071-91009294  | 09367562206 

وضعیت کار در لهستان

وضعیت کار در لهستان

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

وضعیت کار در لهستان و بررسی شرایط کار در این کشور تا حد بالایی برای افرادی که به دنبال مهاجرت به این کشور هستند اهمیت دارد، بررسی بازار کار در لهستان و میزان درآمد و مشاغل مورد نیاز از مهم ترین گزینه‌هایی است که قبل از انجام اقدامات لازم برای مهاجرت به این کشور باید صورت گیرد. از طرفی گزینه‌هایی مانند وجود موقعیت اقتصادی قوی در اروپا، هزینه های کم زندگی و تحصیل در رشته های مختلف، وضعیت کار در لهستان را برای افرادی که تصمیم به اخذ اقامت در خارج از کشور دارند ایده‌آل جلوه داده و سالیانه تعداد زیادی را برای اخذ ویزای کار و زندگی در لهستان جذب می‎کند. در این مقاله به بررسی وضعیت کار در لهستان از جهات مختلف پرداخته و پاسخگوی سوالات شما در این زمینه خواهیم بود.

  • آشنایی با کشور لهستان
  • وضعیت کار در لهستان
  • لیست مشاغل مورد نیاز در لهستان
  • محبوب‌ترین رشته ها برای یافتن کار در لهستان
  • قوانین کار در لهستان چگونه است؟
  • مهاجرت کاری و شرایط اخذ ویزای کار در لهستان
  • انواع ویزاهای کاری برای شاغل شدن در لهستان
  • مدارک مورد نیاز جهت مشاغل مورد نیاز لهستان
  • میزان درآمد مشاغل در لهستان برای مهاجران
  • شرایط کاریابی در کشور لهستان-سایت‌های کاریابی در لهستان
  • هزینه های زندگی در کشور لهستان
  • سوالات متداول درباره وضعیت کار در لهستان

جذب نیروی کار خوب در تمام دنیا و در زمان‌های مختلف، یک تصمیم ارزشمند برای کارفرمایان به حساب می‌آید، از طرفی متقاضیان کار بیش از پیش به دنبال داشتن یک محیط کاری مناسب با امکانات رفاهی بالا هستند. با پیشرفت علم و فناوری ایجاد کار و پیدا کردن یک کار مناسب به مرزهای یک کشور محدود نشده و این امکان را برای کارفرمایان بوجو آورده که نیرو‌های حرفه‌ای مد نظر خود را از سراسر جهان جذب کنند. در این میان فارغ التحصیلان رشته‌های فنی، مهندسی و پزشکی- پرستاری برای کار در اروپا شانس بالایی را دارند. برای داشتن اطلاعات تکمیلی در خصوص وضعیت کار در لهستان و دیگر کشور‌های اروپایی با همکاران ما در موسسه مهاجرتی میرداماد و دفاتر شیراز و تهران تماس حاصل بفرمایید.

آشنایی با کشور لهستان

برای دانستن وضعیت کار در لهستان، در وهله اول بهتر است با این کشور و شرایط زندگی درآن آشنا شویم، کشور لهستان واقع در مرکز اروپا بوده و از شرق با آلمان، از شمال با جمهوری چک، از جنوب با روسیه و منطقه کالینینگراد این کشور و از جنوب غرب با لیتوانی و غرب با بلاروس و اوکراین مرز مشترک دارد. ورشو نام پایتخت این کشور بوده، که بزرگترین شهر آن و از نظر وسعت در رده شصت و هشتمین شهر جهان می‌باشد. از مهم ترین شهر‌های کشور لهستان می‌توان به ووج، کراکوف، وروسواو، پوزنان، گدانسک، اشچچین، کاتوویتس را نام برد.شرایط جغرافیایی کشور لهستان نقش موثری را در تجارت این کشور ایفا می‌کند.وضعیت کار در لهستان، میزان نیروی کار و بیکار این کشور و همین طور مشاغل و تخصص‌های مورد نیاز در بازار کار کشور لهستان از مهمترین عواملی است، که پس از آشنایی با این کشور برای اخذ اقامت کاری باید به آن توجه ویژه داشت. لهستان به عنوان یکی از مقاصد توریستی، کشور مناسبی برای مهاجرت کاری محسوب می‌گردد، زیرا افراد برای سپری کردن اوقات فراقت خود می‌توانند از مناطق دیدنی و باستانی این کشور دیدن کنند.

وضعیت کار در لهستان

وضعیت کار و زندگی در لهستان به دلیل موقعیت اقتصادی مناسب و هزینه‌های پایین زندگی در این کشور نسبت به دیگر کشور‌های اروپایی و همین طور وجود و نیاز به مشاغل گوناگون در زمینه‌های مختلف این کشور را به یکی از هدف‌های کارآمد برای افراد متقاضی مهاجرت کاری به اروپا تبدیل کرده است. بازار کار لهستان بر اساس بررسی‌های اقتصادی انجمن OECD در موقعیت مناسبی قرار دارد ونمودار اقتصادی این کشور از سال 2018 به بعد سیر صعودی مناسبی داشته و رو به رشد است.
وضعیت کار در لهستان و فرصت‌های شغلی مناسب در این کشور و علاوه بر این نرخ پایین بیکاری در لهستان که بنا به آمار‌های به دست آمده 8/3 درصد است، این کشور را به یک مقصد ایده آل برای جویندگان کار در سرتاسر دنیا بدل کرده است.برای کار در لهستان فرد باید حداقل دارای مدرک کارشناسی باشد. افرادی که دارای مدرک کارشناسی به بالا هستند می‌توانند برای تخصص‌های مختلف کاری در لهستان پذیرش بگیرند. روند پذیرش درخواست کار یک نیروی خارجی در لهستان به این شکل است که، به مدت 3 ماه آگهی جذب نیروی کار منتشر شده و اگر در این مدت نیروی مد نظر یافت نشود، بررسی رزومه‌های کاری متقاضیان کار در لهستان از دیگر کشور‌ها شروع می‌شود و درصورت داشتن شرایط کار در این کشور درخواست پذیرفته و به اطلاع رسانی برای مراحل دیگر صورت می‌گیرد.

وضعیت کار در لهستان
وضعیت کار در لهستان

لیست مشاغل مورد نیاز در لهستان

بر اساس آخرین آمار منتشر شده درباره کمبود استعداد توسط (NYS:MAN)، نداشتن نیروی متخصص و استعداد‌های کاری مناسب از زمان رکود اقتصادی در جهان، کارفرمایان را با مشکلات زیادی برای پذیرش نیروی‌های مورد نیازشان مواجه کرده است. بیش از 42000 نفر از کارفرمایانی که در این آمار مورد بررسی قرار گرفته است، 40 درصد در گیر یافتن راهی برای رفع این مشکل هستند. بالاترین سطح نداشتن نیروی متخصص کار در لهستان در سال 2007 و با درصد 45 بوده است.برای بررسی وضعیت کار در لهستان یک لیست جمع آوری شده بر اساس دیدگاه جهانی MANPOWER GROUP و همین طور تمرکز بر بازار کار در لهستان که منتشر شده است را مورد تحقیق قرار داده و نتایج آن را با معرفی یک سری کار و مشاغل مورد نیاز در کشور لهستان به اطلاع می‌رسانیم. این لیست بر اساس بررسی و تحقیقات چندین ساله یک گروه حرفه ای کار از مشاغلی مانند برقکاران، نجاران، لوله کشان، جوشکاران و رانندگان ( کامیون های سنگین، تجهیزات سنگین و رانندگان ساخت و ساز) به ثبت رسیده و به شرح ذیل می‌باشد.

بهترین مشاغل در لهستان از دید MANPOWER GROUP

کارگران حرفه‌ای و کاربلد
رانندگان وسایل نقلیه مختلف
مهندسان با گرایشات متفاوت
مهندسان تولید/ماشین آلات
کارگران غیر حرفه ای
تکنسین‌ها
شغل‌های بیمارستانی
کارمندان (آی تی و نرم افزار)
پزشکان و کارمندان پزشکی
مدیران فروش

برترین مشاغل در کشور لهستان بر اساس بکار گیری نیروی دانشگاهی با میزان دریافتی در سال

 مدیریت اجرایی و تغییر: ۱۱۹ هزار دلار در سال
فروش و توسعه کسب و کار: ۴۷ هزار دلار در سال
IT و توسعه نرم افزار: ۴۲ هزار دلار در سال
مشاوره، حسابداری و خدمات حرفه ای: ۴۱ هزار دلار در سال
خدمات مالی: ۳۷ هزار دلار در سال
کنترل مالی و استراتژی: ۳۳ هزار دلار در سال

مشاغل مورد نیاز در لهستان بر اساس کمبود مهارت

به واسطه کمبود مهارت، کارفرمایان به دنبال متخصصین در زمینه های زیر می باشند.

مهندسی: عمران، شیمیایی، برق و مکانیکی
فروش: نمایندگی فروش
حسابداری و مالی: حسابداران، حسابرسان، تحلیلگران مالی
IT: کارشناسان امنیت سایبری، مدیران شبکه، پشتیبانی فنی

کارفرمایان در کشور لهستان از سال 2015 با بیش از 32 درصد مشکل کمبود نیروی کار مواجه بوده اند، که به دنبال این کشور دیگر کشورهایی مثل رومانی، ترکیه، بلغارستان و یونان نیز با این بحران مواجه بوده اند. در میان کمترین گزارش مواجه با این مشکل از کشور‌هایی مانند نروژ، هلند، انگلستان و ایرلند بوده است. امروزه و با توجه به رشد اقتصادی کشور لهستان این آمار رو به بهبود بوده است. لیست مشاغل عنوان شده در این قسمت بر اساس نیاز کشور لهستان از سال 2007 به بعد می‌باشد. برای داشتن اطلاعات دقیق درباره تغییرات احتمالی مشاغل مورد نیاز لهستان می‌توانند با مشاوران متخصص در موسسه مهاجرتی میرداماد واقع در تهران و شیراز در ارتباط باشید.

رتبه بندی مشاغل مورد نیاز در لهستان

در کشور لهستان در زیرگروه‌های مهندسی میزان استخدام به ترتیب در رشته های مهندسی کامپیوتر در جایگاه اول مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی در جایگاه دوم و مهندسی ارتباطات و اطلاعات و مهندسی ساختمان به ترتیب در جایگاه های سوم و چهارم قرار دارند. اگر در این مشاغل مهارت و تخصص کافی را کسب نموده اید شانس بسیار زیادی نسبت به سایر رشته ها برای اخذ پذیرش کاری در این کشور خواهید داشت. بعد از رشته های فوق رشته های پزشکی، پرستاری و مامایی از سایر مشاغل مورد نیاز لهستان به شمار می آیند.

رتبه بندی مشاغل لازم در لهستان
رتبه بندی مشاغل لازم در لهستان

محبوب‌ترین رشته ها برای یافتن کار در لهستان

داشتن اطلاعات کافی درباره رشته‌های محبوب برای یافتن کار در کشور لهستان و یا بعبارتی دیگر وضعیت کار در لهستان بر اساس رشته‌های دانشگاهی مورد نیاز از سری مواردی است، که برای متقاضیان کار در کشور‌های اروپایی که دارنده مدارک علمی هستند، بسیار حائز اهمیت می‌باشد، در این مطلب و پیرامون بررسی وضعیت کار در لهستان به معرفی یک سری رشته‌های محبوب دانشگاهی در لهستان برای کار می‌پردازیم.

لیست رشته‌های محبوب دانشگاهی در لهستان برای جذب نیروی کار

اقتصاد و بانکداری
مهندسی شیمی
آی تی
لوجستیک
ارتباطات

 در این قسمت به معرفی یک سری شرکت‌های چند ملیتی در لهستان برای جذب نیروی کار اشاره داشته باشیم:

Agora S
Asseco Group
Diebold Nixdorf
FCA Group
GSK (GlaxoSmithKline) Poland
LOT Polish Airlines
Nordea Group
Orange Polska
PKN Orlen
PKO Bank Polski
Poznan Volkswagen
RBS Poland
T-Mobile Polska
Toyota Motor Poland.

برای داشتن اطلاعات بیشتر در خصوص آگهی‌های بین المللی کار و مشاغل و همین طور شرکت‌های چند ملیتی می‌توانید در سایت‌های کاریابی که در ادامه درباره آنها توضیحات لازم داده می‌شود، ثبت نام نمایید.

قوانین کار در لهستان چگونه است؟

در کشور لهستان هم مانند تمامی کشور‌های دنیا، یک سری قوانین وضع شده برای کار در این کشور در نظر گرفته شده است، که افراد و شرکت‌هایی که مشغول به فعالیت‌های مختلف با مجوز اداره کار این کشور دارند، موظف هستند، قوانین را رعایت نمایند. در این قسمت به قسمتی از قانون کار در کشور لهستان اشاره می‌کنیم:

ساعات اداری معمولا ساعت ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر است، گاهی اوقات انتظار می رود که تا ساعت ۵ بعدازظهر کار ادامه پیدا کند. در بعضی از نقاط، ممکن است کار در روز شنبه ها از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعدازظهر می باشد. چون یک روز قبل از تعطیلی هفته به شمار می‌آید.کار در لهستان همچون اکثر مناطق و کشور ها شامل 40 ساعت در هفته طی 5 روز کاری یا 8 ساعت در روز می‌باشد. استراحت در بین کار برای زمانی که شما 6 ساعت کار انجام داده اید به مدت 15 دقیقه مجاز می‌باشد و این 15 دقیقه جزو تایم کاری شما به حساب خواهد آمد و بابت آن حقوق دریافت خواهید نمود. همچنین یک تایم 1 ساعته برای زمان ناهار هم وجود دارد که این زمان جزو تایم کاری شما حساب نمی‌گردد یعنی بابت آن حقوقی به شما تعلق نمی‌گیرد و چنانچه 1 ساعت را برای ناهار صرف نماید ملزم به 1 ساعت کار بیشتر در شرکت خواهید بود.گرفتن مجوز کار در لهستان تا حدودی پیچیده و نیازمند گذراندن یک سری روند قانونی می‌باشد، برای انجام یک کار قانونی در لهستان علاوه بر داشتن مجوز کار زیر نظر مراکز مرتبط باید اقامت قانونی کشور لهستان را نیز داشته باشید. اما اخذ ویزای کار در لهستان و یا پذیرش اقامت در این کشور به طور قانونی صرفا دلیل داشتن مجوز شما برای راه اندازی کار در این کشور نمی‌باشد و برای این عمل باید طریقه قانونی خاصی طی شود.برای کار قانونی در لهستان، شما نیاز به اجازه کار دارید و این سند تنها می تواند براساس درخواست کارفرمای اعطا شود. به عبارت دیگر شما نمی توانید برای مجوز کار خود درخواست کنید. این بخش سخت ترین بخش این روند است زیرا شما ابتدا باید یک شغل و یک کارفرما را که مایل به استخدام شما می باشد، پیدا کنید. سپس برای زندگی و گرفتن اقامت در آن کشور برنامه ریزی نمایید.

مهاجرت کاری و شرایط اخذ ویزای کار در لهستان

روز به روز بر تعداد افرادی که برای مهاجرت و یافتن یک شغل و حرفه‌ی مناسب کشور لهستان را انتخاب می‌کنند، اضافه می‌شود، از دلایل مهم انتخاب کشور لهستان برای زندگی وضعیت مساعد کار در لهستان با توجه به پایین بودن نرخ بیکاری و بالا رفتن دستمزد کار در این کشور نسبت به گذشته است. از دیگر موارد تاثیر گذار در مهاجرت به لهستان هزینه نسبتا پایین زندگی است. در کنار تمامی مزایای زندگی در لهستان به دست آوردن مجوز کار برای شهروندان غیر اتحادیه اروپایی یک روند پیچیده در این کشور دارد.چند راه مختلف برای به دست آوردن مجوز کار در کشور لهستان وجود دارد، یکی از این روش‌ها استفاده از اقدامات غیر مستقیم مثل گرفتن مجوز اقامت موقت در کنار یکدیگر است، این روش بیشتر برای افرادی است که شهروند کشور دیگر هستند ،بنابراین باید برای درخواست ویزای ( مجوز اقامت ) و مجوز کار به منظور کار قانونی در لهستان اقدام کنید. مثل همیشه، چند استثناء برای این قانون وجود دارد. که در این قسمت از بررسی وضعیت کار در لهستان به معرفی تعدادی از این تبصره‌ها می‌پردازیم:

مهاجرت کاری و شرایط ویزای کار لهستان
مهاجرت کاری و شرایط ویزای کار لهستان

در موارد زیر مجوز کار مورد نیاز نیست:

شما سند آماده دارید که به شما اجازه می دهد که به صورت قانونی در لهستان کار کنید. برای افرادی که اقامت دائم کشور لهستان را دارند کاربردی است.
زمانی که مجوز برای اقامت طولانی مدت از جوامع اروپایی دارید.
زمانی که شما همسر فعلی و یا همسر سابق یک شهروند لهستانی هستید. با توجه به اینکه آنها اجازه اقامت برای سرزمین لهستان دارند.
هنگامی که یک کارت معتبر لهستانی دارید.

از مواردی که در بررسی وضعیت کار در لهستان به آن توجه ویژه باید داشت، شرایط اقامت لهستان است که مثل عر کشور دیگری شامل قوانین خاصی می‌باشد، و قوانین وضع شده در این کشور برای اقامت باید توسط اتباع خارجی و افرادی که به تازگی شهروند این کشور شده‌اند و ملیتی جداگانه دارند، رعایت گردد. در اینجا نکات تاثیر گذار در شرایط اقامت در لهستان را مورد بررسی قرار می‌دهیم:

شرایط دریافت اقامت لهستان چگونه است؟

اجازه دریافت اقامت کاری و اقامت موقت حداکثر ۳ سال است. با این حال، مدت اعتبار اجازه اقامت به همراه کار ممکن است کوتاه تر باشد. در واقع مدت زمانی که برای اقامت و کار به اتباع خارجی داده می‌شود، کاملا به مدارکی که از سمت آنها اراده شده بستگی دارد.به عنوان مثال، اگر خارجی یک قرارداد کار را با کارفرما برای مدت ۲ سال امضا کرده باشد، اجازه اقامت و اجازه اقامت موقت نیز برای مدت بیش از ۲ سال صادر می شود.برای کسب اقامت دائم در کشور لهستان، افراد باید به مدت ۳ تا ۴ سال در این کشور مشغول به کار باشند و مالیات بر درآمد خود را پرداخت کنند. در صورت انجام این امر و عدم سوابق کیفری می توانند برای اقامت لهستان اقدام نمایند.برای داشتن اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید با مشاوران متخصص در موسسه مهاجرتی میرداماد در دفاتر تهران و شیراز ارتباط برقرار نمایید.

انواع ویزاهای کاری برای شاغل شدن در لهستان

ویزا‌های مختلفی برای اخذ اقامت کاری در کشور لهستان وجود دارد ،که وابسته به شرایط خود قبل از برنامه ریزی برای مهاجرت می‌توانید، از طریق یکی از آنها اقدام نمایید. برای آشنایی با انواع مجوز کار در لهستان تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

  • مجوز کار نوع : A افرادی که با استفاده از قرارداد کاری و یا طبق حقوق مدنی قرارداد استخدام شوند، این نوع مجوز را دریافت می‌نمایند
  • مجوز کار نوع : B این نوع مجوز برای افرادی صادر می‌گردد که به عنوان نماینده شرکت خود (با عضویت در هیئت مدیره) برای مدت حداکثر ۶ ماه قصد اقامت و کار در لهستان را داشته باشند. این نوع مجوز اصطلاحا مجوز ماموریتی نیز گفته می‌شود.
  • مجوز کار نوع : C این نوع مجوز زمانی برای شما صادر می‌گردد که کارفرمای شما نیز خارجی و غیر لهستانی با داشتن شعبه در لهستان باشد و مهلت قرارداد کاری برای بازه زمانی بیش از ۳۰ روز باشد. برای اتباع خارجی که در لهستان کسب و کار دارند.
  • مجوز کاری نوع : D این نوع مجوز برای افرادی صادر می‌گردد که کارفرمای آنها ضمن خارجی بودن، شعبه‌ای در لهستان ندارند.
  • مجوز کاری نوع : E این نوع از مجوز در موارد استثنایی و در صورتی که موردی در ۴ مورد انواع ویزای بالا جای نگیرد، صادر می‌گردد.

برای داشتن اطلاعات دقیق در خصوص وضعیت کار در لهستان و انواع ویزای کار در این کشور با همکاران و مشاوران ما در موسسه مهاجرتی میرداماد در دفاتر تهران و شیراز تماس حاصل بفرمایید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار و کار در لهستان

پس از بررسی وضعیت کار در لهستان نوبت به تحقیق درباره اقدامات لازم جهت اخذ پذیرش و گرفتن اقامت کاری در کشور لهستان و، دریافت ویزای کاری لهستان می‌باشد، در این قسمت شرایط لازم و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار در لهستان اشاره می‌کنیم.

  • پاسپورت معتبر
  • فرم تکمیل شده و امضا شده تقاضای ویزا
  • دو قطعه عکس پاسپورت
  • مدارکی که بیانگر نوع مهاجرت متقاضی باشد.
  • رسید پرداخت هزینه‌های مربوط به تقاضای ویزا
  • رونوشت قرارداد استخدامی متقاضی
  • ترجمه مدارکی که صلاحیت تحصیلی و تخصصی شما را به اثبات برساند.
  • نامه ای از سوی شرکت حامی متقاضی که جزئیات مربوط به دلیل استخدام شما در آن ذکر شده باشد.
  • رزومه (جزئیات مربوط به تجربه های شغلی پیشین شما)
  • سوابق کاری ترجمه شده به همراه بیمه در صورت داشتن
  • گواهی سوء پیشینه
  • بیمه و سوابق کاری
  • نامه تمکن مالی
  • اسناد پزشکی و گواهی سلامت

میزان درآمد مشاغل در لهستان برای مهاجران

میزان درآمد هر فرد مهاجر در لهستان به مهارت و شغلی که در این کشور انتخاب می‌کنند، و همین طور تسلط آنها بر زبان انگلیسی و زبان بومی بستگی دارد. افرادی که توانایی صحبت کردن به زبان بومی دارند، می‌توانند از طریق آموزش زبان انگلیسی و اسپانیایی درآمد خوبی داشته باشند.(میانگین دریافتی برای یک روز کاری حدود 50 زلوتی لهستان ،12.973 دلار آمریکا و 11.628 یورو اروپا می‌باشد.) اما می‌تواند تقریبا 4 برابر این رقم نیز باشد و بستگی به ساعات کار در روز و نرخ محاسبه دارد.اگر دارای تخصص در زمینه فناوری اطلاعات و مهندسی نرم افزار باشید، می‌توانید به درآمدی معقول تر و مناسب تر از کشورهای دیگر اروپایی، برای کار در لهستان فکر کنید. همین امر برای کسب و کار شما نیز صادق است. در عین حال اگر قصد دارید که در یک رستوران کار کنید باید توجه داشته باشید که به مقدار 13.70 زلوتی لهستان= 3.554 دلار آمریکا و(3.186 یوروی اروپا) در هر ساعت به شما دستمزد خواهند داد. البته همه چیز بستگی به این دارد که شما در کجا زندگی می کنید.برای داشتن اطلاعات بیشتر در زمینه میزان درآمد کار در کشور لهستان، با همکاران ما موسسه مهاجرتی میرداماد و مشاوران متخصص کار در کشور‌های اروپایی، دفاتر تهران و شیراز تماس حاصل بفرمایید.

میزان درآمد مشاغل لهستان برای مهاجران
میزان درآمد مشاغل لهستان برای مهاجران

شرایط کاریابی در کشور لهستان-سایت‌های کاریابی در لهستان

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، افرادی که به دنبال بررسی وضعیت کار در لهستان برای یافتن کار مناسب در این کشور هستند، می‌توانند برای ارائه رزومه خود و داشتن اطلاعات درباره آگهی‌های کار جدید از طریق سایت‌های کاریابی اقدام نمایند، بسیاری از متقاضیان کار در لهستان از کشور خود از طریق پرتالهای کاریابی برای کار در لهستان پذیرش می‌گیرند و بسیاری هم از طریق دفاتر شرکتهای چندملیتی که در لهستان هم فعالیت دارند درخواست می‌دهند.در این قسمت به معرفی یک سری از سایت‌های کاریابی بین المللی مربوط به کشور لهستان می‌پردازیم.

سایت‌های کاریابی در لهستان

Careerjet.pl – in Polish
Careers In Poland
forumpraca.pl – in Polish
Infopraca.pl
Interia – in Polish
Jobs.pl
Jobs In Krakow
Jobs In Warsaw
Kariera w Finansach – in Polish
Praca.pl
Pracuj.pl – in Polish
Reed

هزینه های زندگی در کشور لهستان

در کنار بررسی وضعیت کار در لهستان مشاهده وضعیت هزینه‌های زندگی برای فردی که تصمیم به گرفتن اقامت کاری در این کشور را دارد بسیار اهمیت دارد. همانطور که پیش از این گفتیم هزینه زندگی در این کشور به نسبت کشور‌های اتحادیه اروپا مناسب بوده و زندگی در این کشور از این نظر شرایط نسبتا ایده‌آلی دارد. برای نمونه یک سری از هزینه‌های اصلی زندگی در لهستان را مشاهده می‌کنیم.هزینه های زندگی در کشور لهستان نسبت به برخی از کشورهای اروپایی پایین تر می باشد و همین امر سبب محبوبیت این کشور در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی نیز شده است. بسته به نرخ ارز در ایران اگر هر زلوتی معادل 10000ریال در کشورمان باشد.

هزینه چندین اقلام و موارد ضروری زندگی در لهستان

هزینه اجاره آپارتمان مرکز شهر برای یک ماه : 2,014.03 zł
هزینه اجاره آپارتمان حومه شهر برای یک ماه:  1,559.21 zł
بنزین و گازوئیل هر لیتر: 5.05 zł
یک وعده غذای رستورانی :  23.00 zł
یک وعده غذا در رستوران مک دونالد : 16zł
مصرف غذاهای لبنی و پروئینی : 400zł تا 500zł
هزینه حمل و نقل برای یک ماه: 100.00 zł
هزینه اینترنت برای یک ماه:  53.49 zł
هزینه انرژی  برای یک ماه: 682.51 zł
هزینه یک ماه باشگاه ورزشی:  102.24 zł
اوقات فراغت :                     25.00 zł
هزینه زندگی در لهستان  5.48 درصد بیشتر از ایران است.
اجاره در لهستان  13.47 درصد بالاتر از ایران است.

اطلاعات به دست آمده درباره هزینه زندگی در لهستان برای بررسی وضعیت کار در لهستان و زندگی در این کشور با در نظر گرفتن تغییرات نهایی بر اساس سال 2020 در جدول بالا برای شما قابل مشاهده می‌باشد. در صورت هرگونه ابهام و یا نیاز به داشتن اطلاعات بیشتر همکاران ما در موسسه مهاجرتی میرداماد در دفاتر تهران و شیراز آمادگی لازم را برای راهنمایی شما در این زمینه دارند. در ادامه این مقاله را با بررسی یک سری سوالات متداول درباره وضعیت کار در لهستان به پایان  می‌رسانیم.تمامی محور‌های مربوط به بررسی وضعیت کار در لهستان و همین طور شرایط اخذ اقامت کاری و میزان حقوق دریافتی بر اساس ساعات تعیین شده کار در این کشور در کنار تخصص‌ها و رشته‌های مورد نیاز در بازار کار کشور لهستان در این متن مورد بررسی قرار گرفت. با تمامی این تفاسیر ممکن است، یک سری ابهامات و سوالات برای متقاضیان کار و زندگی در لهستان پیش آید، در این قسمت پاسخ یک سری از سوالات کلیدی شما در این خصوص داده شده است.در صورت نیاز به مشاوره در خصوص وضعیت کار در لهستان برای اقدام به اخذ ویزای کاری این کشور با همکاران ما در دفاتر تهران و شیراز موسسه میرداماد در ارتباط باشید.

سوالات متداول درباره وضعیت کار در لهستان

1- وضعیت اقتصادی کشور لهستان برای بررسی وضعیت کار در این کشور به چه صورت است؟

بازار کار لهستان بر اساس بررسی‌های اقتصادی انجمن OECD در موقعیت مناسبی قرار دارد ونمودار اقتصادی این کشور از سال 2018 به بعد سیر صعودی مناسبی داشته و رو به رشد است.

2- نرخ بیکاری در کشور لهستان چند درصد را میان کشور‌های اتحادیه اروپا به خود اختصاص داده است؟

نرخ پایین بیکاری در لهستان؛ بنا به آمار‌های به دست آمده 8/3 درصد است،و بعبارتی پایین ترین نرخ بیکاری در بین کشور‌های اتحادیه اروپا در دست این کشور است.

3- مدت زمان بررسی تقاضای کار یک نیروی خارجی متقاضی کار در لهستان چقدر است؟

پس از سه ماه از آگهی درج شده برای کار در لهستان و عدم دریافت پاسخ مناسب از متقاضیان بومی کار در این کشور، رزومه‌های ثبت شده نیرو‌های خارجی بررسی می‌گردد.

4- بالاترین درصد کمبود نیروی متخصص و کارآمد در لهستان در چه سال و چقدر بوده است؟

بالاترین سطح نداشتن نیروی متخصص کار در لهستان در سال 2007 با درصد 45 بوده است.

5- مشاغل مورد نیاز در لهستان بر اساس لیست ارائه شده توسط دیدگاه جهانی کدام‌ها هستند؟

کارگران حرفه‌ای و کاربلد، رانندگان وسایل نقلیه مختلف، مهندسان با گرایشات متفاوت، مهندسان تولید/ماشین آلات، کارگران غیر حرفه ای، تکنسین‌ها، شغل‌های بیمارستانی، کارمندان (آی تی و نرم افزار)، پزشکان و کارمندان پزشکی،مدیران فروش جزو مشاغل مورد نیاز کشور لهستان هستند.

6- رشته‌های محبوب دانشگاهی در لهستان برای جذب نیروی کار، چه رشته‌هایی می‌باشد؟

رشته‌هایی مانند، اقتصاد و بانکداری، مهندسی شیمی،آی تی، لوجستیک(شاخه‌ای از مهندسی نرم افزار و هوش مصنوعی)، ارتباطات در لهستان برای جذب نیروی کار بسیار محبوب می‌باشند.

7- برای داشتن اطلاعات بیشتر در خصوص آگهی‌های بین المللی کار و مشاغل و همین طور شرکت‌های چند ملیتی چه کارهایی باید انجام داد؟

از طریق سایت‌های کاریابی بین المللی معروف و یا مراکز آگاه می‌توان اقدام کرد.

8- برای شاغل شدن در کشور لهستان گرفتن اقامت در این کشور کافی است؟

یکی از شروط داشتن کار و شاغل شدن در کشور لهستان داشتن اقامت در این کشور است، اما داشتن اقامت تضمینی بر شاغل شدن شما در این کشور نمی‌باشد.

9- ساعت کاری بر اساس قوانین کار در کشور لهستان به چه صورت است؟

ساعات اداری معمولا ساعت ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر است، گاهی اوقات انتظار می رود که تا ساعت ۵ بعدازظهر کار ادامه پیدا کند. در بعضی از نقاط، ممکن است کار در روز شنبه ها از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعدازظهر می باشد.

10- از دلایل بارز انتخاب کشور لهستان برای اخذ اقامت کاری در این کشور را بیان کنید؟

پایین آمدن نرخ بیکاری نسبت به گذشته، بالا رفتن دستمزد کار در این کشور،و پایین بودن هزینه زندگی از موارد تاثیر گذار در انتخاب این کشور برای گرفتن اقامت کاری است.

11- مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار و کار در لهستان، چه مدارکی می‌باشد؟

پاسپورت معتبر، مدارک تحصیلی ترجمه شده، اسناد پزشکی و گواهی سلامت، سوابق کاری ترجمه شده به همراه بیمه در صورت داشتن، گواهی سوء پیشینه، بیمه و سوابق کاری، نامه تمکن مالی، معرفی نامه از جایی که برای کار اقدام کردیدو… از مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت اخذ ویزای کار می‌باشد.

اسکرول به بالا