند. عده ای کسب و کار نوپا را روشی پر ریسک می دانند که نمی توان به عنوان یک بیزنیس به آن نگاه کرد و ممکن است مقرون به صرفه نباشد. عده ای دیگر نیز عقیده دارند همین کسب و کار نوپا به تدریج رشد کرده و به سود دهی مناسبی می رسد. به هر حال هر کس باید نسبت به شرایط و وضعیتی که دارد نسبت به خرید و یا راه اندازی بیزینس تصمیم گرفته و اقدام کند.
تنظیم بیزینس پلن حرفه ای
بیزینس پلن یا طرح تجاری در واقع گزارشی کامل می باشد که تمام افرادی که قصد دریافت ویزای کارآفرینی کانادا را دارند باید آن را ارائه کنند. در بیزنیس پلن توضیحات کاملی در خصوص کسب و کار ارائه می شود و جزئیات آن بررسی می گردد و در آن نشان داده می شود که کسب و کار مورد نظر طرحی سودمند برای کشور کانادا خواهد بود. در واقع در طرح تجاری افراد به طور کامل اهداف خود را بیان کرده و روش های رسیدن به آن ها را توصیف می کنند. نوشتن بیزینس پلن از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و سبب پذیرش و یا مردود شدن طرح بیزنیس افراد خواهد شد. از این رو باید در نوشتن آن نهایت دقت و ظرافت را به کار برد.
ویژگی های یک بیزنیس پلن قوی
- یک بیزنیس پلن قوی باید کسب و کار شما را به طور شفاف معرفی کرده و آن را بسیار جذاب و منحصر به فرد نشان دهد.
- بیزینس پلن حرفه ای باید مختصر و کوتاه باشد و در یک نگاه اجمالی هدف کسب و کار و مسیر آن را بازگو نماید. همچنین باید به زبانی قابل درک برای مخاطب نوشته شود.
- یک بیزینس پلن قوی باید اهداف کوتاه مدت و بلند کدت کسب و کار را به درستی نشان دهد.
- بیزینس پلن حرفه ای باید نشان دهد که کسب و کاری که قرار است راه اندازی کنید، به سود اقتصاد کشور بوده و در صدد رفع نیاز جامعه بر می آید.
انتخاب محل کسب و کار
یکی دیگر از نیازمندی های ایجاد بیزینس و کسب و کار، که ارتباط مستقیمی با رونق کسب و کار دارد، انتخاب یک محل مناسب برای کار می باشد. افراد باید محل بیزینس را بنا به نیاز های تجاری خود انتخاب نمایند و مسائلی از این قبیل را در نظر داشته باشند که آیا محل مورد نظر جای گسترش و ارتقا دارد و یا نیاز به تعمیرات می باشد؟ افراد همچنین باید توجه داشته باشند که مالیات و قوانین مالیاتی در هر محلی از کانادا متفاوت می باشد که برای انتخاب مکان کسب و کار، باید این مسئله را نیز در نظر گرفت.
انتخاب نوع کسب و کار
برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا لازم است افراد نوع کسب و کاری که قرار است راه اندازی کنند را انتخاب نمایند. در واقع متقاضیان باید نسبت به هدفی که برای کارآفرینی دارند و نوع کاری که قرار است انجام دهند، ساختار تجاری متناسب را انتخاب کنند. به طور کلی ساختار های تجاری به چهار دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
مشاغل انحصاری
در این روش که معمول ترین ساختار تجاری نیز می باشد، تمام مسئولیت های شرکت و سود و زیان ها بر عهده یک نفر خواهد بود. هر آن چه که از این کسب و کار ها حاصل شود نیز به همان فرد می رسد.
مشاغل شراکتی
در صورتی که افراد بودجه کافی برای راه اندازی یک بیزینس را نداشته باشند می توانند برای خود شریک بگیرند. در این روش حتما باید دو یا بیش تر از دو مالک برای کسب و کار وجود داشته باشد. تمامی سود ها و عایدی های شرکت بین شرکا تقسیم خواهد شد و از طرفی تمامی ضرر ها نیز با توجه به میزان سهم افراد، بین آن ها تقسیم می شود و هر کس بسته به سهام خود سود و زیان مربوطه را سهیم خواهد بود.
شرکت های تعاونی
این ساختار تجاری به نسبت بقیه روش ها کم تر استفاده می شود. در چنین شرکت هایی افراد سرمایه های خود را برای رسیدن به هدفی مشترک از جمله فروش، خدمات، اشتغال زایی و … به اشتراک می گذارند.
شرکت های سهامی
این نوع شرکت ها نسبت به انواع دیگر بیزینس ها کمی پیچیده تر می باشند. افراد با آوردن سرمایه خود به عنوان سهامدار شناخته خواهند شد که حق و حقوقشان از دیگر سهامداران جدا می باشد. در این نوع شرکت ها مزایای مالیاتی برقرار است به طوری که سهامداران در قبال بدهی ها و تعهدات شرکت مسئولیتی نخواهند داشت.
انتخاب اسم برای کسب و کار
قدم بعدی پس از برنامه ریزی برای کسب و کار انتخاب یک نام تجاری برای بیزینس می باشد که تاثیر زیادی بر تجارت افراد خواهد داشت. نام یک تجارت معرف زمینه کاری مربوطه می باشد و می توان به آن به چشم تبلیغاتی نیز نگاه کرد. نامی که برای بیزنیس انتخاب می شود باید تکراری نبوده و منحصر به فرد باشد و همچنین مرتبط با محصول و یا خدمات ارائه شده باشد. نام کسب و کار افراد بهتر است ساده باشد تا در ذهن بماند و راحت بتوان آن را تلفظ کرد.
ثبت رسمی کسب و کار
متقاضیان دریافت ویزای کارآفرینی کانادا قبل از شروع فعالیت باید بیزینس خود را ثبت کنند. از آن جایی که ثبت شرکت و تجارت در هر یک از استان های کانادا روال مخصوص به خود را دارد، لازم است قبل از ثبت تجارت خود، نسبت به آگاهی از فرایند ثبت در استان مربوطه، آگاهی های لازم را کسب کنند.
اخذ مجوز کاری
یکی دیگر از مراحل راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی کانادا، اخذ مجوز می باشد. مجوز های کاری بر اساس شرایط بیزینس از جمله نوع بیزینس، فعالیت های تجاری، موقعیت جغرافیایی و …. به آن ها تعلق می گیرد. افراد می توانند برای دریافت مجوز بیزینس خود به سایت هایی که به منظور همین کار ایجاد شده، مراجعه کرده و با ارائه نام ایالت و بیزینس خود، مجوز کاری متناسب را دریافت نمایند.
تامین بودجه و امور مالی
افراد باید پس از ثبت بیزینس خود و دریافت مجوز کاری به دنبال تامین بودجه برای کسب و کار خود باشند. یکی از دغدغه هایی که کارآفرینان کانادا در راه اندازی تجارت با آن روبرو هستند، همین تامین بودجه و مسائل مالی می باشد. افراد از دو طریق می توانند برای کسب و کار خود تامین بودجه نمایند که عبارتند از: تامین امور مالی از طرف دولت و بخش های خصوصی. دولت کانادا به منظور حمایت از کارآفرینان در ابتدای راه اندازی بیزینس، کمک های مالی برای آن ها در نظر می گیرد که برخی از آن ها نیاز به بازپرداخت نداشته و برخی دیگر به صورت وام به افراد تعلق می گیرند و باید پس از مدتی به صندوق دولت بازگردند. افراد همچنین می توانند برای جبران کمبود های مالی خود در کسب و کار، از بخش های خصوصی همچون بانک ها، تعاونی ها و موسسات مالی طلب کمک کرده و یا از سرمایه گذاران شخصی یاری بخواهند.
سودآور ترین مشاغل برای کارآفرینی در کانادا
کانادا کشور مناسبی برای سرمایه گذاری و کارآفرینی می باشد و افرادی که به دنبال ایجاد کسب و کار های پولساز هستند، می توانند در زمینه های سودآور سرمایه گذاری نمایند. یکی از مسائلی که متقاضیان باید قبل از راه اندازی کسب و کار به آن توجه نمایند، موقعیت های شغلی موجود می باشد. در واقع باید قبل از شروع به کار بایستی، حوزه های سوآور و مناسب را شناسایی کرد و بررسی نمود که ایجاد کدام فرصت های شغلی، موفقیت آمیز و نتیجه بخش می باشد. به عبارتی ابتدا باید بررسی کرد که کدام مشاغل ارزش این را دارد که سرمایه و منابع مالی خود را وقف آن کنید. در ادامه به چند مورد از سودآور ترین حوزه های کارآفرینی کانادا می پردازیم:
- املاک و مستغلات
- حمل و نقل
- انبارداری
- خدمات حرفه ای از جمله مدیریت، حسابداری، بازاریابی و …
- خدمات پشتیبانی و مدیریت پسماند
- رستوران و خدمات غذایی
- تعمیرات اتوموبیل و مکانیکی
- حوزه اسکان مانند هتل، مسافرخانه و …
اقامت کانادا از طریق کارآفرینی
کانادا یکی از کشور های مهاجر پذیر در دنیا می باشد که سالانه هزاران مهاجر را از نقاط مختلف دنیا به خود جذب می کند. افراد از روش های مختلفی به این کشور مهاجرت می کنند که از جمله آن ها می توان به مهاجرت تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری اشاره نمود. دریافت ویزای کارآفرینی کانادا یکی از معمول ترین روش های مهاجرت به کانادا می باشد که افراد می توانند از طریق آن وارد کانادا شده و اقامت دریافت کنند. از آن جایی که کشور کانادا با کمبود نیروی کار مواجه است، این کمبود را با جذب نیرو های متخصص خارجی جبران می کند. افراد زیادی نیز از این روش مهاجرتی استقبال کرده و با فراهم آوردن شرایط لازم، اقدام به مهاجرت به این کشور از طریق کارآفرینی می نمایند.
یکی از اصلی ترین دلایل افراد برای مهاجرت از طریق ویزای کارآفرینی کانادا، دریافت اقامت این کشور می باشد. افراد با راه اندازی یک کسب و کار و سرمایه گذاری در این کشور، می توانند نسبت به دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. افراد کارآفرین در ابتدای کار، یک اقامت کاری موقت یک تا دو ساله می گیرند و پس از آن با جلو رفتن بیزینس و آماده سازی شرایط مورد نیاز، می توانند برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. افراد پس از گذشت 3 سال از اقامت دائم در این کشور می توانند اقدام به اخذ پاسپورت کانادایی نمایند. کارآفرینان با گرفتن اقامت دائم کانادا، می توانند از مزایای بسیاری برخوردار شوند که از جمله آن ها می توان به تحصیل ارزان و یا رایگان برای افراد و فرزندانشان، حق رای، بیمه و … اشاره نمود.
مدارک لازم برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا
افراد با توجه به نوع بیزینس و استانی که در آن کسب و کار خود را راه اندازی می کنند، مدارک متفاوتی نیاز خواهند داشت. بنابراین قبل از اقدام به راه اندازی بیزینس باید نسبت به آگاهی از مدارک مورد نیاز با توجه به استان مورد نظر و آماده سازی آن ها اقدام نمایند. در حالت کلی برخی از مدارکی که برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا در استان های مختلف به صورت اشتراکی لازم است به شرح زیر می باشند:
- مدرک تحصیلی
- مدارک دال بر داشتن سابقه مدیریتی در 5 سال گذشته
- اثبات تمکن مالی برای کارآفرینی در کانادا
- ارائه مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسوی بسته به استان مورد نظر
- پاسپورت معتبر
- عکس پاسپورتی
- گواهی عدم سوء پیشینه
- گواهی سلامت پزشکی
- ارائه فرم تکمیل شده درخواست ویزا
اخذ ویزای کارآفرینی کانادا چقدر طول می کشد؟
افراد برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا باید از طریق اداره مهاجرت استان مربوطه اقدام نمایند و درخواست ویزای خود را ارائه کنند. افراد برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا باید دولت این کشور را مجاب کنند که کسب و کار آن ها سودآورد بوده و از لحاظ اقتصادی برای این کشور منفعت خواهد داشت. کار متقاضیان با ارائه مدارک خواسته شده به اتمام می رسد و ادامه فرایند دریافت ویزای کارآفرینی کانادا توسط مسئولین و کارشناسان مربوطه انجام خواهد شد. کارشناسان اداره مهاجرت به بررسی مدارک ارائه شده توسط افراد و ارزیابی صحت و سقم آن می پردازند و در صورت عدم وجود مشکلی، با ویزای کاری آن ها موافقت می کنند. در صورتی که در مدارک ارائه شده ناهماهنگی و یا کمبود وجود داشته باشد، درخواست ویزای افراد مردود خواهد شد. به دلیل بالا بودن حجم مدارک درخواستی، زمان بررسی مدارک نیز کمی طولانی خواهد بود. در مورد مدت زمانی که طول می کشد تا پرونده های مهاجرت از طریق کارآفرینی بررسی شود، باید بگوییم این فرآیند یک تا دو سال زمان می برد.
سخن پایانی
کشور کانادا به دلیل داشتن شرایط اقتصادی مناسب، کمبود نبروی کار، برخورداری از رفاه بالای زندگی و … به بهترین گزینه برای مهاجرت افراد تبدیل شده است. دولت کانادا از افرادی که قصد ایجاد کسب و کار در این کشور را دارند، حمایت کرده و اقدام به جذب آن ها می کند. یکی از بهترین مزایای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا، اخذ اقامت دائم این کشور می باشد که مورد توجه بسیاری از افراد در سراسر دنیا قرار گرفته است. اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که قصد سرمایه گذاری و کارآفرینی کانادا را دارید، می توانید به متخصصان ما در مجموعه میرداماد مراجعه کنید. مشاوران ما با برخورداری از سال ها تجربه در زمینه مهاجرت به کانادا و داشتن اطلاعات لازم در زمینه کارآفرینی در این کشور، آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشند.
سوالات متداول در رابطه با کارآفرینی در کانادا
این مسئله به استان مورد نظر بستگی دارد. به طور مثال برای کارآفرینی در استان انتاریو نیازی به محدودیت سنی نمی باشد.
حداقل سرمایه لازم برای کارآفرینی در این کشور 100 هزار دلار می باشد.
بله. برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا ارائه بیزنیس پلن اجباری می باشد.
بله. افراد می توانند از طریق کارآفرینی در این کشور به اقامت دائم آن دست یابند.
بله. افراد می توانند همسر و فرزندان خود را همراهشان به کانادا ببرند.
اخبار مرتبط
همه چیز در رابطه با کارآفرینی در کانادا
کانادا یکی از کشور های پیشرفته و توسعه یافته در جهان می باشد که دارای اقتصادی پویا و همواره رو
اقامت کانادا از طریق خرید ملک
خرید آپارتمان در کانادا رویای بسیاری از افراد است. در جواب این سوال که آیا خارجی ها می توانند در
ثبت شرکت در کشور کانادا
کانادا به دلایل متعددی یک مکان ایده آل برای راه اندازی کسب و کار و ثبت شرکت به شمار می
ویزای سرمایه گذاری کانادا 2017
افرادی که می خواهند ویزای سرمایه گذاری کانادا 2017 را بگیرند باید شرایط مالی خوبی جهت ایجاد یک تجارت در کانادا را
ویزای سرمایه گذاری کانادا
کشور کانادا یکی از 10 کشور برتر برای شروع کسب و کار است. این امر به دلیل داشتن منابع طبیعی