کشور آلمان که در قلب اروپا قرار دارد از جمله برترین مقاصد مهاجرتی برای متقاضیان ایرانی محسوب می شود. بر این اساس در این مقاله به بررسی اقامت آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای می پردازیم. در این مقاله می خوانید:
- اهمیت اخذ اقامت آلمان
- دوره های فنی حرفه ای در آلمان
- جدیدترین قوانین اخذ ویزای کار از طریق مدرک فنی حرفه ای آلمان 2020
- شرایط تحصیل در دوره های فنی حرفه ای آلمان
- زبان تدریس دوره های فنی حرفه ای آلمان
- مدارک لازم اخذ ویزای فنی حرفه ای آلمان
- مدت اعتبار ویزای دوره فنی حرفه ای آلمان
- مشاغل مورد نیاز با مدرک فنی حرفه ای آلمان
- موسسه های کاریابی در آلمان
- اخذ ویزای کار آلمان از طریق مدرک فنی حرفه ای 2020
- مدارک لازم اخذ ویزای کار آلمان
- شرایط اخذ اقامت آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای
- سخن آخر
- سوال های متداول در مورد اقامت آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای
اهمیت اخذ اقامت آلمان
کشور آلمان که از ثروتمندترین و مرفه ترین کشورهای اروپایی محسوب می شود، در سال های اخیر از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا به شمار می آید. این کشور در سالیان اخیر بسیار مورد توجه مهاجران ایرانی واقع شده است. بالا بودن رفاه اجتماعی و ثبات و امنیت کشور آلمان موجب شده است تا مهاجران بسیاری از اقصی نقاط جهان برای مهاجرت به این کشور اقدام کنند.تعداد متقاضیان ایرانی برای اخذ اقامت آلمان هر روز در حال افزایش است. ثبات اقتصادی و مدیریت مناسب و پایین بودن نرخ بیکاری و تورم از عوامل مهم در رونق و رشد اقتصادی این کشور محسوب می شود. کشور آلمان با تسهیل روند مهاجرپذیری و حمایت از سرمایه گذاران خارجی به امر توسعه اقتصادی این کشور در جهت جذب سرمایه گذاران خارجی کمک شایانی کرده است.
بر این اساس متخصصان و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد ( توسعه گران عدالت و مهر) با تهیه این مقاله به بررسی اخذ اقامت آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای پرداخته اند. اگر قصد شرکت در این دوره ها و اخذ اقامت آلمان را دارید اما از روش های آن اطلاعی ندارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید و با ما همراه باشید.
دوره های فنی حرفه ای در آلمان
فدراسیون موسسه های فنی حرفه ای آلمان VET در حدود 330 برنامه فنی حرفه ای را برای آموزش متقاضیان ارائه کرده است. بر اساس آمار در حدود 51% از کارکنان موسسه های فنی حرفه ای آلمان در این موسسه ها تحصیل کرده اند.موسسه های فنی حرفه ای آلمان با 430.000 موسسه آلمانی و 81% از موسسه های مطرح و معتبر جهان قرارداد کاری دارند. سالانه در حدود 500.000 فرصت شغلی در حوزه های مختلف فنی حرفه ای برای متقاضیان دارای گواهی فنی حرفه ای در کشور آلمان ایجاد می شود.در حدود 68% متقاضیانی که از این موسسه ها فارغ تحصیل می شوند وارد بازار کار آلمان می شوند. طول مدت تحصیل در دوره های فنی حرفه ای آلمان در حدود 2 سال می باشد. متقاضیان پس از تمام شدن دوره 2 ساله فنی حرفه ای در صورت کسب نمره لازم در آزمون پایانی می توانند با تحصیل در آلمان و دریافت گواهی فنی حرفه ای وارد بازار کار آلمان شوند.متقاضیان با دارا بودن گواهی دوره های فنی حرفه ای آلمان می توانند با کار درآمد ماهانه 47487 یورو داشته باشند.
جدیدترین قوانین اخذ ویزای کار از طریق مدرک فنی حرفه ای آلمان 2020
کشور آلمان در سال 2020 با کمبود شدید نیروی کار ماهر و مجرب مواجه می باشد و بر این اساس قوانین جدیدی را برای اخذ ویزای کار تصویب کرده است. بر اساس قوانین گذشته متقاضیان برای اخذ ویزای جست و جوی کار در آلمان باید دارای مدرک تحصیلی لیسانس باشند.اما بر اساس قوانین جدید 2020 متقاضی با ارائه مدرک فنی حرفه ای و یا فوق دیپلم نیز می تواند برای اخذ ویزای کار آلمان اقدام کند.علاوه بر این بر اساس قوانین جدید اخذ ویزای کار آلمان 2020، کارفرماهای آلمانی نیاز به آگهی فرصت شغلی در کشور آلمان ندارند و می توانند بدون بررسی استخدام تبعه و شهروندان آلمانی متقاضیان خارجی واجد شرایط را استخدام کنند.قبلا روال استخدام نیروی کار خارجی به این صورت بود که کارفرماهای آلمانی فرصت شغلی را ابتدا در کشور آلمان آگهی می کردند و در صورتی که برای این فرصت های شغلی نیروی کار آلمانی یافت نمی شد با متقاضیان خارجی قرارداد امضا می کردند.بر اساس قوانین جدید در شغل های شدید مورد نیاز این شرایط حذف شده است و متقاضیان با دارا بودن یک پیشنهاد کاری می توانند ویزای کار آلمان را دریافت کنند.
شرایط تحصیل در دوره های فنی حرفه ای آلمان
متقاضیان برای شرکت در دوره های فنی حرفه ای آلمان باید دارای تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های زندگی خود درمدت تحصیل در این دوره ها در آلمان باشد. از آن جا که متقاضی در طول تحصیل در دوره های فنی حرفه ای آلمان نمی تواند مجوز کار را دریافت کند و به کار و اشتغال بپردازد، دارا بودن تمکن مالی کافی الزامی می باشد.متقاضی پس از پایان دوره فنی حرفه ای می تواند کار مناسب را در کشور آلمان پیدا کند و با اخذ ویزای کار آلمان مقدمات اخذ اقامت این کشور را فراهم کند.
زبان تدریس دوره های فنی حرفه ای آلمان
متقاضیان برای شرکت در دوره های فنی حرفه ای آلمان باید دارای مدرک مهارت زبان آلمانی باشند. از آن جا که زبان تدریس دوره های فنی حرفه ای آلمان زبان آلمانی می باشد، متقاضی باید قبل از مهاجرت به کشور آلمان مدرک مهارت زبان آلمانی را اخذ کند.علاوه بر تحصیل در دوره های فنی حرفه ای، متقاضی با تسلط بر زبان آلمانی برای زندگی و کار و اقامت در کشور آلمان مشکلی نخواهد داشت.
مدارک لازم اخذ ویزای فنی حرفه ای آلمان
متقاضیانی که قصد تحصیل در دوره های فنی حرفه ای آلمان را دارند، باید مدارک لازم را ارائه دهند. از جمله مدارک لازم موارد زیر را می توان ذکر کرد:
- گواهی تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های زندگی در مدت تحصیل در دوره های فنی حرفه ای در آلمان
- مدارک تحصیلی
- دعوتنامه کارفرمای آلمانی
- مجوز اقامت در آلمان
- پاسپورت معتبر
- آدرس محل اقامت در آلمان
- رزرو بلیط رفت و برگشت
- 2 قطعه عکس
- فرم درخواست ویزای تحصیل دوره های فنی حرفه ای آلمان
مدت اعتبار ویزای دوره فنی حرفه ای آلمان
متقاضی با ارائه مدارک لازم به سفارت آلمان تا دو هفته بعد می تواند ویزای تحصیلی فنی حرفه ای آلمان را دریافت کند. مدت زمان رسیدگی به این ویزا از 10 روز تا 15 روز می باشد. مدت زمان اعتبار ویزای فنی حرفه ای آلمان به مدت زمان تحصیل در این دوره ها بستگی دارد.به طور کلی مدت زمان اعتبار این ویزا تا یک سال می باشد که متقاضی می تواند بر اساس مدت زمان دوره فنی حرفه ای این ویزا را تمدید کند.متقاضی در مدت تحصیل در دوره فنی حرفه ای آلمان نمی تواند همسر و فرزندان را در کشور آلمان همراه داشته باشد و در واقع صدور ویزای همراه در این مدت امکان پذیر نمی باشد. همسر و فرزندان متقاضی می توانند با اخذ ویزای توریستی متقاضی را در آلمان دیدار کنند.
مشاغل مورد نیاز با مدرک فنی حرفه ای آلمان
کشور آلمان در راستای آموزش متقاضیان بین المللی برای دوره های فنی حرفه ای سالانه فهرستی از مشاغل مورد نیاز این کشور را منتشر می کند. متقاضیانی که دارای مدرک فنی حرفه ای می باشند و قصد کار با این مدرک را دارند، می توانند از طریق این فهرست کار مورد نظر خود را پیدا کنند. از جمله مشاغل موجود در فهرست سالانه مشاغل مورد نیاز کشور آلمان موارد زیر را می توان نام برد:
- برق صنعتی
- لوله کشی ساختمان و تهویه گرمایشی و سرمایشی
- سیستم های گرمایشی کوره
- متخصصان فناوری ساخت و کارگر فلزات
- متخصصان الکترونیک در انرژی و ساختمان
- مکانیک ساخت و ساز
- متخصصان جوشکاری
- متخصصان لوله کشی
- ناظران لوله کشی و سیستم های گرمایشی
- مدیران عملیات های لوله کشی و تهویه هوا
- متخصصان الکترونیک در اتوماسیون
- متخصصان الکترونیک در صنایع دستی
- متخصصان مکاترونیک و الکترونیک و انرژی
- سیستم های تبرید
- مشاغل در حوزه های مکاترونیک
موسسه های کاریابی در آلمان
متقاضیان با گذراندن دوره های فنی حرفه ای می توانند وارد بازار کار آلمان شوند. متقاضیانی که در زمان کاریابی در کشور آلمان اقامت دارند، احتمال استخدام بیشتری در مقایسه با دیگران دارند. از مهم ترین موسسه های کاریابی در آلمان موارد زیر را می توان نام برد:
- www.jobvectoe.de
- www.monster.de/en
- www.hemmersbach.com
- www.ip.experteer.de
- www.stepstone.de
اخذ ویزای کار آلمان از طریق مدرک فنی حرفه ای 2020
کشور آلمان هر ساله فهرست مشاغل مورد نیاز خود را منتشر می کند. بر این اساس برای متقاضیانی که واجد شرایط استخدام در فرصت های شغلی مذکور می باشند، ویزای جست و جوی کار صادر می شود تا در طی مهلت 6 ماهه جست و جوی کار بتوانند کار مورد نظر خود را پیدا کنند.در سال 2020 به دلیل کمبود نیروی ماهر کاری دولت آلمان شرایط اخذ ویزای کار را برای متقاضیان با مدرک فنی حرفه ای و یا مدرک فوق دیپلم فراهم کرده است. در این روش که بیشتر مورد توجه متقاضیان ایرانی است، دولت آلمان به افراد حرفه ای و دارای تخصص کاری ویزای ۶ ماهه جست و جوی کار در این کشور را ارائه می دهد.
متقاضی باید دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در رشته تخصصی باشد. علاوه بر این دارا بودن مدرک مهارت زبان آلمانی یا انگلیسی و دارا بودن سوابق کاری الزامی می باشد. متقاضی با اخذ این ویزا می تواند در طی ۶ ماه به جست و جوی کار در این کشور بپردازد و در صورت یافتن شغل مناسب و استخدام مجوز ۴ ساله اقامت آلمان را دریافت کند.اگر متقاضی موفق به یافتن شغل مناسب نشود باید از این کشور خارج شود. متقاضیان به منظور دریافت این نوع ویزا باید دارای مدرک مهارت زبان B1 و مدرک تحصیلی حداقل لیسانس باشند.علاوه بر این متقاضی باید دارای ۳ سال سابقه کاری باشد و توانایی تامین هزینه های خود در این مدت ۶ ماه در آلمان را نیز داشته باشد. متقاضی با اخذ این ویزا می تواند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را در این کشور همراه داشته باشد.متقاضی با اخذ این ویزا و طی مدت ۳۳ ماه می تواند برای اخذ اقامت آلمان اقدام کند. اگر متقاضی در طی این مدت مدرک مهارت زبان آلمانی B1 را کسب کند، این زمان به ۲۱ ماه کاهش می یابد.
مدارک لازم اخذ ویزای کار آلمان
متقاضیانی که دارای مدرک گواهی دوره های فنی حرفه ای می باشند و قصد اخذ ویزای کار آلمان را دارند، می توانند مدارک لازم را برای دریافت ویزای کار این کشور ارائه دهند. از جمله مدارک لازم موارد زیر را می توان نام برد:
- گواهی مدرک فنی حرفه ای و یا دوره های کارآموزی عملی
- مدرک تحصیلی دانشگاهی فوق دیپلم یا لیسانس
- مدرک مهارت زبان آلمانی سطح B1
- پاسپورت معتبر
- سوابق کاری و حرفه ای حداقل 3 سال
شرایط اخذ اقامت آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای
از روش های اخذ اقامت کشور آلمان می توان اخذ ویزای کاری این کشور را نام برد. متقاضیانی که با تحصیل در دوره های فنی حرفه ای موفق به اخذ گواهی نامه مهارت شده اند، می توانند بر اساس فرصت های شغلی مورد نیاز آلمان کار مورد نظر را پیدا کرده و ویزای کار آلمان را دریافت کنند.اقامت هر کشور به خصوص کشور آلمان به دو صورت اقامت موقت و اقامت دائم می باشد. در بحث اعطای اقامت آلمان باید به این نکته توجه کرد که متقاضی با اخذ اقامت آلمان در بخشی از این کشور به کار و زندگی مشغول می باشد. متقاضی با اخذ مجوز اقامت آلمان و 5 سال کار و اشتغال در این کشور می تواند در صورت پرداخت همه مالیات ها مجوز اقامت دائم آلمان را دریافت کند.متقاضی با اخذ اقامت آلمان از خیلی از مزیت های شهروندی این کشور برخوردار نمی باشد. اما تابعیت و شهروندی از جمله روابطی است که میان متقاضی و دولت آلمان برقرار می باشد. س از 2 سال از دریافت مجوز اقامت دائم متقاضی می تواند برای اخذ تابعیت آلمان اقدام کند.در اعطای تابعیت آلمان متقاضی از مزایای شهروندی آلمان مانند دیگر شهروندان بهره مند می شود. متقاضی می تواند در منسب های سیاسی مشغول کار شود و حتی حق رای در انتخابات را دارد.متقاضیانی که با روش اخذ مدرک فنی حرفه ای ویزای کار آلمان را دریافت کرده اند در صورتی که واجد شرایط باشند، می توانند تابعیت و شهروندی این کشور را دریافت کنند. از مهم ترین شرایط لازم برای اخذ تابعیت آلمان موارد زیر را می توان شرح داد:
- متقاضی به مدت ۸ سال در آلمان کار کرده باشد و مالیات خود را به موقع پرداخت کرده باشد.
- متقاضی در آلمان به آموزش های حرفه ای پرداخته و در این کشور به موفقیت رسیده باشد.
- متقاضی در آزمون های دولتی برای اخذ تابعیت آلمان امتیاز لازم را کسب کرده باشد.
سخن آخر
این مقاله به چگونگی اخذ اقامت کشور آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای پرداخت. به طور کلی از مجموع موارد ذکر شده می توان دریافت که کشور آلمان در سال 2020 با کمبود شدید نیروی کار ماهر و مجرب مواجه می باشد و بر این اساس قوانین جدیدی را برای اخذ ویزای کار تصویب کرده است. بر اساس قوانین گذشته متقاضیان برای اخذ ویزای جست و جوی کار در این کشور باید دارای مدرک تحصیلی لیسانس باشند.اما بر اساس قوانین جدید 2020 متقاضی با ارائه مدرک فنی حرفه ای و یا فوق دیپلم نیز می تواند برای اخذ ویزای کار آلمان اقدام کند.علاوه بر این بر اساس قوانین جدید اخذ ویزای کار آلمان 2020، کارفرماهای آلمانی نیاز به آگهی فرصت شغلی در کشور آلمان ندارند و می توانند بدون بررسی استخدام تبعه و شهروندان آلمانی متقاضیان خارجی واجد شرایط را استخدام کنند.
اگر قصد اخذ اقامت کشور آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای را دارید و نگران وقت طولانی سفارت و دشواری های این کار می باشید، می توانید از خدمات مشاوره ای مهاجرتی موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد ( توسعه گران عدالت و مهر ) برخوردار شوید. مشاوران و کارشناسان این موسسه برتر در شعبه های تهران و شیراز با آگاهی از به روزترین قوانین حقوقی و مهاجرتی به شما کمک می کنند تا سریع ترین و بهترین گزینه اخذ اقامت این کشور را به شما ارائه دهند و امکان مهاجرت شما به این کشور را فراهم کنند. با ما در تماس باشید.این مقاله به توضیح چگونگی اخذ اقامت آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای پرداخت. در این روش متقاضی با شرکت در دوره های فنی حرفه ای آلمان می تواند ویزای کار این کشور را دریافت کند. اخذ پاسپورت آلمان پس از ۸ سال اقامت و اخذ اقامت دائم پس از ۵ سال اقامت از مزیت های تحصیل در دوره های فنی حرفه ای در کشور آلمان محسوب می شود. ثبات و امنیت اقتصادی، وجود آزادی های فردی و اجتماعی، برخورداری از خدمات اجتماعی، پایین بودن هزینه های تحصیل و زندگی، وجود جاذبه های توریستی فراوان و بالا بودن سطح امنیت سرمایه گذاری و شغلی از مهم ترین دلایل اخذ اقامت کشور آلمان می باشد.اگر قصد اخذ اقامت کشورهای اروپایی را از طریق دوره های فنی حرفه ای دارید، مقاله های موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد ( توسعه گران عدالت و مهر) را دنبال کنید و بدون پرداخت هزینه از خدمات مشاوره ای این موسسه برتر برخوردارشوید.
سوالات متداول در مورد اقامت آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای
1- شرایط کار با مدرک دوره های فنی حرفه ای در آلمان چیست؟
متقاضیان پس از تمام شدن دوره 2 ساله فنی حرفه ای در صورت کسب نمره لازم در آزمون پایانی می توانند با دریافت گواهی فنی حرفه ای وارد بازار کار آلمان شوند.
2- درآمد متقاضیان با مدرک فنی حرفه ای آلمان چقدر است؟
متقاضیان با دارا بودن گواهی دوره های فنی حرفه ای آلمان می توانند با کار درآمد ماهانه 47487 یورو داشته باشند.
3- جدیدترین قوانین ویزای کار مدرک فنی حرفه ای آلمان 2020 چیست؟
متقاضیان قبلا برای اخذ ویزای جست و جوی کار در این کشور باید دارای مدرک تحصیلی لیسانس باشند. اما بر اساس قوانین جدید 2020 متقاضی با ارائه مدرک فنی حرفه ای و یا فوق دیپلم نیز می تواند برای اخذ ویزای کار آلمان اقدام کند.
4- شرایط تحصیل در دوره های فنی حرفه ای آلمان چیست؟
متقاضیان برای شرکت در دوره های فنی حرفه ای آلمان باید دارای تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های زندگی خود در مدت تحصیل در این دوره ها در آلمان باشد.
5- آیا اخذ مجوز کار در دوره فنی حرفه ای آلمان امکان پذیر است؟
از آن جا که متقاضی در طول تحصیل در دوره های فنی حرفه ای آلمان نمی تواند مجوز کار را دریافت کند و به کار و اشتغال بپردازد، دارا بودن تمکن مالی کافی الزامی می باشد.
6- زبان تدریس دوره های فنی حرفه ای آلمان چیست؟
متقاضیان برای شرکت در دوره های فنی حرفه ای آلمان باید دارای مدرک مهارت زبان آلمانی باشند. از آن جا که زبان تدریس دوره های فنی حرفه ای آلمان زبان آلمانی می باشد، متقاضی باید قبل از مهاجرت به کشور آلمان مدرک مهارت زبان آلمانی را اخذ کند.
7- مدارک لازم اخذ ویزای فنی حرفه ای آلمان کدامند؟
گواهی تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های زندگی در مدت تحصیل در دوره های فنی حرفه ای در آلمانمدارک تحصیلی دعوتنامه کارفرمای آلمانیمجوز اقامت در آلمانپاسپورت معتبر
8- مشاغل مورد نیاز با مدرک فنی حرفه ای آلمان کدامند؟
برق صنعتیلوله کشی ساختمان و تهویه گرمایشی و سرمایشیسیستم های گرمایشی کورهمتخصصان فناوری ساخت و کارگر فلزاتمتخصصان الکترونیک در انرژی و ساختمانمکانیک ساخت و ساز
9- آیا اخذ ویزای کار آلمان از طریق مدرک فنی حرفه ای 2020 امکان پذیر است؟
در سال 2020 به دلیل کمبود نیروی ماهر کاری دولت آلمان شرایط اخذ ویزای کار را برای متقاضیان با مدرک فنی حرفه ای و یا مدرک فوق دیپلم فراهم کرده است.
10- مدارک لازم اخذ ویزای کار آلمان کدامند؟
گواهی مدرک فنی حرفه ای و یا دوره های کارآموزی عملیمدرک تحصیلی دانشگاهی فوق دیپلم یا لیسانس مدرک مهارت زبان آلمانی سطح B1 پاسپورت معتبرسوابق کاری و حرفه ای حداقل 3 سال
11- آیا اخذ اقامت آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای امکان پذیر است؟
متقاضی با اخذ ویزای کار و 5 سال کار و اشتغال در این کشور می تواند در صورت پرداخت همه مالیات ها مجوز اقامت دائم آلمان را دریافت کند.
نظرات کاربران
سلام
من خیاط هستم 46سال سن دارم مدرک خیاطی فنی وحرفی دارم
آیامی توانم اقامت آلمان بگیرم
سلام
بله، کشور آلمان ویزای جستجوی کار را به افراد دارای فن و حرفه خاص اعطا می کند.
سلام خسته نباشید
شرایط اقامت آلمان از طریق دوره های فنی حرفه ای چطور می باشه؟در حین دوره استخدام میشی؟از ابتدا از این طریق منبع درآمد داری یا نه؟انتخاب حرفه با ما هست یا نه؟هزینه این مدل اقامت چقدر است؟کلا هزینه ویزای کار آلمان چقدر است؟
با تشکر
سلام شما با میزان ۶۰۰۰ یورو تمکن مالی با دریافت ویزای جاب سیکر آلمان می توانید ضمن توجیه اقتصادی ویزای کار و اقامت این کشور را دریافت نمایید.
سلام،بنده مدرک رایانه کار درجه 1 و2 دارم،چ اقداماتی برای اقامت باید انجام بدم ؟
سلام با دریافت ویزای جستجوی کار در خصوص آلمان می توانید ضمن دریافت آفر کاری ، با توجیه اقتصادی اقامت این کشور را دریافت نمائید.
سلام من مدرک فنی حرفه ای دوره 18ماهه ایران و آلمان را دارم با این مدرک میتوانم در آلمان کار کنم و زندگی؟
سلام در خصوص اقامت و کار در آلمان می توانید با ویزای جستجوی کار با تاییدیه مدارک خود اقدام نمائید و با توجیه اقتصادی مطلوب بطور سالیانه اقامتخود رارقم بزنید.
سلام من آرایشگر هستم ودومدرک درجه ۱ودرجه ۲ آرایشگری دارم .آیا می توانم ویزای کار آلمان بگیر .اگه میشه باید از کجا شروع کنم .
سلام شما با دریافت ویزای جستجوی کار در ابتدا می توانید اقامت این کشور را درنظر بگیرید و با توجیه اقتصادی ویزای خود را به ویزای کار تبدیل نمائید.
سلام و وقت بخیر شرایط سنی برای اخذ ویزای دوره های فنی حرفه ای ب چه صورت است با تشکر.
سلام
بر اساس دوره درخواستی، برخی شرایط سنی باید رعایت شود که طبق چارچوب قوانین موسسه و شرایط پذیرش مشخص می گردد.
سلام،پروسه ی اخذ ویزای جاب سیکر چقدر زمان میبره؟
با سلام وقتتون بخیر
در نظر داشته باشید که بستگی به سفارت دارد و تعیین وقت سفارت بیشتر از یکسال طول می کشد.
برای مهاجرت کاری یا از طریق رشته های فنی حرفه ای باید حتما قبل اقدام مدرک زبان المانی داشت
سلام و عرض ادب
برای دریافت ویزای جاب سیکر آلمان بهتر است برای افزایش شانس خود مدرک زبان آلمانی داشته باشید.
سلام وقت بخیر
بنده ۲۲ ساله هستم ، دانشجوی مهندسی مکانیک ، زبان آلمانی ب یک ، میخام دوره های فنی حرفه ای ( اوسبیلدونگ ) مرتبط با رشته خودم را در آلمان ببینم، امکانش هست؟ موسسه شما میتونه ویزای اوسبیلدونگ برام اخذ کنه؟ شرایطش چیه؟
با سلام
شرایط پذیرش دوره های اوسبیلدونگ آلمان مقداری سخت است و نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر از سمت شما داریم. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
سلام.چطوری میتونم اطلاعات دقیق در مورد اقامت آلمان از طریق دوره های آسپیلدونگ کسب کنم؟ با شماره ای که توی سایته تماس گرفتم ولی گفتن در این زمینه کار نمیکنند.
با سلام و احترام
شما می توانید از طریق شماره های ذکر شده در سایت با ما در ارتباط باشید.
ویزای درخواستی برای وقت سفارت برای کار فنی حرفه ای ویزای Job seeker است ؟ و اینکه آیا میتوان از ایران برای آوسبیلدونگ در سایت های مختلف درخواست داد یا باید داخل آلمان به صورت حضوری اقدام کرد ؟
با سلام
ویزای جاب سیکر آلمان ویزای حست و جوی کار 6 ماهه است. دوره های فنی حرفه ای آلمان یا همان اوسبیلدونگ متفاوت از ویزای کاری آلمان است.
سلام
آیا میشه با مدرک فوق دیپلم و مدرک فنی حرفه ای مکانیک خودرو با سابقه کار رسمی و بیمه چهارده سال از شرکت خدمات نفت و گاز به عنوان مکانیک با سن 42 و همچنین گواهینامه رانندگی پایه یک برای کار در آلمان اقدام کرد؟ (زبان انگلیسی در حد متوسط)
ممنونم راهنمایی کنید.
با سلام و احترام
متاسفانه با توجه به شرایط سنی و مدرک تحصیلی خوداقدام برای اخذ ویزای کاری آلمان کمی سخت است. به شما توصیه می کنیم روش های دیگر را انتخاب نمایید.
سلام من دیپلم دارم می گیرم و در فی گری فرش وارد هستم و بلدم و همچینن دارم زبان می خونم هم اکنون مدرک a2 دارم می تونم به المان مهاجرت کنم سن من هم 17 هستش
با سلام
بسته به رشته انتخابی شما و رزومه علمی شما دارد. برای ارائه مشاوره بهتر نیاز به کسب اطلاعات بیشتری است. لطفا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
سلام دیپلم برق ساختمان وفوق دیپلم الکترونیک دارم ایا میتونم اوسبیلدونگ کنم یا نیاز به مدرک لیسانس دارم
سلام روزتون بخیر
برای کشور آلمان بهتر است حداقل مدرک کارشناسی داشته باشید و یا از شرایط سنی و علمی خوبی برخوردار باشید.
سلام، من مدرک جوشکاری E3 مونتاژ کاری از فنی حرفه ای دارم (تجربه کاری ندارم) و مدرک دانشگاهی فوق دیپلم کامپیوتر، میخواستم بدونم با مدرک فنی حرفه ای میتونم به آلمان مهاجرت کنم و با همین مدرک کار پیدا کنم؟
با سلام و عرض ادب
برای مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل و یا کار بهتر است حداقل مدرک کارشناسی داشته باشید.
من مدرک لیسانس مهندسی نرم افزار دارم. مدرک های فنی و حرفه ایی گوناگونی دارم . سنم بالای 30 سال هست و تنها دو سال سابقه گار با بیمه دارم . ایا با گرفتن مدرک ب 1 شانس دارم با ویزا کار و یا گرفتن دوره فنی و حرفه ایی بگیرم؟
سلام وقتتون بخیر
بله، رشته تحصیلی شما یکی از رشته های مورد نیاز کشور آلمان است که از طریق آن می توانید ویزای جاب سیکر دریافت نمایید.
سلام
با مدرک دیپلم انسانی و فنی حرفه ای جوشکاری میتونم ویزای جاب سیکر بگیرم یا حتما باید فوق دیپلم و لیسانس داشته باشم؟
سنم 33 و 20000 یورو پول دارم
سلام وقتتون بخیر
بهتر است برای اخذ ویزای جاب سیکر المان، حداقل مدرک کارشناسی ارائه دهید.
دیدگاهتان را با ما در میان بزارید