تحصیل در کانادا برای کسانی که به دنبال تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا هستند، انتخاب خوبی می باشد. در حال حاضر 130 هزار دانشجوی بین المللی در دانشگاه های کانادا تحصیل می کنند که هر ساله این تعداد در حال افزایش است. کانادا با داشتن دانشگاه هایی با استاندارد های بالا، کیفیت برتر آموزشی و امکانات تحصیلی مناسب یکی از محبوب ترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی به شمار می رود. دانشجویان خارجی ای که برای تحصیل به این کشور می آیند، پس از فراغت از تحصیل به دلیل وجود بازار کار مناسب و فرصت های شغلی بسیار، در این کشور ماندگار شده و مشغول به کار می شوند. برای تحصیل در کانادا قبل از هر چیزی باید به این سوال جواب دهیم: چگونه برای دانشگاه های کانادا اپلای کنیم؟ در این مقاله قصد داریم تمام مواردی که مربوط به چگونگی اپلای دانشگاه های کانادا می شود را برای شما عزیزان توضیح دهیم، پس با ما همراه باشید.
مطالعه بیشتر:
اپلای کشور کانادا
به طور کلی دانشگاه های کانادا برای اپلای، یک سری قوانین دارند که برای هر دانشگاه با توجه به رشته و مقطع تحصیلی و همچنین نوع دانشگاه متفاوت است، اما در حالت کلی یک سری قوانین مشترک برای همه دانشگاه ها حکم فرما است. یکی از قوانین مشترک برای همه دانشگاه های کانادا، مهارت زبان است که متقاضیان باید حتما این مهارت را کسب کنند. همان طور که می دانید حدود 70 درصد مردم کشور کانادا به زبان انگلیسی صحبت می کنند و زبان 30 درصد بقیه نیز فرانسوی می باشد. دانشجویان نیز باید بسته به دانشگاه مورد نظر به یکی از زبان های انگلیسی و فرانسه مسلط باشند.
یکی از شرایط اپلای دانشگاه های کانادا، داشتن معدل حداقل بالای 15 در مقاطع قبلی می باشد. دارا بودن رزومه قوی و و نوشتن مقالات علمی برای پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی لازم و ضروری می باشد. زمان مناسب برای اپلای دانشگاه های کانادا، بلافاصله پس از گرفتن مدرک تحصیلی در هر مقطعی می باشد. در صورتی که فاصله تا آخرین مدرک تحصیلی متقاضی کم تر از دو سال باشد، افراد شانس بیشتری جهت اپلای برای دانشگاه های کانادا خواهند داشت.
مراحل اپلای دانشگاه های کانادا
جهت اپلای برای دانشگاه های کانادا متقاضیان باید مراحلی را طی کنند که در ادامه آورده شده است:
مرحله اول: زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
برای یادگیری زبان اگر در سطح متوسط و خوب باشید بین 3 تا 6 ماه زمان لازم دارید تا به سطح مناسبی برای پذیرش دانشگاه های کانادا برسید و در صورتی که زبان شما ضعیف باشد، این فرایند حداقل یک سال زمان خواهد برد. مدرک زبان آزمون تافل یا آیلتس برای اپلای کالج کانادا ضروری می باشد.
مرحله دوم: نوشتن رزومه و انگیزه نامه
نوشتن رزومه و انگیزه نامه و جلب کردن نظر اساتید از تاثیر گذار ترین موارد در پذیرش دانشگاه ها می باشد. سعی کنید در رزومه ای که می نویسید، بر روی نقاط قوتتان تمرکز کنید و خود را فردی منحصر به فرد معرفی کنید. در تهیه رزومه و انگیزه نامه نهایت دقت را به کار گیرید و هر چند وقت یک بار آن را به روز رسانی کنید.
مرحله سوم: تهیه یک فایل اکسل
دانشگاه های کانادا را سرچ کنید و لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای را تهیه کنید و با مراجعه به سایت هر کدام ددلاین دانشگاه ها را بررسی کنید، مدارکی که لازم است را یادداشت کنید و همچنین مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی را پیدا کنید. همه این اطلاعات را در یک فایل اکسل قرار دهید.
مرحله چهارم: تهیه و جمع آوری مدارک مورد نیاز
در این مرحله باید مدارک لازم را تهیه نمایید. برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا بهتر است از اساتید خود توصیه نامه بگیرید، چرا که ارائه توصیه نامه خوب از طرف اساتید به شما، تاثیر زیادی در پذیرشتان خواهد داشت.
مرحله پنجم: ارسال ایمیل به دانشگاه های مختلف
برای دریافت پذیرش از دانشگاه ها، به دانشگاه های مختلف کانادا ایمیل بزنید و با ذکر مهارت ها و توانایی های خود در زمینه تحقیقی خود، استاد را ترغیب به جواب دادن به ایمیل کنید. تا حد امکان سعی کنید از ایمیل های تمپلیت استفاده نکنید.
مرحله ششم: گرفتن جواب ایمیل از اساتید
بعد از ارسال ایمیل های متعدد به دانشگاه های مختلف، بعضی از اساتید به ایمیل شما پاسخ می دهند و پذیرش دانشگاه را به شما ارائه می کنند. در این مرحله باید بدون فوت وقت تصمیم خود را بگیرید و تصمیم خود را به دانشگاه اعلام کنید. در جواب دادن ایمیل تاخیر ننموده و تا زمان اپلای دانشگاه های کانادا تعلل نکنید.
مرحله هفتم: پر کردن اپلیکیشن دانشگاه ها
بعد از گرفتن جواب از اساتید باید شروع به پر کردن اپلیکیشن کنید که یک سری مراحل دارد. اطلاعاتی که باید در اپلیکشن مراکز آموزشی وارد کنید عبارتند از: اطلاعات شخصی، مقاطع تحصیلی قبلی و بارگذاری ریز نمرات، آپلود کردن رزومه (CV) و انگیزه نامه (SOP)، ریپورت کردن نمرات زبان و GRE، وارد کردن اطلاعات ریکامندر ها و در آخر پرداخت اپ فی و در نهایت ارسال فرم.
مرحله هشتم: اخذ پذیرش
بعد از گذشت تقریبا دو ماه از ارسال فرم ها و مدارک مربوطه در صورت پذیرش فرد، نامه پذیرش برای وی ارسال خواهد شد.
مرحله نهم: درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اینکه نامه پذیرش شما آمد، وقت آن است که برای دریافت ویزا اقدام نمایید.
مرحله دهم: آماده سفر شوید!
تمام کار های شما انجام شده است حالا فقط باید یک بلیط هواپیما تهیه کنید و آماده رفتن شوید. فراموش نکنی که تمام مدارک خود به همراه یک برگ کپی از آن ها را با خود ببرید. سفر بی خطر!
انتخاب دانشگاه های کانادا
برای اپلای دانشگاه های کانادا اولین و تاثیر گذار ترین گام، انتخاب دانشگاه می باشد و متقاضیان باید به دنبال دانشگاهی باشند که رشته تحصیلی آن ها را ارائه می دهد. انتخاب دانشگاه در تعیین مسیر شغلی و تحصیلی افراد و همچنین آینده آن ها تاثیر به سزایی دارد. در صورتی که دانشگاه درستی را برای تحصیل انتخاب کنید و موضوعات تحقیقاتی دانشگاه مطابق با رشته شما باشد، شانس بیشتری برای دریافت پذیرش از دانشگاه خواهید داشت. متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه ها و مشاهده لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای و همچنین جستجوی اساتید، حوزه های تحقیقاتی مورد علاقه این دانشگاه ها را مشاهده کنند و در صورتی که با رشته تحصیلیشان ارتباط داشت، درخواست پذیرش بدهند. هر چقدر تحقیقات اساتید به پیشینه تحقیقاتی شما نزدیک تر باشد، احتمال برقراری تماس با استاد و جلب نظر او بیشتر خواهد شد. دقت داشته باشید که دانشگاه انتخابی باید کد DLI داشته باشد، در غیر این صورت ممکن است نتوانید ویزای تحصیلی دریافت کنید.
پس از این که دانشگاه های مرتبط با رشته خود را پیدا کردید، باید حداقل های لازم برای پذیرش دانشجو را در هر دانشگاه بررسی کنید. از بین دانشگاه هایی که با رشته شما مطابقت دارند، باید آن هایی را انتخاب کنید که حداقل های لازم برای پذیرش در آن ها را دارید. مثل حداقل نمره زبان، حداقل نمره GRE، حداقل معدل و … . علاوه بر شرایط دانشگاه مربوطه در بعضی از دانشگاه ها، دپارتمان خود رشته تحصیلی نیز شرایط خاصی را برای متقاضیان تعیین نموده است، پس حتما سایت دپارتمان را نیز چک کنید.
علاوه بر شرایط ذکر شده، دانشجویان باید به شهریه دانشگاه و شهری که دانشگاه در آن واقع شده نیز توجه کنند و از بین دانشگاه های موجود، آن هایی را انتخاب کنند که قادر به پرداخت شهریه آن هستند. شهر محل دانشگاه نیز تاثیر زیادی در هزینه های زندگی و تحصیل دارد. علاوه بر این راحتی زندگی در شهر مورد نظر نیز خیلی مهم است، به طور مثال قوانین تحصیلی و زندگی در ایالت کبک، کمی با بقیه مناطق متفاوت است. در آخر باید به محیط دانشگاه ها و اعتبار مدرک آن ها نیز توجه کنید و از بین گزینه هایی که از لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای باقی مانده است، دانشگاه هایی را انتخاب کنید که اعنبار بیشتری دارند. به عنوان نکته نهایی اگر قصد دریافت بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی را دارید، باید به شرایط ارائه بورسیه نیز در هنگام انتخاب دانشگاه دقت کنید.
تکمیل مدارک و الزامات
بعد از اینکه متقاضیان دانشگاه و رشته مورد نظر خود را انتخاب کردند، باید مدارک و الزاماتی که نیاز است را تکمیل کنند. با مراجعه به سایت هر دانشگاه می توان مدارک و پیش نیاز های لازم را مشاهده نمود. برای مثال اگر در شرایط لازم برای پذیرش دانشگاه مربوطه، نیاز به توصیه نامه بود باید از طریق اساتید خود اقدام به تهیه توصیه نامه نمایید و یا اگر در شرایط دانشگاه، مدرک زبان آورده شده است و شما مدرک زبان ندارید، باید در آزمون زبان شرکت کنید. علاوه بر این ها برخی از دانشگاه ها برای پذیرش دانشجو مدارک خاصی مانند GMAT یا GRE می خواهند که دانشجو باید در آزمون های مربوطه شرکت کرده و مدرک بگیرد.
مدارک لازم برای اپلای در دانشگاه های کانادا
متقاضیان بایستی در سایت دانشگاه مورد نظر مدارک لازم برای پذیرش را مشاهده نموده و اقدام به جمع آوری آن نمایند. این مدارک برای هر دانشگاه متفاوت است اما به طور کلی مهم ترین مدارک مورد نیاز برای پذیرش دانشگاه های کانادا به ترتیب زیر می باشد:
- ارائه پاسپورت معتبر
- مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی
- مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات
- رزومه تحصیلی
- انگیزه نامه
- توصیه نامه
مدارک لازم برای اپلای تحصیلی در مقطع کارشناسی کانادا
زمان اپلای برای دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی، تهیه مدارک زیر لازم است:
- رزومه تحصیلی
- ترجمه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات
- مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی
- انگیزه نامه
- سابقه فعالیت های علمی
- اسکن صفحه اول پاسپورت
مدارک لازم برای اپلای تحصیلی در مقطع دکتری کانادا
مدارک لازم برای تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه های کانادا به شرح زیر می باشد:
- رزومه تحصیلی و شغلی
- مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه
- ترجمه مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات
- نوشتن مقالات و تحقیقات علمی
- انگیزه نامه
- 2 یا 3 توصیه نامه از اساتید (بسته به شرایط دانشگاه)
- مدارک آزمون های GMAT، GRE و … (در صورت لزوم)
- اسکن صفحه اول پاسپورت
- چکیده پایان نامه کارشناسی ارشد
- پروپوزال تحقیقاتی (بسته به شرایط استاد و دانشگاه)
پرداخت اپلیکیشن فی (Application Fee)
بسیاری از دانشگاه های کانادا که متقاضیان برای آن ها اپلای می کنند، مبلغی را تحت عنوان هزینه اپلای دانشگاه کانادا یا Application Fee از دانشجو دریافت می کنند، تا مدارک ارسالی آن ها را بررسی کنند. این مبلغ برای هر دانشگاه متفات است و بعضی دانشگاه ها هم وجود دارند که هزینه ای برای اپلای دانشگاه های خود دریافت نمی کنند. دانشجویان باید برای اطلاع از این مورد، سایت دانشگاه را چک کنند.
هزینه اپلای دانشگاه کانادا و مدارس
اپلای در دانشگاه ها و مدارس کانادا بدون گذراندن مقدمات خاص و کار های لازم مقدور نیست، که یکی از این ملزومات نیز هزینه های اپلای کانادا می باشد. هزینه همواره یکی از مهم ترین دغدغه های متقاضیان در فرایند پذیرش بوده است. گاهی اوقات افراد علی رغم داشتن موقعیت علمی و رزومه تحصیلی مناسب، فقط به خاطر هزینه های پذیرش از اپلای کانادا منصرف شده اند. بنابر این هزینه های پذیرش کانادا بسیار مهم و حیاتی می باشند. در این قسمت می خواهیم به هزینه اپلای دانشگاه کانادا بپردازیم.
هزینه اپلیکشن فی
یکی از هزینه های لازم برای پذیرش کانادا پرداخت هزینه اپلیکیشن فی می باشد. این مبلغ هزینه لازم برای بررسی مدارک دانشجویان برای اپلای می باشد و برای هر دانشگاه متفاوت است ،ولی به طور کلی مبلغی بین 90 تا 300 دلار می باشد.
هزینه های جانبی
- هزینه شرکت در آزمون آیلتس حدود 350 دلار می باشد.
- هزینه ترجمه مدارک و ریز نمرات حدود 100 دلار می باشد.
- هزینه آزمون GMAT در صورت نیاز مبلغی حدود 330 دلار است.
- هزینه آزمون GRE در صورت نیاز به مبلغ 310 دلار خواهد بود.
- هزینه وثیقه خدمت سربازی برای آقایان مبلغی حدود 18 تا 22 میلیون است که سالانه تغییر می کند.
- هزینه های ارزیابی پرونده و صدور ویزا از طریق سفارت
- هزینه سفر به سفارت در کشور های همسایه برای انگشت نگاری
- هزینه پیکاپ ویزا
- هزینه آمادگی برای سفر
- هزینه آزاد سازی مدرک تحصیلی از دانشگاه خود در ایران
- هزینه های جانبی درخواست پذیرش کانادا شامل هزینه ثبت نام، هزینه اقامت و هزینه باز کردن حساب
شهریه دانشگاه
پس از اپلای برای دانشگاه های کانادا، متقاضیان باید شهریه دانشگاه را برای مدت یک سال پرداخت کنند که شرایط پرداخت شهریه و همچنین مقدار آن بسته به دانشگاه های مختلف متفاوت است. برای آگاهی از این موضوع دانشجویان باید به سایت دانشگاه مراجعه کنند. به طور متوسط شهریه لازم برای تحصیل در دانشگاه های کانادا در مقاطع مختلف به صورت زیر است:
- شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی کانادا حدود 17 هزار دلار در سال می باشد.
- شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مبلغ 18 هزار دلار در سال است.
- شهریه تحصیل در مقطع دکتری کانادا حدود 15 هزار دلار در سال خواهد بود.
اهمیت مدرک زبان برای اپلای کشور کانادا
مدرک زبان با نمره قابل قبول یکی از مهم ترین شرایط اپلای دانشگاه های کانادا محسوب می شود. لازم به ذکر است ارائه مدرک زبان با نمره خوب باعث پذیرش در دانشگاه های کانادا نخواهد بود و تنها شانس اپلای در این دانشگاه ها را بیشتر می کند. زیرا شرایط دیگری غیر از زبان نیز برای پذیرش لازم است. مدرک زبان به قدری در ورود به دانشگاه های کانادا اهمیت دارد که برخی دانشگاه ها شرایط مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان را لحاظ کرده اند که به آن پذیرش مشروط (Conditional) می گویند. به این معنی که دانشجویان در صورتی امکان تحصیل در دانشگاه را خواهند داشت که یک دوره زبان را که از طرف دانشگاه تعیین می شود بگذرانند؛ در غیر این صورت ویزای تحصیلی مردود خواهد شد. هر دانشگاهی شرایط مربوط به خود را برای حداقل نمره قبولی و زبان مورد نظر ( انگلیسی یا فرانسه) دارد که دانشجو باید قبل از پذیرش به سایت مربوطه مراجعه کند.
لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای
انتخاب دانشگاه تاثیر زیادی بر روی مسیر شغلی دانشجویان دارد و می تواند سرنوشت افراد را رقم بزند. لذا این انتخاب باید با دقت فروان و تحقیقات کافی صورت گیرد. ما در این قسمت از مقاله، لیست دانشگاه های کانادا برای اپلای را آورده ایم که در ادامه آن ها را معرفی می کنیم.
- دانشگاه تورنتو، دانشگاهی همیشه در صدر
- دانشگاه مک گیل، اولین دانشگاه پزشکی کانادا در ایالت کبک
- دانشگاه بریتیش کلمبیا، دانشگاهی بهترین در پرژوه های تحقیقاتی
- دانشگاه مک مستر، یکی از دانشگاه های برتر با پروژه های تحقیقاتی بی نظیر
- دانشگاه آلبرتا، دانشگاهی با بیش از 400 قرارداد تحقیقاتی در غرب کانادا
- دانشگاه مونترال، از بهترین دانشگاه های کانادا که بیشترین جمعیت آن مربوط به مقطع کارشناسی است.
- دانشگاه کلگری، دانشگاهی همیشه در صدر و با درامد تحقیقاتی بالا
- دانشگاه اتاوا، دانشگاهی دو زبانه (انگلیسی- فرانسوی) و جزو 10 دانشگاه برتر کانادا
- دانشگاه وسترن، یکی از 10 دانشگاه برتر در تحقیقات
- دانشگاه واترلو، از بهترین دانشگاه های علوم و تحقیقات
مراحل دریافت ویزای تحصیلی پس از اپلای دانشگاه های کانادا
پس از ارسال مدارک به دانشگاه های کانادا و دریافت نامه پذیرش از طرف دانشگاه، متقاضیان باید اقدام به گرفتن ویزای تحصیلی نمایند و کم کم مهیای سفر شوند. شرط اصلی تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی در کانادا، داشتن ویزای تحصیلی می باشد. افرادی که قصد دارند در دوره های تحصیلی کم تر از شش ماه در کانادا شرکت کنند، نیازی به دریافت ویزای تحصیلی ندارند، اما برای تحصیل در دوره های بیش از 6 ماه اخذ ویزای تحصیلی الزامی است. یکی از مزایای اخذ ویزای تحصیل کانادا، تبدیل این ویزا به ویزای کاری بعد از اتمام تحصیلات می باشد. دانشجویان فارغ التحصیل شده از دانشگاه های واجد شرایط (DLI)، از طریق ویزای کار پس از تحصیل می توانند با توجه به مدت تحصیل خود، حداکثر تا 3 سال بعد از اتمام تحصیلات در کانادا بمانند و کار کنند. دانشجویان بین المللی پس از مدتی کار کردن در کشور کانادا می توانند اقدام به دریافت اقامت دائم این کشور نمایند. در اینجا مراحل دریافت ویزای تحصیلی را برای شما آورده ایم:
- ارائه اسکن و ترجمه شناسنامه متقاضی و همراهان
- ارائه ترجمه مدارک مالی متقاضی برای اثبات تمکن مالی
- ارائه پاسپورت متقاضی و همراهان
- یک قطعه عکس به ابعاد 5*3 به صورت پشت نویسی شده
- ارائه نامه کتبی برای توضیح شما از سفر به کانادا
- ارائه انگیزه نامه
- ارائه نامه پذیرش دانشگاه
- ارائه رزومه تحصیلی و کاری
- ترجمه مدارک تحصیلی قبلی به همراه ریز نمرات
- مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسوی و سایر آزمون ها (در صورت لزوم)
- صورت حساب بانکی طی 4 ماه اخیر
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
- ارائه تست پزشکی
- ارائه رسید پرداخت هزینه های صدور ویزا
- تعهد برگشت به کشور خود بعد از انقضای ویزا
تهیه استادی پلن (Study Plan)
متقاضیان تحصیل در کاناد ابعد از دریافت پذیرش از دانشگاه، باید یک انگیزه نامه یا استادی پلن تدوین کنند. افسران ویزای کانادا تمامی فاکتور ها از قبیل سابقه سفر، سایقه کاری، وضعیت مالی، پیشینه تحصیلی و همچنین هدف شما از دریافت ویزا را بررسی میکنند. در این نامه باید ذکر کنید که انگیزه شما از تحصیل در کانادا جیست؟ چرا قصد دارید در کانادا ادامه تحصیل دهید؟ چرا در کشور خود تحصیل نمی کنید؟ برنامه شما پس از اتمام تحصیلات چیست؟ در واقع در انگیزه نامه باید ثابت کنید که بعد از فارغ التحصیلی کانادا را ترک می کنید و نشان دهید که مجبورید به کشور خود بازگردید، چرا که پیوند های عاطفی، مالی و شغلی در کشور خود دارید. نوشتن استادی پلن تاثیر زیادی در دریافت ویزای تحصیلی دارد و بسیار مهم است. یک انگیزه نامه کپی و آبکی قطعا باعث رد شدن ویزای تحصیلی کانادا خواهد بود، بنا براین توصیه می کنیم برای نوشتن انگیزه نامه از متخصصان کمک بگیرید. تاکید می کنیم برای افسر اداره مهاجرت کانادا خیلی مهم است که هدف شما از تحصیل در کانادا و انتخاب این رشته و محل تحصیلتان چه می باشد؟
اخذ ویزا
آخرین مرحله در فرایند نحوه اپلای گرفتن از دانشگاه های کانادا، دریافت ویزا می باشد و بعد از ارسال تمامی مدارک لازم برای دریافت ویزا و انتظار برای آمدن ویزای تحصیلی، بالاخره ویزای شما صارد می شود. حال اگر دوره تحصیل متقاضیان کم تر از 6 ماه باشد (مثلا برای شرکت در دوره زبان) برای ورود به کشور کانادا، افراد باید ویزای بازدید کننده دریافت کنند. دانشجویان پس از پایان دوره 6 ماهه می توانند با دریافت ویزا و استادی پرمیت به تحصیل در کانادا ادامه دهند. استادی پرمیت (Study Permit) مجوز تحصیل و زندگی در خاک کانادا می باشد. متقاضیان پس از این که استادی پرمیت دریافت کردند، باید سین نامبر (Sin number) دریافت کنند. سین نامبر به منزله کد ملی افراد در کانادا می باشد و متقاضیان می توانند از طریق سین نامبر در این کشور مشغول به کار شوند و زندگی کنند.
در صورتی که افراد برای دوره های بیشتر از 6 ماه (تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا) پذیرش گرفته اند باید برای ورود به کشور کانادا ویزای تحصیلی درخواست بدهند.
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم در مورد نحوه اپلای گرفتن از دانشگاههای کانادا، صحبت کنیم و نکات لازم را به زبان ساده برای شما توضیح دهیم. در تمامی مراحل دقت لازم را داشته باشید، چرا که یک اشتباه کوچک ممکن است موجب شود پذیرش شما ریجکت شود و یا ویزای تحصیلی به شما تعلق نگیرد. در انتخاب دانشگاه خود بسیار ریز بینانه عمل کنید، زیرا انتخاب دانشگاه سرنوشت شما را خواهد ساخت و تاثیر زیادی بر ادامه زندگی شما دارد. پس از پایان تحصیلات در کانادا، می توانید ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنید و اقدام به دریافت اقامت دائم این کشور نمایید.
موسسه مهاجرتی میرداماد با سال ها تجربه در زمینه مهاجرت به کانادا و همچنین با داشتن متخصصانی با تجربه و توانمند، خدمات بسیاری در زمینه پذیرش تحصیلی کانادا ارائه می دهد. شما عزیزان می توانید با مراجعه به کارشناسان ما در این مجموعه، پرونده پذیرش تحصیلی خود را به ما بسپارید و نتیجه ای عالی دریافت کنید.
سوالات متداول درباره اپلای برای دانشگاه های کانادا
- برای اپلای در دانشگاه های کانادا باید از کجا شروع کنیم؟
اولین کار برای اپلای، انتخاب دانشگاه متناسب با شرایط دانشجو می باشد، سپس باید تمامی مدارک و شرایط گفته شده در سایت دانشگاه را آماده کنید.
- بهترین دانشگاه های کانادا برای اپلای کدام هستند؟
اپلای دانشگاه بریتیش کلمبیا، دانشگاه تورنتو، مک گیل و مونترال انتخاب های خوبی هستند.
- آیا داشتن گپ تحصیلی زیاد، احتمال پذیرش تحصیلی را کم می کند؟
به طور قطع نمی توان گفت که گپ تحصیلی مانع پذیرش افراد می شود، اما این گپ باید با سابقه کاری پوشش داده شود.
- داشتن مقاله چقدر در پذیرش دکتری موثر خواهد بود؟
داشتن مقاله یکی از الزامات پذیرش تحصیلی در دوره دکتری می باشد.
- با ویزای تحصیلی چه مدت می توان در کشور کانادا اقامت داشت؟
این مجوز معمولا به اندازه طول تحصیل دانشجو به علاوه 90 روز اضافه تر خواهد بود که دانشجو بتواند برای ترک کانادا و یا درخواست تمدید اقامت خود اقدام کند.