بازار کار فعال و دائم در حال پیشرفت کشورهای خارجی و بالا بودن نرخ بیکاری و تورم و مشکلات اقتصادی در کشور ایران موجب شده است تا بسیاری از ایرانی ها برای یافتن شغل مطلوب و مناسب راهی کشورهای دیگر شوند. بر این اساس در این مقاله به بررسی بهترین شغل ها برای مهاجرت می پردازیم. در این مقاله می خوانید:
- چرا مهاجرت شغلی به خارج از کشور؟
- بهترین مشاغل برای مهاجرت شغلی 2020
- مشاغل گروه علوم پزشکی( پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری)
- مشاغل در حوزه مدیریت پروژه
- مشاغل مهندسی علوم کامپیوتر( نرم افزار، IT و برنامه نویسی)
- مشاغل مربوط به کارگر ماهر و متخصص مهندسی برق
- مشاغل مربوط به رانندگی با وسایل نقلیه سنگین و لیفتراک
- مشاغل مربوط به مدیران امور مالی و حسابداران
- بهترین مشاغل برای مهاجرت به کانادا
- بهترین مشاغل برای مهاجرت به نروژ
- بهترین مشاغل برای مهاجرت به هلند
- بهترین مشاغل برای مهاجرت به استرالیا
- بهترین مشاغل برای مهاجرت به ترکیه
- بهترین مشاغل برای مهاجرت به آلمان
- بهترین مشاغل برای مهاجرت به مالزی
- بهترین مشاغل برای مهاجرت به اتریش
- عوامل مهم در انتخاب بهترین کشور و شغل برای مهاجرت
- سخن آخر
- سوال های متداول در مورد بهترین شغل ها برای مهاجرت
چرا مهاجرت شغلی به خارج از کشور؟
به طور کلی افرادی که قصد کار و اشتغال در کشورهای دیگر را دارند، با این نگرانی و دغدغه مواجه می باشند که بهترین کشور برای کار کجاست؟ بهترین شغل ها برای مهاجرت چیست؟ آیا با مهاجرت کاری می توان اقامت و تابعیت آن کشور خاص را اخذ کرد؟ کدام کشور برای کار و اشتغال بهترین کشور می باشد؟کشور ایران بنا به وجود نوسانات ارزی و تورم بالا و از همه مهم تر بالا بودن نرخ بیکاری و اقتصاد مشکل دار و به دلایل اجتماعی و سیاسی که هر روز با یک بحران مواجه است، کشور مناسبی برای کار و اشتغال فعال نمی باشد.در واقع این کشور بنا به اقتصاد مشکل دار و بازار کساد و عدم ثبات اقتصادی مکان مناسبی برای اشتغال فعال و پویا محسوب نمی شود و متقاضیان تحصیل کرده و بامهارت به دنبال کشورهای امن با ثبات اقتصادی و اجتماعی و سیاسی می باشند.نرخ بیکاری، نرخ تورم، قوانین کشورها در مورد اخذ ویزای کار، اخذ مجوز کار، درآمدهای کاری و چگونگی اخذ اقامت از مهم ترین موارد مربوط به مهاجرت شغلی می باشد که متقاضیان کار و اشتغال در کشورهای خارجی باید به این موارد توجه کنند.به طور معمول کاریابی در کشورهای جهان به دو صورت انجام می شود، یا متقاضیان کار خود به تنهایی اقدام به یافتن کار در کشورهای دیگر می کنند و یا این که از وکلا و کارشناسان مجرب برای یافتن کار در کشورهای خارجی کمک می خواهند.
در این راستا مشاوران و کارشناسان مجرب موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد (توسعه گران عدالت و مهر) با تهیه این مقاله تلاش کرده اند تا همه اطلاعات مورد نیاز در مورد بهترین شغل ها برای مهاجرت را به شما ارائه دهند. اگر قصد مهاجرت کاری به خارج از کشور را دارید و نمی دانید از کجا شروع کنید و به طور کلی اطلاعات چندانی در این زمینه ندارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید و با ما همراه باشید.
بهترین مشاغل برای مهاجرت شغلی 2020
بهترین مشاغل برای مهاجرت شغلی در سال 2020 مشاغل علوم پزشکی و مهندسی و مشاغل تخصصی و حرفه ای می باشد. کشورهای اروپایی به طور خاص به متخصصان حرفه ای مجرب و ماهر در زمینه های شغلی متفاوت نیازمند است. بر این اساس می توان مشاغل مورد نیاز را به این صورت طبقه بندی کرد:
مشاغل گروه علوم پزشکی( پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری)
به دلیل پیر و سالخورده شدن جمعیت بیشتر کشورهای اروپایی، این کشورها به پرستاران باتجربه و با مهارت برای نگهداری و پرستاری از این جمعیت فراوان نیازمند می باشند. به طور کلی حقوق و درآمد این گروه شغلی در کشورهای اروپایی و کانادا عبارت است از:
- حقوق و درآمد پزشکان و دندانپزشکان در کشورهای اروپایی و کانادا سالانه در حدود 150.000 دلار
- حقوق و درآمد پرستاران در کشورهای اروپایی و کانادا سالانه در حدود 58.000 دلار تا 85.000 دلار
مشاغل در حوزه مدیریت پروژه
متقاضیان کار و اشتغال در کشورهای اروپایی که دارای تجربه مدیریت پروژه می باشند، می توانند در کارخانه ها و صنایع مهم مشغول کار مدیریت پروژه شوند. پیشرفت مداوم و فعالیت اقتصادی پررونق کشورهای اروپایی نیاز به افرادی با تجربه کار در سمت مدیریت پروژه را اجتناب ناپذیر می کند.
حقوق و درآمد مدیران پروژه در کشورهای اروپایی و کانادا سالانه در حدود 83.000 دلار
مشاغل مهندسی علوم کامپیوتر( نرم افزار، IT و برنامه نویسی)
توسعه و پیشرفت در دنیای دیجیتال موجب شده است تا دنیای مدرن به متخصصانی با تجربه کاری و تخصص در این زمینه نیازمند باشد. متقاضیانی که دارای تخصص های کاری در حوزه های علوم کامپیوتر، برنامه نویسی، IT و نرم افزار می باشند، در صورت دارا بودن تجربه و مهارت کافی می توانند حقوق و درآمدهای بالایی را کسب کنند. در واقع نقش تجربه و تخصص کاری و حرفه ای در میزان درآمد متقاضیان بسیار حائز اهمیت می باشد.
- حقوق و درآمد متخصصان در حوزه های علوم کامپیوتر در کشورهای اروپایی و کانادا سالانه در حدود 60.000 دلار تا 80.000 دلار
- حقوق و درآمد متخصصان علوم کامپیوتر با دارا بودن تخصص کاری و تجربه حرفه ای در کشورهای اروپایی و کانادا سالانه تا بیش از 100.000 دلار
مشاغل مربوط به کارگر ماهر و متخصص مهندسی برق
مهندسی برق و الکترونیک از جمله مشاغل بسیار مورد تقاضای کشورهای اروپایی و کانادا می باشد. گرایش برق خودرو از رشته مهندسی برق به عنوان یکی از مشاغل پردرآمد و پرتقاضای این کشورها محسوب می شود. پیشرفت تکنولوژی ودستگاه های الکترونیک موجب شده است تا متخصصان و کارشناسان در این زمینه علاوه بر کسب حقوق و درآمد عالی دارای آینده شغلی مناسبی باشند.
حقوق و درآمد مهندسان برق و الکترونیک در کشورهای اروپایی سالانه در حدود 78.000 دلار
مشاغل مربوط به رانندگی با وسایل نقلیه سنگین و لیفتراک
بر اساس آخرین آمار از مشاغل مورد نیاز در کشورهای اروپایی، یکی از شغل های به شدت مورد نیاز این جوامع رانندگی لیفتراک می باشد. از آن جا که بسیاری از رانندگان در اروپا وارد سن بازنشستگی شده اند و یا در حال بازنشستگی میباشند، نیاز به این گروه شغلی در کشورهای اروپایی احساس می شود. بر اساس آمار سالانه در حدود 50.000 راننده لیفتراک در کشورهای اروپایی مورد نیاز می باشد و بر این اساس متقاضیانی که دارای تجربه کاری در این زمینه می باشند، می توانندبرای مهاجرت به کشورهای مورد نظر اروپایی اقدام کنند.
حقوق و درآمد رانندگان لیفتراک در کشورهای اروپایی سالانه در حدود 55.000 دلار تا 80.000 دلار
مشاغل مربوط به مدیران امور مالی و حسابداران
متقاضیانی که دارای تجربه و مهارت کافی در زمینه های امور مالی، مالیات، حسابرسی و حسابداری می باشند، با توجه به افزایش فعالیت های تجاری و اقتصادی کشورهای اروپایی و تعیین سود و زیان های مالی شرکت های تجاری و بنگاه های اقتصادی می توانند با کار در این کشورها درآمد خوبی کسب کنند. حسابدارها و حسابرسان از جمله مشاغل مورد تقاضا در کشورهای اروپایی در سال 2020 می باشند. دارا بودن تجربه و مهارت کافی موجب افزایش درآمد و حقوق متقاضیان می شود.
حقوق و درآمد مدیران مالی و حسابداران و حسابرسان سالانه در حدود 50.000 دلار
بهترین مشاغل برای مهاجرت به کانادا
متقاضیان یافتن کار و مهاجرت کاری به کانادا می توانند از روش پیشنهاد شغلی Job Offer از طرف کارفرمای کانادایی و یا از روش کارگر حرفه ای Skill Worker اقدام کنند
- متقاضیان در روش کارگر حرفه ای یا اسکیل ورکر باید دارای حداقل ۳ سال سابقه کار حرفه ای، مدرک تحصیلی فوق دیپلم به بالا و مدرک مهارت زبان انگلیسی آیلتس با نمره ۶ باشند. علاوه بر این متقاضیان باید دارای شرایط سنی مناسب زیر ۳۵ سال باشند
- متقاضیان در ابتدا با کسب امتیاز مناسب می توانند ویزای کار کانادا را دریافت کنند
بهترین مشاغل بر اساس درآمد بالای آن ها در کانادا برای مهاجرت شغلی عبارت است از:
مدیریت کسب و کارمهندس نرم افزارمهندس هوافضا متخصص برق کار صنعتی پرستار با تجربه دستیار پرستاردستیار فیزیوتراپ مربی آموزش فنی و حرفه ای جوشکار و راننده کامیون
بهترین مشاغل برای مهاجرت به نروژ
مشاغلی در حوزه های برق و الکترونیک، کامپیوتر و IT، ورزش و آشپزی از بهترین شغل ها برای مهاجرت به نروژ می باشد.
- کشور نروژ به تخصص حرفه ای متقاضیان در زمینه های شغلی ذکر شده نیازمند می باشد. متقاضی برای مهاجرت کاری به نروژ باید دارای تخصص حرفه ای و کاری باشد
- روش های پیشنهاد کارJob Offer و جست و جوی کار Job Seeker از روش های اخذ ویزای کار نروژ می باشند
- متقاضی برای دریافت ویزای کاری نروژ باید دارای سوابق حرفه ای و کاری درخشان و دعوتنامه ای از طرف کارفرمای نروژی باشد
- حقوق و دستمزد پیشنهادی از طرف کارفرمای نروژی نباید از متوسط حقوق پرداخت شده در نروژ کمتر باشد
- متوسط حقوق برای متقاضیان لیسانس در حدود ۱۰۰.۴۰۰ کرون نروژی و برای متقاضیان فوق لیسانس در حدود ۲۰۰.۴۰۰ کرون نروژی می باشد
- متقاضیان با اخذ ویزای کاری نروژ می توانند برای اخذ ویزای همراه همسر و فرزندان خود در نروژ اقدام کنند
- متقاضی به منظور اخذ ویزای همراه برای خانواده خود باید دارای تمکن مالی سالانه ۳۰۶.۷۰۰ کرون نروژ باشد. متقاضی کار و فعالیت و اشتغال در نروژ می تواند از روش های مختلف ویزای کار این کشور را دریافت کند.
- در روش اخذ ویزای کار نروژ از طریق جست و جوی کار Job Seekerمتقاضی می تواند از طریق مهلت جست و جوی کار در مدت مشخص در کشور نروژ به جست و جوی کار بپردازد و از این طریق ویزای کار این کشور را اخذ کند.
- متقاضی برای اخذ ویزای کار از طریق این روش باید دارای تمکن مالی ماهانه۲۰.۵۰۰ کرون باشد و بتواند هزینه های زندگی خود در مدت اقامت در این کشور را تامین کند.
- متقاضی برای اخذ ویزای کار نروژ باید دارای مهارت کاری ویژه و سوابق کاری حرفه ای درخشان و دارای مدرک تحصیلات آموزشی از کالج ها و دانشگاه های معتبر باشد.
بهترین مشاغل برای مهاجرت به هلند
متقاضیان اخذ ویزای کار هلند باید دارای مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و لیسانس باشند. از آن جا که زبان انگلیسی در کشور هلند بسیار رایج است و به عنوان زبان دوم این کشور محسوب می شود، دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی برای اخذ ویزای کار هلند الزامی می باشد.
- متقاضی با دریافت ویزاهای کاری مختلف در کشور هلند می تواند به کار و اشتغال در این کشور اروپایی پیشرفته و زیبا بپردازد و از مزایای کار در این کشور برخوردار شود.
- ویزای کار کوتاه مدت یا ویزای C برای مدت ۳ ماه به متقاضی اجازه می دهد تا در کشور هلند مشغول کار شود. در صورت نیاز این ویزا را می توان تا ۶ ماه تمدید کرد. متقاضی با اخذ این ویزا می تواند نه تنها در کشور هلند بلکه در کشورهای حوزه شینگن به کار و اشتغال بپردازد.
- متقاضی می تواند با ارائه دعوتنامه از کارفرمای هلندی برای کار فصلی در هلند این ویزا را دریافت کند. در حال حاضر برای متقاضیان ایرانی امکان صدور این ویزا وجود ندارد.
- ویزای کار GVVA. متقاضی این ویزا را از طریق کارفرمای هلندی و با پیشنهاد کارJob Offer دریافت می کند. اگر متقاضی پیشنهاد کاری از طرف کارفرمای هلندی داشته باشد و از طرف وی دعوت به کار شود، می تواند این ویزا را دریافت کند.
- با دریافت این نوع ویزا متقاضی می تواند تا بیشتر از ۳ ماه در هلند اقامت کند. به طور کلی مدت اعتبار این ویزا تا ۳ سال می باشد. متقاضیانی که شهروند کشورهای اتحادیه اروپا می باشند، برای کار در هلند نیاز به دریافت این نوع ویزا ندارند.
- ویزای کار MVV. متقاضی که قصد پیوستن به خانواده خود در کشور هلند را دارد، می تواند با دریافت این ویزا وارد این کشورشود و پس از جست و جوی کار و یافتن کار مجوز کار را از اداره کار هلند دریافت کند. متقاضیانی که شهروند کشورهای اتحادیه اروپا می باشند برای ورود به کشور هلند و کار نیاز به اخذ این ویزا ندارند.
- ویزای بلو کارت Blue Card. این نوع ویزا که از جمله برترین کارت اقامت در اروپا محسوب می شود، بر اساس دریافت دعوتنامه از کارفرمای هلندی و حداقل حقوق دریافتی از این کارفرما ماهانه در حدود ۵۰۰۰ یورو به متقاضی اعطا می شود. متقاضی برای دریافت این نوع ویزا نیازمند مدرک تحصیلی دانشگاهی و قرارداد با یک سال اعتبار می باشد.
- ویزای مهارت کاری Highly Skilled Worker.کشور هلند با نیاز به کارگران متبحر و ماهر و حرفه ای شرایط را برای جذب این نوع متقاضیان متخصص فراهم کرده است. متقاضیانی که دارای مهارت کاری و تخصص حرفه ای هستند، می توانند با اخذ این نوع ویزا در کشور هلند مشغول کار و فعالیت شوند.
- متقاضیان به منظور اخذ مجوز اقامت باید به مدت ۴ ماه برای کارفرمای هلندی به کار و اشتغال بپردازد.
در حال حاضر میزان درآمد متقاضیان زیر ۳۰ سال با این نوع ویزا ماهانه در حدود ۴۵۰۰ یورو و برای متقاضیان بالای ۳۰ سال ماهانه در حدود ۳۱۰۸ یورو می باشد. مشاغل مورد نیاز کشور هلند 2020 عبارت است از:
پزشکی دندانپزشکی دامپزشکی معماری و طراحی مهندسی برق و کامپیوترمهندسی مکانیک مهندسی شیمی فیزیوتراپی مهندسی فناوری اطلاعات برنامه ریزی و توسعه کارشناسی محیط زیست هتلداری شنوایی سنجی بازاریابی نجاری تدارکات و حمل و نقل.از مشاغل پردرآمد هلند شغل های زیر را می توان نام برد:
- متخصص پزشکی با حقوق سالانه 126.000 یورو
- مدیریت شرکت تجاری با حقوق سالانه 750.00 یورو
- مدیریت بازرگانی با حقوق سالانه 728.00 یورو
- دفاتر اسناد رسمی با حقوق سالانه 657.00 یورو
بهترین مشاغل برای مهاجرت به استرالیا
متقاضیانی که قصد مهاجرت کاری و حرفه ای به استرالیا را دارند، باید حداقل ۶۵ امتیاز کسب کنند. متقاضی می تواند براساس ساب کلاس Subclass ۱۹۰ از طرف یک استان این کشور برای کار در استرالیا کاندید شده باشد. بر اساس Subclass ۴۹۱ متقاضی باید دارای بستگانی در کشور استرالیا باشد تا از طریق آن ها بتواند دعوت نامه کاری دریافت کند. یکی از مهم ترین موارد در اخذ ویزای کاری مهارت استرالیا دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی آیلتس با نمره بالاتر از ۷ می باشد. علاوه بر این موارد شغل و حرفه متقاضی باید مورد تقاضای استان های مختلف استرالیا باشد. از پردرآمدترین شغل های مورد نیاز کشور استرالیا 2020 موارد زیر را می توان برشمرد:
- پزشک با حقوق و درآمد سالانه 110.000 دلار استرالیا
- مهندس با حقوق و درآمد سالانه 82.000 دلار استرالیا
- مکانیک با حقوق و درآمد سالانه 53.000 دلار استرالیا
- مهندسی تکنولوژی و IT با حقوق و درآمد سالانه 130.000 دلار تا 165.000 دلار استرالیا
- مهندسی تولید با حقوق و درآمد سالانه 62.000 دلار تا 120.000 دلار استرالیا
- معلم با حقوق و درآمد سالانه 76.000 دلار استرالیا
- خدمات مالی و حسابدار با حقوق و درآمد سالانه 50.000 دلار تا 60.000 دلار استرالیا
- پرستار با حقوق و درآمد سالانه 80.000 دلار استرالیا
- معماری با حقوق و درآمد سالانه 60.000 دلار استرالیا
- راننده کامیون با حقوق و درآمد سالانه 56000 دلار استرالیا
- پیشخدمت با حقوق و درآمد سالانه 45000 دلار استرالیا
- کارگر شاغل در مزرعه با حقوق و درآمد سالانه 54000 دلار استرالیا
- ظرفشوی رستوران با حقوق و درآمد سالانه 45000 دلار استرالیا
بهترین مشاغل برای مهاجرت به ترکیه
ویزای کار ترکیه انواع مختلفی دارد که متقاضی برای اخذ مجوز کاری این کشور به آن نیاز دارد. متقاضیانی که دارای مجوز اقامت دائم ترکیه می باشند و در حدود ۸ سال در این کشور کار و زندگی و اقامت داشته اند، می توانند با اخذ ویزای کار دائم ترکیه در این کشور به کار و اشتغال بپردازند.هنگامی که متقاضی با کارفرمای ترکیه ای قرارداد کاری منعقد کرد، می تواند ویزای کار موقت یک ساله را دریافت کند.
- هنرمندان و ورزشکاران و افرادی که به دلایل انجام کار هنری و یا شرکت در مسابقه های ورزشی نیاز به حضور در کشور ترکیه دارند، می توانند با اخذ ویزای کاری موقت ویژه ترکیه به این کشور سفر کنند.
- متقاضیانی که دارای مدرک تحصیلی دکترا و فوق لیسانس و سوابق کاری حرفه ای درخشان می باشند، می توانند با اخذ ویزای کاری کارت فیروزه ای ترکیه مجوز اقامت ۳ ساله ترکیه را دریافت کنند.
- در صورتی که کار و اشتغال متقاضی موجب رونق و پویایی اقتصاد ترکیه شود و اثرات مثبتی برای اقتصاد این کشور داشته باشد، متقاضی می تواند مجوز اقامت ۳ ساله خود را به مجوز اقامت دائم ترکیه تبدیل کند.
- متقاضیانی که دارای تحصیلات در سطح عالی باشند و یا متقاضیانی که در صنایع و حوزه های علم و فناوری ترکیه سرمایه گذاری کرده اند، متقاضیانی که دارای نسل و اجداد ترک هستند و متقاضیانی که دارای تابعیت و شهروندی اتحادیه اروپا هستند و یا پناهندگانی که کارت اقامت اولیه ترکیه را اخذ کرده اند و یا افرادی که با شهروند و تبعه ترکیه ازدواج کرده اند، می توانند ویزای کاری ویژه ترکیه را دریافت کنند.
- متقاضیانی که در حدود ۵ سال در کشور ترکیه اقامت دارند و قصد شروع کسب و کار جدیدی در این کشور را دارند، می توانند با اخذ ویزای کاری مستقل ترکیه کار و اشتغال جدیدی را در این کشور آغاز کنند.
- اگر متقاضی کار در ترکیه دارای پیشنهاد کاریJob Offer از طرف کارفرمای ترکیه ای باشد، کارفرمای ترکیه ای در صورت موافقت با استخدام متقاضی با وی قرارداد منعقد می کند و متقاضی باید با مراجعه به اداره کار این کشور مجوز کار در ترکیه را دریافت کند
- آشنایی با زبان ترکی از شرایط اخذ ویزای کار ترکیه می باشد.
در زیر برخی مشاغل مهم و مورد نیاز ترکیه 2020 ارائه شده است:
مهمانداری گارسون آرایشگری مهندسی فناوری اطلاعاتITمشاغل ساختمانی کاشی کاری آشپزی و کار در آشپزخانه نقاش کاری ساختمان جوشکاری لیدر توربسته بندی فروشندگی ام دی اف کاری.حقوق و درآمد ماهانه برخی از پردرآمدترین مشاغل ترکیه عبارت است از:
- متوسط حقوق دریافتی برای کارگران خارجی در ترکیه از ۳۵.۰۰۰ دلار تا ۱۰۰.۰۰۰ دلار
- مشاغل مورد نیاز ترکیه 2020 شامل فرصت های شغلی زیر می باشد:
- حسابداری با حقوق و درآمد ماهانه6.260 لیر ترکیه
- دندانپزشک با حقوق و درآمد ماهانه 20.855 لیر ترکیه
- مهندس عمران با حقوق و درآمد ماهانه 7.930 لیر ترکیه
- برنامه نویس کامپیوتری با حقوق و درآمد ماهانه 7.995 لیر ترکیه
- مدیر ارشد مالی با حقوق و درآمد ماهانه 1.9500 لیر ترکیه
بهترین مشاغل برای مهاجرت به آلمان
متقاضیان مهاجرت کاری و حرفه ای به کشور آلمان باید دارای سوابق کاری و حرفه ای در شغل ها و حرفه هایی باشند که مورد تقاضای کشور آلمان باشد.
- دولت آلمان ویزای جست و جوی کار را به متقاضیان کار و اشتغال در این کشور ارائه می دهد تا در مدت ۶ ماه به جست و جوی کار در این کشور بپردازند.
- متقاضی با پیدا کردن شغل می توانند ویزای کاری آلمان را دریافت کنند.
از جمله مدارک مهم در اخذ ویزای کار آلمان دارا بودن ۳ سال سابقه کار حرفه ای و مدرک مهارت زبان آلمانی B1 می باشد. از جمله مشاغل مورد نیاز آلمان شغل های زیر را می توان نام برد:
متخصص ماهر مهندسی برق کارگر ماهر مهندسی برق صنعتی مهندسی کامپیوتر نرم افزاربرنامه نویس کامپیوتری کارگر جوش و فناوری اتصال کارگر ساخت و ساز فلزی کارگر و متخصص فناوری اتوماسیون کارگر ماهر صنایع الکترونیک کارگر ماهر نصب و تعمیر لوله متخصص مهندسی برق نظارت کارگر حرفه ای بهداشت متخصص حرفه ای پرستاری متخصص مراقبت از سالمندمتخصص دندانپزشکی کارشناسی ارشد ارتوپدی متخصص پزشکی متخصص بهداشت و پرستاری
بهترین مشاغل برای مهاجرت به مالزی
وجود فرصت های شغلی فراوان و پایین بودن هزینه های زندگی در کشور مالزی موجب شده است تا متقاضیان کار و اشتغال از سرتاسر جهان این کشور را در بالاترین فهرست مقاصد مهاجرتی خود قرار دهند.
- ویزای کار Residence Pass Talent مالزی. متقاضی برای اخذ این نوع ویزای کار مالزی یا ویزای RPT باید دارای شرایط ویژه ای باشد. متقاضیان اخذ این نوع ویزا باید افراد بامهارت و حرفه ای باشند که دارای تخصص کاری خاص هستند. مدت اعتبار این نوع ویزا ۱۰ سال می باشد.
- از مهم ترین شرایط اخذ این ویزا می توان دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا و در برخی مواقع فوق دیپلم را نام برد.
- متقاضیانی که دارای مدرک فنی و حرفه ای می باشند، نیز مدارک آن ها مورد پذیرش می باشند.
- متقاضی باید به مدت ۳ سال در کشور مالزی کار کرده باشد و درآمدی در حدود ۱۵.۰۰۰ رینگت داشته باشد. متقاضی باید همه مالیات های خود را به موقع پرداخت کرده باشد و در زمان درخواست ویزای کار این کشور دارای مجوز اشتغال باشد.
- ویزای کار Professional Visit Pass مالزی. متقاضیانی که در کشور خود دارای کار و اشتغال می باشند و بر اساس تخصص و مهارت کاری خود از طرف یک شرکت مالزیایی استخدام می شوند، می توانند از این نوع ویزا استفاده کنند.
- ویزای PVP برای متقاضیان خارجی ماهر مامور به کار در مالزی می باشد و مدت اعتبار این نوع ویزا از ۶ ماه تا یک سال می باشد.
- ویزای کار Employment Pass مالزی. این نوع ویزا به کارکنان و کارگران متخصص در حرفه و کار خود اعطا می شود. متقاضیان خارجی که دارای مهارت حرفه ای و تخصص کاری می باشند، می توانند با اخذ این نوع ویزا در این کشور مشغول کار و فعالیت شوند.
- این نوع ویزا بیشتر برای مشاغل فنی و مدیریتی صادر می شود. مدت اعتبار این نوع ویزا تا ۲ سال است. اداره های مسول صدور این نوع ویزا باید قبل از صدور ویزا صلاحیت متقاضی و شرکت را برای اشتغال افراد متبحر مورد بررسی قرار دهد.
- دارندگان این نوع ویزا می توانند برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود درخواست اخذ ویزای همراه کنند. متقاضیان می توانند برای ویزای همراه والدین خود نیز درخواست دهند.
از جمله مشاغل به شدت مورد نیاز در مالزی شغل های زیر را می توان نام برد:
مدیر ساخت و سازمدیر تحقیق و توسعه مدیر تبلیغات و روابط عمومی مدیر فروش و بازاریابی مدیر سیاست و برنامه ریزی مدیر منابع انسانی مدیر مالی مدیر عامل و مدیر اجراییممدیر خدمات کسب و کار
بهترین مشاغل برای مهاجرت به اتریش
متقاضیانی که قصد مهاجرت کاری به کشور اتریش را دارند، باید دارای شغل و حرفه مورد تقاضای این کشور باشند.دارا بودن مدرک تحصیلی دانشگاهی، سوابق کاری حرفه ای در حد ۱۰ سال سابقه کار و دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی و یا زبان آلمانی از مهم ترین مدارک لازم برای اخذ ویزای کار اتریش می باشد.علاوه بر این متقاضی باید شرایط سنی زیر ۳۵ سال داشته باشد. دارا بودن مدال های جهانی و جوایز بین المللی موجب تسهیل روند اخذ ویزای کار اتریش می شود.اگر متقاضی از مجموع ۱۰۰ امتیاز ۶۵ تا ۷۰ امتیاز کسب کند، واجد شرایط اخذ ویزای کار اتریش می شود. از جمله مشاغل مورد تقاضای اتریش مشاغل زیر را می توان نام برد:
مهندسی مکانیک مهندسی برق مهندسی تجهیزات کشاورزی مهندسی پردازش داده های کامپیوتری مهندسی عمران مدیریت تجاری پرستاری آهنگری مهندسی ارتباطات اتصالات لوله حسابداری کاشی کاری سرآشپزی رستوران مهندسی ارتباطات ساخت و ساز مبلمان بینایی سنجی جوشکاری اتصالات لوله و بتون مدیریت بازرگانی و تجاری مشاوران مالی
حقوق و درآمد ماهانه برخی از مشاغل مورد نیاز اتریش عبارت است از:
- حسابدار با حقوق ماهانه 2.680 یورو
- وکیل با حقوق ماهانه 5.780 یورو
- مهندس عمران با حقوق ماهانه 3.460 یورو
- دندانپزشک با حقوق ماهانه 9.100 یورو
- مدیر هتل با حقوق ماهانه 5.800 یورو
- مهندس برق با حقوق ماهانه 3.700 یورو
- تکنسین کامپیوتر با حقوق ماهانه 3.080 یورو
عوامل مهم در انتخاب بهترین کشور و شغل برای مهاجرت
متقاضیان مهاجرت شغلی و کاری در کشورهای مختلف جهان برای انتخاب کشور و شغل مناسب باید عوامل مختلفی را مد نظر قرار دهند. از جمله عوامل مهم تاثیرگذار در این انتخاب موارد زیر را می توان نام برد:
میزان نرخ بیکاری
یکی از مهم ترین موارد در بررسی کشورهای جهان برای کار و اشتغال نرخ بیکاری این کشورها می باشد. پایین بودن نرخ بیکاری نشان دهنده رونق کسب و کار و فعالیت اقتصادی یک کشور است. کشورهایی که دارای نرخ بیکاری پایین می باشند، در زمره بهترین کشورها برای کار و اشتغال می باشند. کشورهای کانادا، آلمان، سوئیس، استرالیا و سوئد دارای پایین ترین نرخ بیکاری می باشند و بر این اساس متقاضیان می توانند برای یافتن کار و اشتغال شرایط کاری این کشورها را بررسی کنند. کشورهای زیر دارای پایین ترین نرخ بیکاری در سال ۲۰۲۰ می باشند:
- کشور آلمان با ۳.۲ درصد نرخ بیکاری
- کشور نیوزلند با ۵.۳ درصد نرخ بیکاری
- کشور کانادا با ۵.۵ درصد نرخ بیکاری
- کشور استرالیا با ۵.۵۳ درصد نرخ بیکاری
- کشور سوئد با ۸.۲ درصد نرخ بیکاری
- کشور اتریش با ۸.۵ درصد نرخ بیکاری
امکان اخذ اقامت و تابعیت کشور مقصد
کار و اشتغال در برخی کشورها منجر به اخذ اقامت و تابعیت آن کشور می شود. بر این اساس اگر هدف و قصد متقاضی اخذ اقامت آن کشور است، متقاضی باید روش مناسب کار و اشتغال را انتخاب کند که در نهایت به اخذ اقامت و تابعیت آن کشور منتهی شود.از آن جا که همه روش های یافتن موقعیت شغلی منجر به اخذ اقامت نمی شود، انتخاب روش مناسب و درست حائز اهمیت فراوانی است. کشورهایی که در ازای اشتغال متقاضی مجوز اقامت و تابعیت اعطا می کنند، به نوعی از این متقاضی حمایت می کنند.کشورهایی که متقاضی از اخذ مجوز اقامت و تابعیت آن کشور محروم است، کار و فعالیت اقتصادی متقاضی صرفا با هدف رونق اقتصادی در این کشورها صورت می گیرد و متقاضی با کار در این کشورها قصد اخذ اقامت و تابعیت ندارد.در برخی از کشورها متقاضی با کار و اشتغال می تواند فورا تابعیت و شهروندی این کشورها را اخذ کند. اما بیشتر کشورهای جهان برای اعطای تابعیت و شهروندی به متقاضیان نیازمند مدت زمانی می باشند که متقاضی در این کشورها اقامت و کار داشته باشد.
وجود امنیت و آینده شغلی
اولین نکته ای که همه متقاضیان کار در کشورهای خارجی در مورد آن به دقت بیشتری نیاز دارند، امنیت شغلی و حرفه ای در کشور مورد نظر می باشد. موضوع امنیت شغلی و سیستم نظام قضایی کشورها از موضوعات مهم در یافتن کار و اشتغال در کشورهای خارجی محسوب می شود. عادلانه بودن نظام قضایی کشور و موضوع عدم تبعیض میان مهاجر و اتباع آن کشور به عنوان موارد مهم در کار و اشتغال در کشورهای مختلف به شمار می آید.کشورهایی که دارای سیستم قضایی قدرتمند و مستقل می باشند، متقاضی با اطمینان اقدام به کار و اشتغال می کند و اطمینان دارد که اگر در کار و شغل خود با مشکلی مواجه شود، سیستم قضایی عادل به برابری و عدالت قضاوت می کند و حکم می راند و دادگاه ها جدا از ملیت و نژاد و بحث ارتباطات و توافقات سیاسی و اجتماعی عمل می کنند.
رعایت حقوق بشر وحمایت از مهاجر
بر اساس قوانین حقوق بشر کشورهای مهاجر پذیر باید با افراد مهاجر مانند افراد تبعه آن کشور رفتار کنند. از جمله عوامل مهم در کار و اشتغال در خارج از کشور موضوع رفتارهای ملی و بومی National Treatment می باشد. این قانون در مورد برابری رفتار میان مهاجران و اتباع یک کشور از طرف دولت آن کشور می باشد. بر اساس این قانون اگر کشوری رفتاری مغایر با حق و حقوق شهروندی با مهاجران داشته باشد، فرد مهاجر می تواند از رفتار دولت شکایت کند.برخی از کشورها تا زمانی که فرد مهاجر با کار و اشتغال و فعالیت اقتصادی در رشد اقتصادی و پویایی آن کشور نقش داشته باشد، از فرد مهاجر نهایت استفاده را می برند و زمانی که فرد مهاجر به دلیل از کارافتادگی و یا ضعف و بیماری نفعی برای کشور نداشته باشد، مجوز اقامت مهاجر را باطل می کنند. برخی از کشورهای عربی همانند امارات متحده عربی از این شیوه پیروی می کنند. در واقع مهاجران نمی توانند تابعیت و شهروندی کشور امارات متحده عربی را اخذ کنند و اقامت آن ها در این کشور اقامت موقت می باشد. به همین منوال کار و اشتغال در این کشور به دلیل وجود چنین قوانین خلاف حقوق بشر و برخورد نادرست با مهاجران موجب شده است تا افراد کمی برای کار در این کشور اقدام کنند.
رعایت حقوق شهروندی
برخی از کشورهای جهان دارای نظام حقوقی سالم و سیستم قضایی مطلوب می باشند و از حقوق مدنی و شهروندی مناسبی برخوردار می باشند. رعایت برابری در دادگاه ها و عدم تبعیض نژادی نیز از جمله موارد مهم در این کشورها می باشد. از جمله کشورهایی که دارای سیستم حقوقی و قضایی سالم می باشند و تبعیضی در اجرای حقوق شهروندی و مدنی میان متقاضی کار و اتباع و شهروندان این کشور قائل نمی شوند، کشورهای سوئد، نیوزلند، نروژ، دانمارک، هلند، کانادا، انگلیس، استرالیا، آمریکا، اتریش، آلمان، بلژیک، فرانسه، لهستان، پرتغال، اسپانیا، گرجستان، هند، مکزیک، اروگوئه، بوسنی و هرزگوین، جمهوری چک، ژاپن، استونی، کره جنوبی، برزیل، کلمبیا و اندونزی را می توان نام برد.
عدم تبعیض نژادی میان مهاجران و شهروندان
متقاضیان ترجیح می دهند در کشورهایی به کار و اشتغال بپردازند که در رفتار مدنی و اجتماعی تبعیضی میان متقاضی کار و شهروندان و اتباع آن کشور وجود نداشته باشد. متقاضی کار و اشتغال تمایل دارد با وی که در حال فعالیت اقتصادی و کار و اشتغال است، همانند دیگر افراد و شهروندان آن کشور رفتار شود و بتواند از همه حقوق شهروندی مانند شهروندان آن کشور برخوردار شود.برخی از کشورها مانند کشور آلمان و اتریش از لحاظ تبعیض نژادی هنوز تفاوت هایی را در رفتار با مهاجران نشان می دهند. با این که دولت این کشورها اذعان دارند که مهاجران و شهروندان این کشور تفاوتی از لحاظ حقوق شهروندی ندارند، اما رفتار تبعیض آمیز و تبعیض نژادی مردمان این کشورها متقاضیان را برای کار و اشتغال در این کشورها با تردید مواجه می کند.
از جمله کشورهایی که بدون تبعیض نژادی و نابرابری اجتماعی میان متقاضیان خارجی و اتباع رفتار می کنند، یونان، هنگ کنگ، ایسلند، آمریکا، بریتانیا، اسپانیا، رومانی، ایتالیا، ژاپن، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، هلند، نیوزلند، نروژ، پرتغال، سنگاپور، اسلواکی، اسلوونی، کره جنوبی، سوئد، سوئیس، تایوان و اروگوئه را می توان نام برد.
سخن آخر
در این مقاله به بررسی بهترین شغل ها برای مهاجرت در کشورهای مختلف پرداختیم. از مجموع موارد شرح داده شده در این مقاله می توان این نتیجه را گرفت که موارد مهم در یافتن کار و شغل مناسب در کشورهای خارجی پایین بودن نرخ تورم، پایین بودن نرخ بیکاری و ثبات و امنیت اقتصاد، ایجاد فضای امن و ثبات اقتصادی و پویایی و رشد بازار اقتصادی و فعال بودن وضعیت کسب و کار را می توان نام برد.
اگر برای انتخاب بهترین شغل در کشور مناسب نیازمند اطلاعات بیشتر می باشید و نمی دانید از کجا شروع کنید، می توانید از خدمات مشاوره ای مهاجرت تحصیلی موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد (توسعه گران عدالت و مهر) بهره مند شوید. کارشناسان مجرب و برجسته موسسه ما در شعبه های تهران و شیراز همه تلاش خود را به کار می بندند تا بهترین گزینه مهاجرت کاری و شغلی را به شما ارائه دهند. با ما در تماس باشید.این مقاله به شرح و بررسی بهترین شغل ها برای مهاجرت پرداخت. اگر قصد اخذ اقامت کشورها را به روش کار و اشتغال در آن کشورها دارید، اگر به دنبال فضای امن و باثبات برای کار و فعالیت پویا می باشید و اگر قصد کار و اشتغال در بهترین کشورهای اروپایی را دارید، مطالعه این مقاله را به شما توصیه می کنیم. پایین بودن نرخ تورم، پایین بودن نرخ بیکاری و ثبات و امنیت اقتصادی و رونق کسب و کار و عدم تبعیض نژادی و امنیت شغلی و حرفه ای از مهم ترین عوامل در بررسی بهترین شغل ها برای مهاجرت کاری می باشد.اگر قصد یافتن بهترین شغل در کشورهای اروپایی و آسیایی را دارید، مقاله های موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد (توسعه گران عدالت و مهر) را دنبال کنید و بدون پرداخت هزینه از خدمات مشاوره ای رایگان این موسسه برتر برخوردار شوید.
سوالات متداول در مورد بهترین شغل ها برای مهاجرت
1- بهترین مشاغل برای مهاجرت به کانادا چیست؟
مدیریت کسب و کارمهندس نرم افزارمهندس هوافضامتخصص برق کار صنعتی پرستار با تجربه دستیار پرستاردستیار فیزیوتراپ مربی آموزش فنی و حرفه ای جوشکار و راننده کامیون
2- بهترین مشاغل برای مهاجرت به هلند کدامند؟
پزشکی دندانپزشکی دامپزشکی معماری و طراحی مهندسی برق و کامپیوترمهندسی مکانیک مهندسی شیمی فیزیوتراپی مهندسی فناوری اطلاعات برنامه ریزی و توسعه کارشناسی محیط زیست
3- پردرآمدترین شغل های مورد نیاز کشور استرالیا 2020 کدامند؟
پزشک با حقوق و درآمد سالانه 110.000 دلار استرالیامهندس با حقوق و درآمد سالانه 82.000 دلار استرالیامکانیک با حقوق و درآمد سالانه 53.000 دلار استرالیا
4- آیا شرط زبان و مدرک تحصیلی برای مهاجرت شغلی الزامی است؟
با دارا بودن مدرک تحصیلی و مدرک زبان روند اخذ ویزای سرمایه گذاری سرعت بیشتری می گیرد و به عنوان یک امتیاز در نظر گرفته می شود.
5- کدام کشورها تبعیض نژادی را در رفتار با مهاجران کاری نشان می دهند؟
آلمان و اتریش از لحاظ تبعیض نژادی هنوز تفاوت هایی را در رفتار با مهاجران نشان می دهند.6
6- آیا کشور امارات عربی به مهاجران کاری اقامت دائم اعطا می کند؟
مهاجران نمی توانند تابعیت و شهروندی کشور امارات متحده عربی را اخذ کنند و اقامت آن ها در این کشور اقامت موقت می باشد.
7- مشاغل مهم و مورد نیاز ترکیه 2020 کدامند؟
مهمانداری گارسون آرایشگری مهندسی فناوری اطلاعاتITمشاغل ساختمانی کاشی کاری آشپزی و کار در آشپزخانه نقاش کاری ساختمان جوشکاری لیدر توربسته بندی فروشندگی ام دی اف کاری
8- مشاغل مورد نیاز آلمان چه شغل هایی است؟
متخصص ماهر مهندسی برقکارگر ماهر مهندسی برق صنعتیمهندسی کامپیوتر نرم افزاربرنامه نویس کامپیوتریکارگر جوش و فناوری اتصالکارگر ساخت و ساز فلزیکارگر و متخصص فناوری
9- مشاغل به شدت مورد نیاز در مالزی کدامند؟
مدیر ساخت و سازمدیر تحقیق و توسعهمدیر تبلیغات و روابط عمومیمدیر فروش و بازاریابی مدیر سیاست و برنامه ریزیمدیر منابع انسانیمدیر مالیمدیر عانل و مدیر اجراییمدیر خدمات کسب و کار
10- بهترین مشاغل برای مهاجرت شغلی 2020 کدامند؟
مشاغل گروه علوم پزشکی( پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری)مشاغل در حوزه مدیریت پروژه مدیریت رانندگی با وسایل نقلیه سنگین و لیفتراک
11- حقوق و درآمد ماهانه برخی از مشاغل مورد نیاز اتریش چقدر است؟
حسابدار با حقوق ماهانه 2.680 یورووکیل با حقوق ماهانه 5.780 یورومهندس عمران با حقوق ماهانه 3.460 یورودندانپزشک با حقوق ماهانه 9.100 یورومدیر هتل با حقوق ماهانه 5.800 یورو